Victòria de campió (0-2)

Juvenil A

31.03.2011 09:27

El Juvenil A va donar un pas quasi definitiu per guanyar el títol de la Lliga de Divisió d’Honor després d’imposar-se a la DAMM per 0-2. En tres minuts, els gols de Dongou i Rosell van decidir un partit molt disputat.

La fitxa del partit

DAMM , 0
FC BARCELONA A, 2

DAMM: Eloi, Pol (David, min.88), Borja, Robert, Campos, Héctor, Lladó (Gabri, min. 80), Lluis, Rubén (Brian, min. 61), Medina i Rafa.

FC Barcelona A: Carlos, Balliu, Sergi Gómez, Rosell, Ayala, Gustavo, Ernesto (Dongou, min. 56), Palau, Rafa, Espinosa (Etock, min. 90) i Ella (Jordi Masó, min. 84).

Gols: 0-1 Dongou, min. 77
          0-2 Rosell, min. 80

Àrbitre: Simón Del Pino

La derrota del passat dissabte contra l‘Espanyol pot quedar en una anècdota després de que el Juvenil A guanyés per 0-2 al camp de la DAMM en el partit jugat aquest dimecres corresponent a la 27ª jornada i que es va suspendre per la pluja. L’equip d’Òscar García encapçala la classificació amb 69 punts, quatre més que l’Espanyol a dues jornades per al final del campionat. Una victòria al camp del San Francisco el proper diumenge o una ensopegada de l’Espanyol contra el Manlleu a Sant Adrià donaria el títol als blaugranes.

Partit amb alternatives

El Juvenil A no ho va tenir gens fàcil al Feliu i Codina. La DAMM, quart classificat, va dominar durant el primer temps i va gaudir d’alguna oportunitat com un ma a ma de Lladó amb Carlos que el porter blaugrana va evitar que es convertís en l’1-0. Els blaugranes van tenir problemes per imposar el seu futbol combinatiu però les coses van canviar en el segon temps

Dongou obre el camí de la victòria

La DAMM va acusar el desgast de l’esforç fet en el primer temps i el Barça en va saber treure profit. El domini del partit va ser blaugrana i l’entrada de Dongou va donar més profunditat al seu joc d’atac. En el minut 77, Rafa feia una perfecta assistència al camerunès que, sol davant Eloi, marcava el 0-1. Tres minuts després, una centrada d’Ella la rematava de cap Rosell per establir el definitiu 0-2. La major efectivitat del Juvenil A va ser decisiva i amb el marcador a favor, els blaugranes no van tenir cap problema per controlar el partit fins el xiulet final.