Amistosos, tornejos i partits ajornats al planter

Futbol Formatiu

07.03.2011 11:29

Jaume Marcet

L’Infantil A i el Benjamí van superar sense problemes dosd compromisos de lliga que s’havien ajornat. El Juvenil b i els cadets van descansar però la resta d’equips van disputar diferents amistosos i tornejos.

Foto de família després de l'amistós entre l'Infantil B i el FC corfu. Fotos: Severino Fernández i Arxiu FCB

PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL
AT. Gramenet 0- FCB A,4

L’infantil A del Barça, primer a la lliga, ha disputat un partit avançat de la 28a jornada de la primera divisió en el camp de la Gramenet. Els nois de Fran Sánchez han guanyat per un contundent 0 a 4. El primer en obrir el marcador ha estat d’Adrià Vilanova. Carlos Martínez ha estat l’autor del segon gol i desprès Ayoub ha fet el tercer de penal. Alexis Meva ha signat l’última diana del matx.

PRIMERA DIVISIÓ BENJAMÍ
FCB A, 11- PB Anguera, 0
El Benjamí A ha rebut a la Penya barcelonista Anguera, en un partit ajornat que correspon a la 14a jornada del campionat. Els nois de Marc Serra, han resolt molt bé aquest partit, tenint la possesió de la pilota, generant ocasions que s’han traduït en 11 gols. Ivan Bravo (3), Adrià Altimira (2), Marc Tenas (1), Roger Vegas (1), Guille Amor (1), Èric Garcia (1), Nil Fabregó (1) han signat els 10 gols blaugranes, l’onzè, ha estat d’un jugador de l’Anguera en pròpia porteria.

AMISTÓS INFANTIL
FCB B, 7 – FC Corfu, 0
DSC09729a.jpgGolejada de l’Infantil B de Denis Silva que s’ha imposat al Corfu per un 7 a 0 en un partit on les nois blaugranes ha sentenciat molt aviat. Giorgios (3), Javi Puado (2), Daniel Olmo i Marc Cantón han estat els golejadors del matx.

AMISTÓS ALEVÍ
FCB A I B, 15 – FC Corfu, 0
Un combinat d’alevins del Barça van jugar un amistós en format de futbol-11 . Lluís Mangas ha estat el golejador del partit amb 5 gols, els altres autors de les dianes del Barça han estat Juan Fernandez (4), Camara (1), Joel Vallejo (1), Juan Cruz (2) i Juli Berenguer (1).

Torneig F-7 RAMON GUILLÉN – ALZAMORA CF.
Alzamora A, 2- FCB C, 11
FCB C, 7- Gramenet, 0
FCB C, 6- Nàstic de Tarragona, 0
Semifinals: Plegamans, 1- FCB C, 6
Final: Sant Andreu, 5- FCB C, 1

Els nois de Jordi Puig han perdut contra el Sant Andreu en la Final del Torneig de futbol set, que es celebrava a Can Dragó. Els blaugranes han intentat sense massa encert remuntar un partit dominat pel Sant Andreu. Mamadou ha estat l’autor de l’únic gol del Barça.

Torneig F-7 Ramón Guillén – Alzamora CF.
Alzamora A, 1- FCB D, 4
FCB D, 3- Sant Andreu, 0
FCB D, 3- Damm, 0
Semifinals: Plegamans, 1 FCB D, 3
FINAL: FCB D, 10- Gramanet, 1

L’Aleví D del Barça s’ha proclamat campió del Torneig Ramón Guillen de Futbol 7 que es disputava a Can Dragó. La final que enfrontava als nois de Àlex Gómez amb la Gramenet ha acabat amb la victòria blaugrana per un 10 a 1. Recital dels nois blaugranes, Alex Calatrava (1), Víctor de Joaquín (1), Carles Portas (1), Albert Portas (2), Miguel Sénder (2), Zhenya (1) i Daniel Media (3), que han estat els golejadors de la final.

Torneig Benjamí F-7 Setmana blanca -CE Manresa
FCB B 2- Jabac i Terrassa, 0
Pallejà,0- FCB B, 0
FCB B, 1- Manresa B, 0
Semifinals: Sant cugat, 0- FBC B, 0
Final: Nàstic de Tarragona, 2- FCB B, 2

El derbi entre Barça i Nàstic que decidia el campió del Torneig Setmana Blanca, s’ha decantat a favor dels tarragonins. Encara que el partit ha acabat amb empat al marcador, els penals han decidit el resultat final. Els nois de Marcel Sans arribaven al final del partit amb un resultat favorable de 2 a 1, gols de Joan Capdevila, Nil Garrido, però en l’últim minut el Nàstic de Tarragona ha empatat el matx. Els penals s’han decidit per 4 a 3.

AMISTÓS PREBENJAMÍ
Martorelles 2,- FCB 5
2011-01-29_RCDE_-_FCB_PREBENJAMIN_013.jpgL’amistós que enfrontava als més petits del Barça amb el Martorelles ha acabat amb un 2 a 5 a favor de l’equip blaugrana. El partit ha estat molt disputat, el Martorelles, líder a la seva lliga, ha posat les coses difícils al Barcelona però els nois de Cristian Catena han resolt amb gols de Pleguezuelo, Toni Gómez ,Xavi Simons , Jonathan i Sicu .

Amistós Infantil-Aleví
Jesus i Maria 0 FC Barcelona 14
Golejada dels nois de Jordi Ventura en una jornada festiva a l’escola Jesus i Maria. Les golejadores blaugranes del partit van ser Carla Armengol (4), Laia Castillo (2), Anna Artigas (2), Marina, Andrea, Alba, Judith, Sofia i Pilar.

Lliga Nacional Femenina
Europa 0 FC Barcelona B 2
Víctòria treballada de les noies de Joaquim Querol al Nou Sardenya. El femení B va generar un munt d’ocasions al primer temps però no va ser fins al minut 47 quan Noemí va signar el primer gol. Sheila, al minut 89 va marcar el definitiu 2-0.