Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Torna la normalitat a les FCB Escoles d’Egipte


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Barça B

25.03.2011 14:52

Torna la normalitat a les FCB Escoles d’Egipte

Jaume Marcet


Les dues escoles internacionals del FC Barcelona a Egipte tornen a funcionar amb tota normalitat. Un cop recuperada la pau social, l’activitat a les FCB Escoles d’aquest país torna a la rutina anterior.


Torna la normalitat a les FCB Escoles d’Egipte

“Ens alegrem molt que tot torni a la normalitat” El director de les escoles internacionals del Barça, Julio Alberto Moreno, respira alleujat un cop les dues seus blaugrana de l’FCB Escola a Egipte han recuperat el seu funcionament habitual.

Tornada a la rutina

Tant Julio Alberto com el director general de l’FCB Escola, Xevi Marcé, han treballat dur per aconseguir restaurar totes les rutines anteriors als problemes socials viscuts al país de les piràmides: “Ara mateix, la situació a les nostres escoles és pràcticament la mateixa que abans de la revolta, tenim els mateixos nens, entrenadors i ara mateix és com si no hagués passat res”, afirma a Barça TV un satisfet Julio Alberto.

Feina impagable

Palm_Hills.JPGEls directors tècnics de les dues escoles blaugrana a Egipte fa més d’una setmana que treballen a fons per recuperar el nivell acadèmic de fa un parell de mesos.

Julio Alberto ha volgut destacar la feina de Jordi Gratacós i Ivan Piñol “així com de tots els nostres professionals en totes les escoles". "Són gent que hem format i que són molt professionals i rigorosos, fan una gran feina i amb ells aconseguim formar bons futbolistes i persones de profit”, ha afegit. 

Normalitat a Fukuoka

A l’FCB Escola de Fukuoka (Japó) no hi ha hagut cap afectació pel terratrèmol que ha patit Japó. “Només hem aturat l’activitat un parell de dies, però ningú s’ha vist afectat per aquesta catàstrofe natural”, declara Julio Alberto. En breu s’espera que una delegació de nois japonesos de l’FCB escola de Fukuoka visitin Barcelona i les instal·lacions del Club.

Notícies Futbol Base


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana