Remuntada de líder (3-1)

Juvenil A

19.02.2011 18:00

El Juvenil A s’ha imposat a l’Hospitalet en un partit que els blaugranes han resolt amb gols de Dongou, Oriol Rosell i Ernesto Cornejo, que han contrarestat la diana inicial dels visitants.

Oriol Rosell, l'autor de la segona diana del Juvenil A contra l'Hospitalet. Foto: arxiu FCB.

LA FITXA
Juvenil A, 3
L’Hospitalet, 1

FCB Juvenil A:
Carlos, Dalmau, Edu Campabadal, Rosell, Ayala, Palau, Deulofeu (Gustavo, min 77), Masó (Ernesto, min 61), Etock (Pol Calvet, min 72), Espinosa, Ella (Dongou, min 57).

CE L’Hospitalet : Sergi Pagès, Ivan, Gerard, Aleix, Roger, Pol, Pedro (Èric, min 62), Antonio (Toni, min 70), Marc, Jose (Charly, min 85), Alguer (Forgàs, min 75).

Gols: 0-1, Gerard, min 55; 1-1, Dongou, min 62; 2-1, Oriol Rosell, min 69; 3-1, Ernesto Cornejo, min 84.

Àrbitre: José Díaz.
L’equip entrenat per Òscar Garcia ha guanyat per 3-1 l’Hospitalet en un partit on el rival, en zona de descens, s’ha tancat molt al darrere i ha dificultat que els blaugranes poguessin obrir la llauna en el primer temps. Tot i així, Etock ha gaudit de sis oportunitats de gol, enviant fins i tot una de les seves rematades al travesser de la porteria rival (min 32). Així mateix, Deulofeu, força actiu per les bandes, també ha pogut avançar el Juvenil A del Barça en una jugada individual, però el seu xut ha marxat fora.

L’Hospitalet colpeja primer

Ja en la segona part, i després d’una nova gran oportunitat d’Etock en atac, l’Hospitalet ha aprofitat una de les poques ocasions de les que ha disposat per signar el 0-1, obra de Gerard (min 55).

El Barça es refà de l’ensurt i capgira la situació

La reacció blaugrana no s’ha fet esperar i Dongou, que havia entrat al terreny de joc només cinc minuts abans, ha empatat el partit. Amb l’1-1, els blaugranes han pogut generar més espais en atac i amb un gol de cap d’Oriol Rosell a centrada de Dalmau, el Barça ha capgirat el matx (2-1, min 69). El definitiu 3-1 ha arribat a sis minuts del final de les botes d’Ernesto Cornejo.

Primers una jornada més

Amb el triomf aconseguit contra l’Hospitalet, el Barça segueix amb pas ferm cap al títol de Lliga. El Juvenil A (62 punts) és líder de la Divisió d’Honor Juvenil, on continua imbatut, i a falta de sis jornades per al final de la competició i amb 18 punts en joc, es col•loca a deu punts de l’Espanyol, segon i amb el seu partit del cap de setmana encara per disputar al camp del San Francisco.