El Cadet A, primer campió de la temporada

Futbol Formatiu

09.04.2011 14:09

Jaume Marcet

El Cadet A fa el cim guanyant el Vilassar (6-0) i es proclama campió cinc jornades abans del final de la temporada. Els de García Pimienta s’han convertit en el primer equip del futbol formatiu del Club a assegurar-se la Lliga.

Els jugadors del Cadet A, eufòrics després de proclamar-se campions de Lliga. Fotos: Germán Parga/FCB

Era un partit important, i els de García Pimienta ho sabien. Si guanyaven, s’erigien com a campions de Lliga, però calia sumar els tres punts davant l’únic rival que els havia derrotat. Amb tot això al cap, Simón ha trigat tot just nou minuts a encarrilar el partit i marcar l’1 a 0. El Vilassar intentava plantar cara, tocava la pilota i obria el camp, però Pau Otero ha tallat les ales al rival en fer el 2-0, i a la mitja hora de partit Moha ha marcat el 3-0, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

El campionat, a tocar

FCB_CADETE_A_-_VILASSAR_DE_MAR_034.JPGEn la segona part, els nois de García Pimienta i Ramon Ros tenien el partit sentenciat, però entre ells i el títol de Lliga encara hi havia 40 minuts de joc. I, sense cap tipus de falta d’ambició a retreure’ls, els blaugranes han fet pujar al marcador, tot just al minut 10, un gol més, obra de Mamadou, l’onzè de la temporada del senegalès.

Mara ampliava el resultat en el minut 20 i, només cinc minuts després, Marc Navarro s’apuntava a la festa amb el sisè gol.

Festa als vestidors

I, per festa, la que s’ha viscut després que l’àrbitre hagi xiulat el final del partit. Als nois del Cadet A els ha costat reaccionar al principi, però, un cop s’han deixat anar, ja res els ha pogut aturar. García Pimienta, Ros i el capità Roger Riera no han pogut evitar ser mantejats, i ningú s’ha escapat de la dutxa dins el vestidor, sota crits i cants d’alegria.

FCB_CADETE_A_-_VILASSAR_DE_MAR_047.JPGEl directiu responsable de l'Àrea del Futbol Formatiu, Jordi Mestre, i els màxims responsables del planter, Guillermo Amor i Albert Puig, han felicitat tots els components del Cadet A. No n’hi havia per a menys: el Cadet A s’ha proclamat campió cinc jornades abans d’acabar-se la Lliga, practicant un futbol meravellós i amb uns resultats increïbles.

Només cal destacar una dada que parla per si sola: els blaugranes han marcat un total de 126 gols, mentre que l’Espanyol, segon classificat, ha aconseguit 50 dianes. El campió marca la diferència.