Persegueixen la glòria

Futbol Formatiu

28.03.2011 12:25

Jaume Marcet

Dotze dels catorze equips del futbol base blaugrana van endur-se els tres punts dels seus enfrontaments. Els equips van encaixar vint-i-un gols i, per contra, van fer-ne tants com vuitanta-sis.

Els jugadors de l'Infantil B celebren un gol en l'últim partit davant el Bellvitge. Fotos: Severino Fernández

La jornada al futbol formatiu femení
Lliga Nacional Femenina
FC BARCELONA B, 2 - SANT ANDREU, 4
Les noies de Joaquim Querol i David Forcat no van poder superar un Sant Andreu que va estar molt fi en els contraatacs, en què va fer molt de mal a les blaugranes. Tot i que el Femení B va tenir algunes ocasions per decantar-se el partit a favor seu, la manca d’encert i la rapidesa del rival feien que al minut 16, el Barça ja perdés per 0-2. Els gols de Carla Gómez i de Maria Álvarez (la pilota ja entrava a la porteria quan una jugadora del Sant Andreu va acabar-la d’empènyer) no van poder evitar la derrota per 2-4. A les acaballes del partit, la portera del Barça va aturar un penal i va evitar el 2-5.

Lliga Femení Juvenil-Cadet
FCBARCELONA JUVENIL- CADET, 13 - CERDANYOLA DEL VALLÈS, 0
Extraordinària victòria l’assolida per les noies del Femení Juvenil-Cadet, que van imposar-se al Cerdanyola per un amplíssim 13-0. El Barça va desplegar un bon joc sobre el terreny de joc, que als quatre minuts del partit ja guanyava per 3-0. Judith Fernández i Laura Tomás, amb un gol cadascuna, Anna Subirana amb un parell de dianes i Ana Alcocer, Judit Rivero i Pilar Garrote, aquesta última de la plantilla de l’Infantil- Aleví, van signar un ‘hat-trick’ cadascuna, i van consolidar la victòria de la banda de l’equip de Carlos Tregón i Jordi Garcés.

FC BARCELONA INFANTIL-ALEVÍ, 9 – IGUALADA, 2
Ciutat Esp. Lliga Infantil-Aleví F-7
Les noies de Jordi Ventura i Zoé Garcia van tancar la temporada amb uns resultats impecables i amb una victòria contra l’Igualada. Tot i haver jugat quatre partits en sis dies, les blaugranes van imposar-se amb un contundent 9-2 en un matx que van enfrontar a mig gas, pendents ja de la Copa Catalunya que disputaran d’aquí a unes setmanes.
Lliga Nacional Juvenil
FC BARCELONA B, 2 - MATARÓ, 1
El Juvenil B de Sergi Barjuan i Marc Guitart va topar-se amb un Mataró valent, necessitat de punts, que no els va posar les coses fàcils. Tot i encarrilar el partit al minut 17 amb un gol de Nando, l’equip del Maresme va empatar el matx, amb un penal transformat per Cristian. Ja a la segona part, just quan el Barça jugava millor i mostrava la seva millor versió sobre el terreny de joc, va arribar el premi per als blaugranes amb un gol de penal de Patri.

Divisió Honor Cadet
FC BARCELONA A, 3 – ESPANYOL, 0
Exhibició dels nois de García Pimienta en un derbi que el Cadet A blaugrana va encarrilar als tres minuts amb un golàs de Sandro. Pau Otero i de nou Sandro, van marcar els altres gols d’un partit molt còmode per al líder de la categoria. El domini de la pilota i el control del matx va ser blaugrana fins al final de l’enfrontament. Amb aquest triomf el Barça avantatja en 17 punts l’Espanyol .

Lliga Preferent Cadet
MARIANAO POBLET, 2 - FC BARCELONA B, 5
Nova victòria del Cadet B, aquest cop al camp del Marianao Poblet. El domini va ser per al Barça, però el marcador va obrir-lo el rival. Després, Enguene va signar l’empat. Ja a l’inici del segon temps, Adama va aconseguir el segon gol del Barça i el bon joc dels nois de Fran Artiga i Andrés Martín es va traduir en una allau de gols de Toni, Zalzman i Álex Corredera. Al final, 2-5 al marcador, i tres punts més que va sumar el Cadet B.

Lliga Primera Divisió Infantil
SANT ILDEFONS, 0 - FC BARCELONA A, 8
Victòria contundent de l’Infantil A del Barça contra el Sant Ildefons per 0-8. A la primera part, els nois de Fran Sánchez i de Xavier Franquesa ja guanyaven per 0-3. El Sant Ildefons intentava sorprendre el Barça a la contra, però els blaugranes estaven molt posats al partit i van aconseguir eixamplar el marcador amb cinc dianes més. Enric amb un gol, Alexis i Sergi amb dos cadascun i Ayoub amb un ‘hat-trick’ han estat els autors de les vuit dianes blaugrana.

1a Divisió Infantil
FC BARCELONA B, 5 - U. BELLVITGE, 1
DSC00836a.jpgL’Infantil B de Denis Silva i Carlos López va imposar-se a l’Unificación Bellvitge per un contundent 5-1, tot i que el rival va optar per intentar jugar de tu a tu al Barça en lloc de tancar-se al darrere. Als cinc minuts Javier Puado ja avançava el seu equip i, després, Daniel Olmo va anotar el segon. Al segon temps, el Bellvitge semblava plantar cara amb un gol, però Olmo, Marc Catón i Giorgios feien el 5-1 definitiu al marcador i decantaven el partit a favor dels blaugranes.

