El planter frega la perfecció

Futbol Formatiu

04.04.2011 14:13

Jaume Marcet

Catorze dels setze enfrontaments del futbol base blaugrana van acabar amb victòria. Els nois del planter sumen, un cop més, un cap de setmana quasi perfecte, tan sols un empat i una derrota han estat els resultats més negatius.

L'Infantil B va guanyar al camp del Sant Gabriel en un partit molt intens. Fotos:Severino Fernández /Archivo FCB

Lliga Nacional Juvenil
CASTELLDEFELS, 1 - FC BARCELONA B, 1
Els nois de Sergi Barjuan van donar ahir una lliçó de ‘fair play’ en deixar empatar al Castelldefels (1-1) després d’una jugada polèmica. En el minut 84, els blaugranes es van avançar en el marcador amb un gol del defensa Carlos Julio Martínez, que des de quasi mig camp va xutar una pilota que li va caure als peus mentre que el porter del conjunt rival estava estès a terra. L’entrenador del Juvenil B, Sergi Barjuan, i Marc Guitart van decidir deixar marcar el Castelldefels en la jugada següent, un detall que demostra els valors del planter blaugrana.

Divisió Honor Cadet
GIMNÀSTIC DE TARRAGONA, 1 - FC BARCELONA A, 2
El Cadet A blaugrana va fer-se amb el control del partit des del primer instant. Amb un Sergi Samper molt fi a l’hora de crear joc, el Nàstic només podia replegar-se i esperar alguna errada blaugrana per sortir a la contra. Un cop de cap de Mamadou al minut 23 del primer període premiava el bon joc d’un Cadet A que marcava el 0 a 2 al minut 27 del segon període gràcies a l’olfacte de Jon Toral, Adrià, en l’últim minut, va establir el definitiu 1-2.

Lliga Preferent Cadet
MARIANAO POBLET, 1 - FC BARCELONA B, 5

Victòria contundent (5-1) del Cadet B del Barça contra el Vilanova. L’equip rival va sortir endollat i va obrir el marcador en el minut 13, però el Barça no es va fer esperar i en el minut 19 va aconseguir l’empat, obra de Sergio Buenacasa en una acció de córner. Deu minuts més tard, Lionel Enguele va avançar el seu equip en el marcador amb una rematada de cap. Quan quedaven pocs minuts per al final de la primera part, Carlos Blanco va marcar un autèntic golàs des de fora de l’àrea: la pilota va tocar fusta i després va entrar. David Zalzman i Toni Sanabria van sentenciar el partit amb dos gols més en la segona part.

Lliga Primera Divisió Infantil
MANRESA, 0 - FC BARCELONA A, 5
Victòria de l’infantil A del Barça (5-0) contra el Manresa. L’equip rival va començar molt concentrat i posant les coses difícils al Barça, però el bon joc blaugrana es va imposar des del primer minut de joc. Al final de la primera part l’Infantil A es va avançar en el marcador. Pel que fa a la resta de partit, el Manresa va baixar la intensitat i el Barça es va sentir molt còmode, cosa que va permetre que els blaugrana poguessin desplegar millor el seu joc, que es va traduir en 4 gols més. Canós , Rafa Mir, Carlos Martínez , Josimar i Paik van ser els golejadors del partit.

1a Divisió Infantil
SANT GABRIEL A, 2 -FC BARCELONA A, 3
DSC01367a.jpgL’infantil B del Barça va guanyar 3 a 2 contra el Sant Gabriel en un partit molt disputat que enfrontava els dos primers classificats. L’equip rival va començar el partit pressionant molt, desenvolupant un bon joc, cosa que es va traduir en un gol als deu minuts del primer quart. Els nois de Denis Silva van anar a buscar la remuntada, però van acabar el segon quart amb el marcador en contra. En el tercer quart el joc ja va ser del Barça. Javier Puado va posar l’empat en el marcador i només cinc minuts més tard Daniel Olmo va fer el 2 a 1 amb un xut espectacular des de fora de l’àrea. Pocs minuts després de començar l’últim temps, va arribar l’empat del Sant Gabriel, però Javier Puado va donar la victòria als blaugranes quan quedaven pocs minuts per al final del partit.

Primera Divisió Aleví
GIMNÀSTIC MANRESA, 1 - FC BARCELONA A, 8
Els nois d’Andrés Carrasco van marcar fins a 8 gols en el partit contra el Gimnàstic de Manresa. El domini del matx va ser totalment del Barça. En el primer quart l’equip rival va plantar cara al Barça i va sortir molt ben col•locat, pressionant els blaugranes, cosa que es va traduir amb un empat en acabar el primer període. El segon quart el Barça es va avançar en el marcador per la mínima. Amb 5 gols, el tercer quart va ser el més fructífer per als nois del Barça, que així sentenciaven el partit. El golejador del matx va ser Camara, amb 6 gols, seguit de Berenguer (1) i Martí Vila (1).

HOSPITALET "A" 1 - FC BARCELONA B 3
Victòria treballadíssima del conjunr de Xavi Bravo i Rafa Rodríguez. L’Hospitalet va plantar cara i el partit va ser molt intens i treballat. Els dos primers gols del matx van signar-los els blaugranes Xavi Manrique i lluís Mangas. En l’últim minuut, el local pablo va escurçar les diferències però en la següent jugada Jordi Mboula va esvair dubtes.
Victòria treballada de l'Aleví de Xavi Bravo davant un rival competitiu.

Segona Divisió Aleví
FC BARCELONA C, 9- SANT ANDREU, 1
Espectacular 9 a 1 de l’Aleví C del Barça, que va fer un bon partit contra el Sant Andreu. Només van caldre dos minuts perquè arribés el gol blaugrana. Oriol Solina en va ser l’autor i, pocs minuts després, va arribar el segon, obra de Lucas (1). El Sant Andreu va aconseguir empatar en el primer quart, però tot el partit va ser de domini blaugrana. Arnau Valero , Mamadou i Arnau Comas van ser els golejadors del segon quart. I la mateixa tònica dominant hi va haver en el tram final de partit, Mamadou (2), Sergio Gómez i Demba (2) van sentenciar la contundent victòria dels Alevins C.

FC BARCELONA D, 4 – CASTELLDEFELS, 3
L’equip d’Àlex Gómez i Àlex Pinto va oferir un joc més que notable davant un Castelldefels fort durant tot el matx. Labinot (3) i Albert Portas van ser els golejadors d’un partit molt ben jugat per tots dos conjunts i en què no es va decidir la victòria fins al tram final.

Primera Divisió Benjamí
FC BARCELONA A, 5- VILA OLÍMPICA, 1
2010-09-26_BENJAMIN_A_12.JPGPartit discret el que van jugar els nois de Marcel Sans. Encara que van aconseguir una maneta contra la Vila Olímpica, el ritme del partit va ser lent. Els blaugranes van tenir la possessió de la pilota, però no van estar del tot connectats. Tot i això, no es va notar en el marcador: Gerard López, Èric Garcia, Marc Tenas, Roger Vegas i Guille Amor van aconseguir els gols que deixaven el marcador amb un 5 a 1.

Lliga Primera Divisió F-7 Benjamí
GIMNÀSTIC MANRESA, 2 - FC BARCELONA B, 1
Derrota ‘in extremis’ del Benjamí A del Barça contra el Gimnàstic Manresa. L’equip local s’ha imposat al Barça per un penal en els últims minuts de partit. Nil ha estat l’autor de l’únic gol de l’equip blaugrana..

PALLEJÀ B, 2-FC BARCELONA C, 5
Ciutat Esportiva, Lliga Segona Divisió F-7
Els nois de Marcel Sans van aconseguir vèncer el Pallejà per un 2 a 5. Els nois blaugranes van jugar a plaer. En el primer quart ja guanyaven per 2-0, Ricard i Mamadou van ser els golejadors. Però el tercer quart va ser el decisiu, amb tres gols de Jordi Escobar (2) i Marc Aranda. Finalment, en l’últim quart el rival va mostrar més caràcter, el Pallejà va aprofitar errors en la defensa blaugrana per marcar dos gols.

Tercera Divisió Benjamí
FCBARCELONA A, 7 – ESCOLA GUINARDÓ, 0
Els més petits de la casa van aconseguir un resultat esplèndid davant l’escola Guinardó (7-0). Els nois de Cristian Catena van ser superiors en tot el partit i se’l van fer seu. Éric Ambrosio, Arnau Martínez, Sicu, Nadir (2), Johny i Xavi Simons van signar les dianes blaugrana.

Lliga Femení Juvenil-Cadet
ESPANYOL, 0- FCBARCELONA JUVENIL 3
El resultat del derbi va ser favorable als blaugranes (0-3) en un matx aparentment fàcil. Les noies de Carles Tregón van tenir una absoluta possessió de l’esfèrica en tot el partit, encara que en la primera part no van ser decisives davant la porteria rival. Va caldre esperar, doncs, al final de la primera part per veure el primer gol del partit: Laura Tomás signava així una mínima renda.
En la segona part les blaugranes van sortit més endollades. En el minut 11, Carola García va anotar de cap el segon en una jugada de córner. El tercer gol que sentenciava el partit va arribar amb un xut col•locat de Judith Fernandez.

Amistós Infantil-Aleví femení
FC BARCELONA 4 – MERCANTIL, 1
Les noies de Jordi Ventura van superar el Mercantil per un 4 a 1 en un partit amistós. El partit es va complicar en un primer moment, quan les noies del Mercantil, aprofitant un error de la defensa, es van avançar en el marcador, però, només dos minuts més tard, Armengol signava l’empat. En el segon quart, les noies blaugrana es van posar les piles, i van marcar els tres gols que sentenciaven el partit.