L’Aleví A, campió per la via ràpida (7-0)

Aleví A

13.04.2011 21:03

L’Aleví A del FC Barcelona s’ha proclamat campió de Lliga amb autoritat i a quatre jornades per al final de la competició després de superar el Sant Gabriel per un resultat contundent de 7-0.

Nou èxit de les categories inferiors del Barça. I és que després que el Cadet A i el Juvenil A ja hagin guanyat les seves respectives competicions de la regularitat, en aquesta ocasió ha estat el torn de l’Aleví A. Per aconseguir-ho, el conjunt dirigit per Andrés Carrasco ha superat el Sant Gabriel per un resultat de 7-0.

D’aquesta manera, el Barça, que afrontava aquesta jornada com a líder destacat de la classificació amb 93 punts, onze més que el segon classificat, la Gramanet, s’assegurava el títol de Lliga amb un total de 96 punts. Una diferència, aquesta, que demostra la superioritat de l’equip blaugrana –que no ha perdut cap partit– respecte a la resta de rivals en el que va de temporada.

6-0 al descans

2011-04-13_FCB_ALEVIN_A_-_CE_SANT_GABRIEL_017.jpgEls d’Andrés Carrasco han encarrilat ràpidament la consecució del títol de Lliga. Al descans, el resultat ja era un contundent 6-0. I és que en la primera jugada del partit, concretament en el minut 2, i sense que el Sant Gabriel toqués la pilota, Camara avançava el Barça en el marcador. Només tres minuts més tard, Juli aconseguia el segon. Aleix, en el 13, de nou Camara, en el 15, Juan, en el 20, i Oriol, en el 27, han estat els golejadors fins al descans.

Amb tranquil·litat

A la represa, molt més tranquil·la pel que fa a nombre de gols, el conjunt barcelonista ha optat per mantenir la diferència en el marcador. Tot i això, Juan, en el 40, aconseguia el setè i definitiu gol d’aquesta victòria que ha suposat la proclamació de l’Aleví A com a campió de Lliga.

Esclat d’alegria

2011-04-13_FCB_ALEVIN_A_-_CE_SANT_GABRIEL_035.jpgL’alegria ha esclatat llavors sobre el terreny de joc. Tant el director esportiu del Futbol Formatiu, Guillermo Amor, com el coordinador de l'Àrea del Futbol Formatiu, Albert Puig, que han seguit amb atenció el partit, han felicitat un per un tots els components de la plantilla barcelonista. I com no podia ser d’una altra manera, la celebració ha continuat als vestidors.