No els tremola el pols

Futbol formatiu

14.02.2011 20:17

Aida Soriano / Jaume Marcet

El planter del Barça ha tornat a protagonitzar un gran cap de setmana. La golejada de l’Aleví D davant el Sants per 13-0 o la victòria de l’Aleví A al camp de l’Espanyol (0-6) en són alguns exemples de les bones actuacions blaugranes.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
Sant Andreu A, 0 - FCB B, 4
Triomf dels nois de Sergi Barjuan i Marc Guitart a domicili. Davant el Sant Andreu, els blaugranes van realitzar un dels partits més seriosos del curs a nivell tàctic, duent a terme molt bones transicions de pilota. Als deu minuts de partit, el Barça es va avançar al marcador amb una diana de Jessua Angoy i tot i que a partir del 0-1 el Juvenil B es va relaxar una mica, Cristian Herrera de penal, novament Jessua i David Babunski amb les seves dianes van ampliar el 0-1 inicial fins arribar al 0-4 final.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
Gramenet, 0 - FCB A, 3
L’equip entrenat per Javier García Pimienta i Ramon Ros va tenir prou amb mitja hora per sentenciar el partit. Ebwelle (min 5), Jon Toral (min 11) i Héctor Bellerín (min 27) van signar els tres gols blaugranes en la primera meitat. En la represa, la major pressió del rival va impedir que l’avantatge al marcador s’ampliés, però no va poder evitar un nou triomf del Cadet A.

LLIGA PREFERENT CADET
FCB B, 3 – Rapitenca, 0
Davant una Rapitenca que es va plantar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb un bon plantejament de joc, al conjunt dirigit per Fran Artiga li va costar obrir la llauna. I és que l’1-0 no va arribar fins el minut 8 de la segona part, obra d’Àlex Corredera a centrada des de la dreta d’Adama Traoré. Cinc minuts després, Mohamed El Ouriachi signava el 2-0 i ja a les acaballes del partit, Sergio Buenacasa va materialitzar el definitiu 3-0.

PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL
Jàbac i Terrassa, 0 - FCB A, 4
En un partit lletjot, en un camp petit i complicat com és el de Can Jofresa i contra un Jàbac i Terrassa força arreplegat al darrere, els dos primers quarts van ser de molt contacte físic i poc joc, és a dir, molt travats. Però amb el gol de Sergi Canós a la tornada de vestidors (0-1), el matx es va obrir, els de Fran Sánchez i Xavier Franquesa van poder fer el joc que habitualment realitzen i Alexis Meva va signar un hat-trick (3) que va certificar la victòria blaugrana.

FCB B, 3 - Sant Andreu A, 1
DSC08952a.jpgEls nois de Denis Silva i Carlos López van haver de remuntar un 0-1 en contra davant un Sant Andreu, segon classificat, molt físic. I és que els blaugranes van anar de menys a més i en el tercer i quart període, els gols de Javi Puado, Dani Olmo i Nelson Mandela, aquest en una jugada d’estratègia, van capgirar el marcador (3-1) i els punts es van quedar a casa.

PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ
Espanyol B, 0 - FCB A, 6
L’equip d’Andrés Carrasco i Sergi Milà es va imposar a l’Espanyol B en el derbi disputat a Sant Adrià. Els blaugranes es van avançar molt aviat al marcador i a la finalització del primer quart ja havien sentenciat. Els gols d’Oriol Busquets (2), Guillem Jaime, Aboubakar Camara (2) i Juan Fernández van fer possible la victòria per 0-6 de l’Aleví A.

Damm A, 1 - FCB B, 4
En un camp petit i complicat com és el de la Damm, on qualsevol error podia costar un gol en contra, els nois de Xavier Bravo i Rafa Rodríguez van saber competir i emportar-se la victòria. Al minut 4, el Barça ja guanyava per 0-2, obra de Lluís Mangas i Pol Muniesa, però el conjunt cerveser va retallar diferències (1-2) en aprofitar una fase de joc boja per part d’ambdós equips. A partir del minut 23, però, i amb l’1-3 de Lluís Mangas, el Barça va fer-se amb el control del partit i al darrer minut del mateix i de penal, Joan Castells va sentenciar (1-4).

SEGONA DIVISIÓ ALEVÍ
FCB C, 2 - Sants A, 0
El conjunt de Jordi Font va vèncer per 2 a 0 el Sants. Alejandro Marcos al minut dos del segon període i Mamadou Touré Diawara al minut vuit del tercer quart van ser els autors de les dues dianes blaugranes i del triomf de l’Aleví C.

FCB D, 13 - Sants B, 0
Incontestable triomf dels nois d’Àlex Gómez i Alexis Pintó davant un Sants B que, tot i no realitzar un mal partit, no va poder fer res per evitar la golejada. Labinot Kabashi (4), Albert Portas (3), Dani Molina (2), Lucas Sanllehí, Guillem Verdaguer i Álex Calatrava (2) van fer possible amb les seves dianes l’àmplia victòria blaugrana. A més del triomf, cal destacar que el porter Àlex Pascual ‘Pasqui’ va lluir el braçalet de capità durant el partit com a regal pel seu 11è aniversari, que el celebrava al dia següent.

