El Femení A empata contra l’Atlètic (2-2)

Femení A

27.02.2011 15:35

Les noies de Xavi Llorens han sumat un punt en el primer partit de la segona volta de la segona fase de la Superlliga femenina contra el conjunt madrileny i continuen quartes a la classificació a cinc punts dels dos primers classificats.

LA FITXA
Femení A, 2
Atlètico de Madrid, 2

FCB Femení A: Ràfols (Eli Sarasola, min 6), Marta Unzué, Meli, Ani, Lau, Romero, Noemí, Guti, Sandra (Carol, min 60), Olga, Corredera.

CD Atlético de Madrid: Nuria, Sonia, Marta, Nagore, Amanda, Martí, Marianela, Pisco (Lucía, min 80), Paula, Leire, Priscila.

Gols: 0-1, Sonia, min 6; 0-2, Marianela, min 35; 1-2, Olga, min 49 i 2-2, Corredera, min 85.
En un matx molt igualat en què cada equip ha dominat una de les dues parts, l’Atlètic de Madrid ha saltat a la gespa del camp número nou de la Ciutat Esportiva Joan Gamper molt fort davant un Femení A del Barça que ha començat el matx una mica despistat. Fruit de tot plegat i de la pressió exercida per les jugadores del conjunt madrileny, les blaugranes han sofert algunes pèrdues de pilota que els han generat dubtes.

Diana inicial en contra

Ben aviat, en el minut 6, l’Atlètic de Madrid s’ha avançat en el marcador en una jugada de córner finalitzada per Sonia que ha acabat amb el 0-1 i amb la lesió de Ràfols, la portera blaugrana, que ha xocat contra el pal i que ha perdut el coneixement. Ràfols haurà d’estar 48 d’hores en observació a casa.

Reben un segon cop

A la mitja hora de partit, les madrilenyes han tornat a colpejar les noies de Xavi Llorens en aprofitar una errada en la sortida de pilota des del darrere. Ha estat el 0-2 (Marianela, min 35). A més, abans del descans, Marta Corredera ha tingut l’1-2 a les seves botes, però la seva rematada no ha aconseguit perforar la porteria rival.

Les blaugranes reaccionen

Però, a la represa, el canvi d’actitud del Barça ha fet possible que, als quatre minuts de la segona part, arribés ara sí l’1-2. Ha estat gràcies a una internada per l’esquerra de Corredera que ha superat l’u contra u i que li ha deixat l'esfèrica a Olga perquè enviés la pilota a la xarxa amb una rematada de cap. Amb les blaugranes dominant i quan faltaven cinc minuts per al final del matx, un canvi de joc d’esquerra a dreta ha acabat amb un xut creuat de Carol que s’ha estavellat al pal, però Corredera ha sabut aprofitar el rebot per signar la diana de l’empat.

Continua la lluita pel títol

Amb el 2-2 en el marcador, ambdós conjunts s’han pogut avançar, però el resultat ja no ha canviat i al xiulet final de l’àrbitre el repartiment de punts s’ha fet efectiu. Un punt que deixa les blaugranes quartes a la classificació de la Superlliga femenina (segona fase), amb 12 punts, i ara tenen les dues primeres posicions, les que donen opció a lluitar pel títol de Lliga, a cinc punts.

Arriba el tram final de la Lliga

La propera setmana les noies de Xavi Llorens, en el segon partit de la segona volta, visitaran el camp de la Reial Societat, penúltim a la classificació, i miraran de sumar els tres punts. I és que l’objectiu del Femení A és millorar la cinquena posició de la temporada passada a la competició, i això passa per no deixar escapar punts, sobretot en els dos partits que els resten com a locals.