A un pas de classificar-se (4-1)

Futbol femení

01.05.2011 16:47

El Femení A del Barça s’ha imposat al Reocín (4-1) en l’anada de la primera eliminatòria de la Copa de la Reina. Les noies de Xavier Llorens han hagut de remuntar el gol advers de Claudia.

La fitxa
Femení A, 4
SD Reocín, 1

FCB Femení A:
Eli Sarasola(vermella), Marta Unzué, Meli, Melanie (Rocio, min 58) Ani, Lau, Noe Corredera, Romero, Noemí (Karol, min 85), Guti (Montse, min, 71) Sandra (Ràfols, min 20) Olga.

SD Reocín: B. Porras, Ana, Yumay, Ana de la Torre, Sandra, Silvia, Marta, Andrea, Claudia, Taty, Lucía, Arantxa, Andry, Irene, Sonia.

Gols: 0-1, Claudia, min 35; 1-1, Montse, min 65; 2-1, Olga, min 66; 3-1, Ani, min 80 i 4-1, Ani, min 84.

Árbitre: Òscar Sauleda Torrent.
Les dianes de Montse, Meli i Ani (2) han fet possible la victòria blaugrana amb molta renda, fet que suposa tenir a tocar la classificació per a quarts.

Tots dos equips han sortit a guanyar. Encara que la primera part del matx ha estat una successió d’ocasions per part d’ambdós equips, el Reocín ha estat més encertat. Claudia ha donat la sorpresa i ha inaugurat el marcador quan faltaven pocs minuts perquè el partit arribés al descans. Les coses pintaven negres per a les noies de Xavier Llorens, que intentaven, sense encert, trobar el seu joc a la gespa.

El Femení gira la truita

Ja en la segona part, les noies blaugrana han sortit endollades al camp amb l’objectiu de remuntar el resultat de la primera part. I ho han fet amb quatre gols. El primer l’ha marcat Montse en el minut 24 de la segona part. Aquesta diana ha esperonat l’equip i els altres tres gols han vingut seguits. El fet curiós, però, és que tot tres han arribat d’una jugada de córner. Meli i Ani (2) han sigut les golejadores.

Expulsió de la portera blaugrana

Des del minut 20 de partit, però, les noies blaugrana han comptat amb una jugadora menys, ja que la portera Elixabete Sarasola ha estat expulsada després d’acumular dues targetes grogues.