Primera Divisió Aleví
FC BARCELONA A, 10 - MATARÓ, 0
Fins a deu gols van marcar els nois d’Andrés Carrasco i Sergi Milà en el partit contra el Mataró. El domini del matx va ser del Barça, que va jugar a plaer i als sis minuts de partit ja guanyava per 3-0. Encara que el rival va mostrar més caràcter al segon quart, els blaugranes no van deixar escapar el partit, i van sentenciar-lo a la represa. En concret a l’últim quart, l’Aleví A va fer quatre dianes més. Els autors dels deu gols van ser Juan Fernández, Guille, Martí, amb un cadascun, Álex Collado i Juli amb un parell de dianes per cap i també Oriol, que va signar un ‘hat-trick’. Al final, 10-0 al marcador.

1a Divisió Aleví
FC BARCELONA B, 6 – MATARÓ, 1
L’equip de Xavi Bravo i Rafa Rodríguez va millorar les últimes actuacions i va oferir un joc més que notable davant un Mataró fort en els dos primers períodes. Lluís Mangas (3), Pol Muniesa (2) i el defensa Héctor Fernández van ser els golejadors d’un partit molt ben jugat per tots dos conjunts.

Segona Divisió Aleví
SANT GABRIEL, 3 - FC BARCELONA C, 6
L’Aleví C va derrotar el Sant Gabriel per 3-6, però el marcador no va reflectir el que es va viure al terreny de joc. Els blaugranes van patir de valent, tot i obrir la llauna al primer minut de partit amb un gol de Sergi Gómez. L’empat, però, no va trigar a arribar, fruit de la pèrdua de pilotes dels nois de Jordi Font i Francis Pérez. Al segon quart el Sant Gabriel semblava sentenciar el marcador en aconseguir un 3-1 a favor. Tot i així, el descans va servir als blaugranes per aclarir les idees i finalment una altra diana de Sergi Gómez, una de Víctor i dos més de Mamadou sentenciaven el partit. A pocs instants per al final, el Sant Gabriel s’ha quedat amb un home menys i Demba ha fet el sisè gol, deixant el marxador amb el 3-6 definitiu.

GAVÀ, 4 - FC BARCELONA D, 5
Els nois d’Àlex Gómez van endur-se un partit molt dur del camp del Gavà. A la dificultat de combatre els locals se li van sumar les baixes que els blaugranes van solucionar reestructurant l’equip. El Gavà va avançar-se amb un 2-0, però l’Aleví D va saber empatar el matx. Al segon temps, tant els uns com els altres van anotar un gol i se n’anaven al descans amb un 2-3 al marcador. A la represa, el joc va convertir-se en una carrera contra rellotge: quan el Barça s’avançava al marcador, el Gavà sempre aconseguia empatar. Amb el 4-4, el partit va obrir-se però els blaugranes van saber imposar-se i firmar el cinquè gol, amb què s’endurien la victòria. Un 4-5 amb gols de Carles i Albert Portas, amb dos cadascun, i d’Àlex Calatrava, que premiava un equip que encara no ha cedit ni un sol punt aquesta temporada.

Primera Divisió Benjamí
SANT ANDREU, 1 - FC BARCELONA A, 5
El Benjamí A va imposar-se amb un contundent 1-5 al Sant Andreu. El partit va tenir color blaugrana i a la primera part els nois de Marc Serra i David Sánchez ja guanyaven per 0-4. Després el matx va equilibrar-se, però el Barça va seguir treballant sense relaxar-se en cap moment. Al final, 1-5 amb gols per part del Barça d’Ivan, que va fer-ne dos, i també de Sergi, Nil i Roger.

FC BARCELONA B, 9 – TRONCHONI, 0
Lliga Primera Divisió F-7 Benjamí
Els nois del Benjamí B van endur-se el partit contra el Tronchoni per 9-0. L’equip dirigit per Marcel Sans i Isaac Garcia va construir-se un partit a la seva mida, amb ocasions i possessió de la pilota. El domini blaugrana va reflectir-se, doncs, en els nou gols del Barça, que van ser obra del Nil, del Dani, del Jose, que va fer-ne dos, i del Julián, que va signar fins a quatre dianes.

FC BARCELONA C, 3 – PRAT, 2
Ciutat Esportiva, Lliga Segona Divisió F-7
Victòria ajustada, l’aconseguida pel Benjamí C. El partit va començar amb bon peu per als blaugranes, que van avançar-se al marcador amb un gol de Xavi Priego i un altre de Jose. Tot i així, en dos córners el Prat va empatar el partit i, just en l’última jugada del partit, Mamadou va signar el tercer gol, que donava la victòria al Barça per 3-2.

PENYA ESPANYOLISTA MANIGUA, 0 – FCBARCELONA, 5
Tercera Divisió Benjamí
Partit esplèndid el que van jugar els més petits del Barça, en què els nois de Cristian Catena i Óscar Hernández van aconseguir una maneta contra la Penya Espanyolista Manigua. Els blaugranes van tenir la possessió de la pilota i el control del partit, i això es va notar al marcador: Toni, Nadir, Johnny i Xavier Pleguezuelo, amb dues dianes, van aconseguir els cinc gols que deixaven el marcador en el definitiu 0-5.