Victòria ‘in extremis’ (1-2)

Futbol femení

27.03.2011 18:07

Victòria ‘in extremis’ del Femení A blaugrana (1-2)

El Femení A s’ha emportat els tres punts de Saragossa en un partit en el qual Ani i Olga han marcat els dos gols del Barça.

La fitxa
Transportes Alcaine, 1
FC Barcelona, 2

Transportes Alcaine: Jamila, Almudena, Edite, Noelia, Alba (Maria, min 62), Claudia, Laura, Sira (Iris, min 89), Ana, Mariela, Marieta.

FC Barcelona: Ràfols, Laura, Meli, Ani, Melanie (Carol, min 80), Guti, Elba (Olga, min 60), Montse, Lilo (Marta Unzué, min 60), Noe, Corredera.

Gols: 1-0, Maniela, min 77; 1-1, Ani, min 78 i 1-2, Olga, min 84.
El matx ha estat molt igualat, tot i jugar contra el penúltim classificat. Les jugadores de Xavi Llorens i Berta Carles han comptat amb nombroses ocasions per endur-se el partit, però han estat les aragoneses les primeres a avançar-se en el marcador, amb un gol de Mariela de falta directa. Les blaugranes, però, no han abaixat els braços i han seguit creient en la victòria. Així ho ha demostrat Ani, que tot just després d’encaixar el gol ha igualat l’enfrontament i ha fet apujar l’1-1 en el marcador amb un xut des de fora de l’àrea.

Olga sentencia de penal

A les acaballes del partit, l’àrbitre ha xiulat un penal a favor de les blaugranes que Olga s’ha encarregat de transformar, sentenciant així el partit en el minut 84, i quan faltaven tres minuts per al final, les locals s’han quedat amb una jugadora menys després que Laura veiés una targeta vermella. Res ja no ha canviat a partir d’aquí, i l’1-2 s’ha quedat immòbil en el marcador fins al xiulet final.

Tres punts importants

D’aquesta manera, les noies del Femení A han aconseguit sumar tres punts més i segueixen situades a la part mitjana de la taula. La pròxima jornada rebran l’Espanyol a la Ciutat Esportiva. La victòria contra el Transportes Alcaine ha de ser una bona injecció d’ànims per enfrontar-se a les periques, ubicades a la part alta de la taula.