Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La Setmana Blanca, també a la Masia


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Formatiu

07.03.2011 12:24

La Setmana Blanca, també a la Masia

www.fcbarcelona.cat


La setmana sense activitat escolar ha arribat també a la Masia, a on, per complementar-ne l’esportiva, s’han programat dos tallers amb la finalitat que els residents gaudeixin d’allò més del temps de lleure extra del qual disposen.


Foto: Arxiu FCB
Foto: Arxiu FCB

Setmana Blaugrana a l'FCB Escola
Paral·lelament a la Setmana Blanca, des de l'FCB Escola s’han promogut unes jornades d’activitats lúdiques, culturals i, sobretot, esportives, que es desenvoluparan a les instal·lacions del FC Barcelona. Els objectius marcats de cara a tots els nens i nenes inscrits són quatre: descobrir la filosofia i la metodologia de treball del FC Barcelona; millorar els principals aspectes tècnics i tàctics del futbol, conèixer el Barça i les seves instal·lacions, i, finalment, conviure amb nens i nenes de la mateixa edat i que gaudeixen de les activitats proposades. La Ciutat Esportiva, el Museu i la Pista de Gel són els escenaris escollits.
Del 7 a l’11 de març, són molts els alumnes de Catalunya que gaudeixen de la que és coneguda com la Setmana Blanca, o el que és el mateix, de cinc dies de vacances com a conseqüència de l’avançament del curs escolar. Aquesta aturada de l’activitat escolar, lògicament, afecta els residents de la Masia. Un taller amb els Castellers de Vilafranca i un altre de creació de contes són dues activitats pensades per fer més amè aquest període de vacances.

Amb els Castellers de Vilafranca

D’aquesta manera, el dimecres 9 de març els residents de la Masia podran gaudir d’un taller amb els Castellers de Vilafranca. L’activitat començarà de bon matí, concretament a les 9.30 hores, quan el grup es desplaçarà en autobús fins a Vilafranca del Penedès per, una hora després, arribar a Cal Figarot, el local dels Castellers de la localitat.

El taller constarà de quatre punts principals: una petita introducció sobre què son els castells, d’on vénen i com es feien; una explicació sobre el moment actual dels Castellers de Vilafranca; un taller pràctic amb explicacions, jocs, i la possibilitat que els alumnes de la Masia puguin pujar sobre membres dels Castellers, i una sorpresa final. L’hora d’arribada prevista a Barcelona és les 14 hores.

Dijous, un taller de creació de contes

Ja de cara a dijous, tindrà lloc un taller de creació de contes amb en Santi Baró, autor de diferents llibres juvenils. Amb una durada d’una hora i quart aproximadament, aquest taller es dividirà en dos torns: el primer serà per als juvenils i cadets de segon any, mentre que en el segon participaran els cadets de primer any, infantils i alevins. La idea és acabar confeccionant un conte a partir de les idees que proposin els alumnes.

Notícies Futbol Base


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana