Un planter d'alta volada

Futbol Formatiu

21.03.2011 11:12

Jaume Marcet

En un cap de setmana en què no van competir el Juvenil A, el Cadet A i l’Aleví A, el balanç per als equips inferiors blaugrana va ser molt favorable. Dels tretze partits jugats, els equips blaugrana en van guanyar 9, en van empatar 3 i en van perdre

Els jugadors de l'Infantil B i de la Damm lluiten per rematar una pilota en el partit d'aquest dissabte. Fotos: Severino Fernández i Arxiu FCB

LLIGA NACIONAL JUVENIL
Terrassa A 0, FC Barcelona B 2
Els nois de Sergi Barjuan i Marc Guitart van endur-se els tres punts del camp del Terrassa. A priori, el partit era assequible per al Barça, però els egarencs van sortir motivats i van pressionar molt els blaugranes. Al final, 0-2 en el marcador, tots dos gols de Dongou, l’un en el minut 24 del primer temps i l’altre en el minut 32 de la segona part.

LLIGA PREFERENT CADET
FC Barcelona B 1, Gavà 1
DSC00276a.jpgEmpat a un en el partit entre el Cadet B i el Gavà, primer i segon classificats respectivament. Un resultat que va fer justícia al que va veure’s al terreny de joc, on els dos equips van estar molt igualats. El Gavà va avançar-se en el minut 5 de la segona part i, poc després, el seu entrenador va ser expulsat. Després, David Zalzman va aprofitar una de les moltes ocasions que va tenir el seu equip, amb pilotes al pal incloses, i va fer l’empat.

LLIGA PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL
Marianao Poblet 1, FC Barcelona A 6
L’infantil A va sumar una nova victòria al camp del Marianao Poblet. Tot i que el rival pressionava molt, els blaugranes van dominar el partit i a la mitja part ja guanyaven per 0-4. En el segon temps, el joc va estar més igualat, encara que el Barça va seguir tenint moltes ocasions que va aprofitar per establir el definitiu 1-6. Els golejadors de la jornada van ser Alexis Meva, amb un hat-trick, Sergi Canós, Paik i també Roger Figueras.

FC Barcelona B 3, Damm 1
DSC00243aa.jpgNova victòria dels nois de Denis Silva i Carlos López. La Damm va avançar-se en el marcador i va crear alguns problemes als blaugranes en el primer quart. Després, el Barça va saber remuntar el partit, com ja ha fet en diverses ocasions aquesta temporada, i Carles Aleñá i Dani Olmo van marcar els tres gols que donaven la victòria al Barça. Cal destacar especialment l’actuació de Dani Olmo, que va fer l’assistència en el primer gol i va ser l’autor de les dues dianes posteriors.

LLIGA PRIMERA DIVISIÓ F-7 ALEVÍ
Mercantil 3, FC Barcelona B 4
L’Aleví B va imposar-se per 3-4 al Mercantil, tot i que va ser un partit que no va acabar de satisfer el tècnic Xavier Bravo. El Barça va saber transformar el 2-0 en contra en un 2-4, amb gols de Jordi Mboula, Xavi Manrique, un cadascun, i de Pol Muniesa, que va ser l’autor de dues dianes. A les acaballes del matx, un penal en contra va fer pujar el 3-4 en el marcador, que ja no va moure’s fins al final del partit.

LLIGA SEGONA DIVISIÓ ALEVÍ
FC Barcelona C 5, Catalònia 0
L’Aleví A va aconseguir fer una maneta contra el Catalònia, en un partit de clar domini blaugrana. Els nois de Jordi Font i Francis Pérez van trobar-se còmodes en el terreny de joc i això va notar-se en el marcador. Oriol Solina va fer el primer gol del partit, i Víctor Gómez va ser l’autor del segon, just abans del descans. A la represa, Sergio Medina va marcar la tercera diana i, ja en l’últim quart, Demba i Alejandro Marcos van deixar el 5 a 0 definitiu en el marcador.

