Derrota ‘in extremis’ en un derbi igualat

Futbol Femení

10.04.2011 17:52

El FC Barcelona de futbol femení s’ha enfrontat contra l’Espanyol a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i el derbi ha acabat amb el marcador favorable a les blanc-i-blaves (1-2), tot i que les de Xavier Llorenç no ho han posat gens fàcil.

Les jugadores, amb la pancarta referent al Dia Mundial de l'Activitat física. Fotos: Àlex Caparrós (FCB).

Fitxa tècnica
FC BARCELONA, 1
ESPANYOL, 2

FC Barcelona: Rafo, Unzue, Melisa, Ani, Laura, Montserrat, Elba (Carol, min 66), Noemí, Marta Corredera (Leila, min 82), Olga (Marta, min 80) i Melanie.

Espanyol: Mariajo, Ane (Vilanova, min 85), Torrejón, Lara (Alexia, min 62), Willy (Kenty, min 85), Vanesa, Monforte, Meseguer, Erika, Vero i Andrea Pereira (Sonia Matías, min 69).

Gols: 1-0, Corredera, min 1; 1-1 Vero (p), min 41 i 1-2, Vero, min 85.
El Barça no ha pogut endur-se els tres punts, però ho ha posat molt complicat a les periques. I és que només iniciar el partit Marta Corredera ha aprofitat un error defensiu de Pereira que ha fet avançar les blaugranes en el marcador.

2011-04-10_FCB_FEMENINO_A_-_RCD_ESPANYOL_003.jpgLes noies de Xavier Llorenç han estat al cas de tot. Amb una forta barrera defensiva i una pressió constant al llarg del partit, l’equip blanc-i-blau no ha pogut empatar fins al final de la primera part. Ho ha fet Vero Boquete, de penal.

Les blaugranes es tancaven bé al darrere i semblava que això funcionava, però quan quedaven cinc minuts per al final, Vero Boquete ha anotat el segon. Les blaugranes no han aconseguit la victòria, però la seva actuació ha estat meritosa per la tenacitat i persistència que s’ha percebut en cada un dels 90 minuts del matx.