La Lliga, per al Juvenil A, es resisteix (0-0)

03.04.2011 16:07

El Juvenil A empata a zero al camp del San Francisco i haurà de tenir paciència per proclamar-se campió.

La Lliga, per al Juvenil A,  es resisteix (0-0)

La fitxa del partit
San Francisco, 0
FC Barcelona A, 0

San Francisco: Kike, Juan (Miquel min.70), Tolo, Álvaro, Vernop, Ciscu, Ortega, Edu, Dalmau (Héctor, min 70), Siscu (Sergio, min 84), Plani (Lluís, min 61).

FC Barcelona A: Carlos, Ballin, Sergio Gómez, Oriol (Etock, min 61), Sergio Ayala, Palau (Cristian, min 83) , Dalmau, Espinosa (Pol Calvet, min 63), Dongou, Rafa Alcántara, Gerard Deulofeu.

Àrbitre: Rico Gomis.
Amb una primera part de color blaugrana, el partit semblava que tard o d’hora es decantaria a favor del Juvenil A. Els nois d’Òscar Garcia atacaven el San Francisco amb l’obsessió d’inaugurar el marcador, però els mallorquins, tancats al darrere i en espera del contraatac adient per a aconseguir sorprendre el Barça, no han deixat escapar el tres punts.

La segona part ha tingut la mateixa tònica: els blaugranes encaraven jugada rere jugada la porteria i els locals, molt ben ordenats en defensa, resistien el setge a què es veien immersos.

Nervis fins l’últim moment

L’últim segon de partit hauria pogut desencadenar l’eufòria dels culers quan, en l’última jugada, el porter del San Francisco ha estat provincial aturant un xut pràcticament a boca de canó que hauria pogut donar el campionat als blaugranes.

L’únic que no val és la derrota

Amb l’Espanyol a dos punts després d’haver guanyat el Manlleu per 6 a 2, els d’Òscar Garcia han de derrotar el Cornellà o empatar el partit per ser campions, ja que, en cas d’empat a punts entre els dos clubs barcelonins, el 'goal average' és favorable als blaugranes.

El Cadet A també pot ser campió

No només el Juvenil A pot aconseguir la Lliga la propera jornada, sinó que també el Cadet A, si guanya el seu partit contra el Vilassar, es proclamarà campió de la Divisió d’Honor Cadet. Els nois de García Pimienta han aconseguit guanyar al camp del Nàstic (1-2) amb gols de Mamadou Tounkara i Jon Toral.