LLIGA SEGONA DIVISIÓ F-7 ALEVÍ
FC Barcelona D 6, Sant Ildefons 0
DSC09991a.jpgNova victòria contundent dels nois d’Àlex Gómez. Tot i que el partit contra l’Ildefons va arribar al descans amb empat a zero, el blaugranes van encarrilar el partit ja en el tercer quart, marcant dos gols, i van sentenciar-lo a les acaballes del matx, amb quatre dianes més. Al final, doncs, 6-0 en el marcador amb gols d’Álex Calatrava, Víctor de Joaquín, Dani Molina, Labinot Kabashi i Guillem Verdaguer.

LLIGA PRIMERA DIVISIÓ BENJAMÍ
FC Barcelona A 6, L’Hospitalet 0
Partit de color blaugrana. Els nois de Marc Serra i David Sánchez ja guanyaven al descans per 4-0 amb gols de Roger, Antonio, Nil Fabregó i Nil Garrido. En els darrers dos quarts, els blaugranes van relaxar-se una mica i només van marcar un gol en cada quart, el cinquè d’Ivan i el sisè d’Adrià. Al final, un contundent 6 a 0 en el marcador.

Manresa 2, FC Barcelona B 1
El Barça no va poder doblegar el Manresa i va caure derrotat per 2-1. El Manresa va avançar-se tot just en el primer quart. Els nois de Marcel Sans i Isaac Garcia no van patir, però tampoc van crear suficient perill com per encarrilar el partit. Després del descans, els blaugranes van dominar el matx, generant més ocasions per empatar, i Nil Garrido va ser l’autor de l’únic gol blaugrana. Però a les acaballes del partit, una errada puntual en una mala passada del Barça va permetre els locals d’endur-se la victòria.
Amb aquesta derrota, la cinquena de la temporada, el Benjamí B perd el liderat i queda a un sol punt del líder, el Manresa.

LLIGA SEGONA DIVISIÓ F-7 BENJAMÍ
Espluguenc 2, FC Barcelona C 2
El Benjamí C va començar molt bé un partit que se li va acabar complicant en els últims minuts. El primer quart va ser de color blaugrana i Marc Aranda va marcar l’1-0. En el segon i tercer quart, els nois de Jordi Puig i Albert Puig van tenir problemes per dominar el joc, però no va ser fins a l’últim quart que l’Espluguenc va empatar. El gol de Mamadou tornava a avançar els blaugranes, però en l’últim minut van veure com els locals empataven de nou i el marcador quedava en el definitiu 2-2.

LLIGA TERCERA DIVISIÓ F-7 PREBENJAMÍ
FC Barcelona A 2, Barceloneta 1
Els nois de Cristian Catena i d’Òscar Hernández es van endur el partit contra la Barceloneta per 2 a 1. La diferència d’edat entre equips va notar-se especialment en el primer temps, quan els visitants practicaven un futbol molt directe i generaven problemes als blaugranes, que van encaixar el 0-1. Després del descans, però, la dinàmica va canviar i els més petits del Barça van desplegar un gran nivell de joc que es va veure reflectit en el marcador. En l’últim quart, Éric va signar l’empat i, en el darrer minut, Nadir va fer el gol de la victòria.

LLIGA FEMENÍ JUVENIL-CADET
Mercantil 1, FC Barcelona 1
2010-11-06_INFANTIL_FEMENINO_10.JPGLes jugadores de Carlos Tregón i Jordi Garcés no van aprofitar les diverses ocasions de què van disposar per endur-se el partit contra el Mercantil. Les blaugranes es van avançar amb un gol de Judit Rivero, però en una jugada aïllada en la segona part, les sabadellenques van aconseguir el gol de l’empat, que posava l’1 a 1 definitiu en el marcador.

LLIGA NACIONAL FEMENINA
Cornellà del Terri 2, FC Barcelona B 3
Partit d’alta competició, el que es va viure a Cornellà. Les noies de Joaquim Querol van haver de lluitar molt per aconseguir endur-se la victòria d’un camp en mal estat, que no afavoria el joc. Les locals es van avançar, però, tot i el 2-0 en contra, les blaugranes no van abaixar el cap i van aconseguir remuntar el partit amb gols de Carla Martínez, Carla Gómez i Sheila.