PRIMERA DIVISIÓ BENJAMÍ
FCB A, 8 – Cubelles, 0
2010-09-26_BENJAMIN_A_01.JPGEls jugadors de Marc Serra i David Sánchez van imposar-se de manera contundent a un Cubelles molt lluitador, però gens encertat en la definició de cara a porteria. Roger Vegas (4), Sergi Rosanas, Nil Fabregó (2) i Guille Amor van ser els autors de les dianes blaugranes, algunes d’elles de gran qualitat com el golàs des de fora l’àrea de Sergi o la primera diana de Nil en culminar una triangulació perfecta.

Sant Andreu, 0 - FCB B, 3
En un camp de dimensions molt reduïdes on encara no havia guanyat ningú en el que va de curs i contra un Sant Andreu molt lluitador, l’equip entrenat per Marcel Sans va controlar el partit i mai va patir pel triomf. I és que fruit de la bona circulació de la pilota i de les grans combinacions dutes a terme pels blaugranes, als cinc minuts de joc Nil Garrido va signar el 0-1. Al segon quart, el mateix protagonista va marcar el 0-2 i al tercer període, Ismael El Youssfi va sentenciar en aprofitar una segona jugada en un llançament de falta de Julián Mahicas.

SEGONA DIVISIÓ BENJAMÍ
Almeda, 2 - FCB C, 7
El Benjamí C va començar molt bé el partit contra l’Almeda, sortint bé de la primera línia de pressió d’un conjunt local que pressionava molt amunt, aprofitant els espais que deixava el rival en defensa i alhora defensant amb bona actitud quan tocava. Al descans, els nois de Jordi Puig i Albert Puig guanyaven 0-3, però en el tercer quart i després de signar el 0-4, l’Almeda va retallar diferències per dues vegades en qüestió de cinc minuts (2-4) i semblava que els locals creien en la remuntada. Però els blaugranes van ser capaços de signar el 2-5 i van sobreposar-se a les dues dianes rebudes en contra fins arribar al 2-7 final. Mamadou Touré Touré (3), Kays Ruiz (2), Jordi Escobar i Aitor López van ser els artífexs del triomf del Barça amb els seus gols.

TERCERA DIVISIÓ BENJAMÍ
FCB, 6 - Trinitat Vella, 1
Bona victòria del Prebenjamí de Cristian Catena i Óscar Hernández marcada per les jugades col•lectives i les triangulacions blaugranes, però també per la irregularitat i la intermitència de les mateixes durant els 40 minuts de joc. Èric Ambrosio, Nadir (2) –també autor del gol en contra del Barça en marcar desafortunadament una diana en pròpia porta-, Xavi Simons, Xavi Pleguezuelo i Toni Gómez van ser els anotadors blaugranes.

LLIGA NACIONAL FEMENINA
Vic, 1 - FCB B, 1
Empat injust de les noies de Joaquim Querol per segona jornada consecutiva que no van estar encertades de cara a porteria tot i dominar el partit contra un rival molt tancat al darrere. Al minut dos de partit, el Vic es va avançar al marcador en aprofitar un contracop i després que el Barça errés una oportunitat de gol molt clara. Blanca Coscolín, Clàudia Montagut, Carla Gómez amb dues pilotes al pal i Noemí Pino van tenir en les seves botes infinites ocasions per marcar, però el gol de l’empat no va arribar fins el minut 89 de partit, quan Noemí va rematar al segon pal una centrada, aconseguint així un punt per a les blaugranes (1-1). Cal destacar l’actuació de la portera del Barça Míriam de Francisco, que amb l’1-0 va salvar un u contra u que hagués suposat el 2-0 i no hagués estat gens senzill d’igualar.

LLIGA FEMENINA JUVENIL-CADET
Escuela F.Bonaire A, 0 - FCB C, 3
Les de Carlos Tregón van controlar el partit totalment davant d’un equip agressiu i ordenat que va dificultar que les blaugranes arribessin a porteria amb comoditat en ofegar-les en la zona de creació del seu joc. Tot i marcar ben aviat (Ana Alcocer, min 6), al Barça li va costar crear ocasions de gol. Després de fallar un penal a favor al minut 27, Pilar Garrote va signar el 0-2. La sentència va arribar al minut 70 de les botes de Laura Tomás, després d’una segona part de domini total que va provocar que al xiulet final de l’àrbitre el triomf es convertís en una realitat. Amb aquesta victòria, el Femení Juvenil-Cadet és segon a la classificació, però ara a dos punts del tercer, el Sant Gabriel que va empatar el seu partit.

LLIGA FEMENINA INFANTIL-ALEVÍ
FCB D, 6 - Pallejà A, 1
2010-11-06_INFANTIL_FEMENINO_10.JPGL’equip de Jordi Ventura va saltar al terreny de joc amb tal nivell d’intensitat que al primer minut ja guanyava per 1-0 amb gol d’Alba Franco. Gràcies al treball realitzat per les blaugranes davant un conjunt visitant molt tancat al darrere, Alba Franco va signar el 2-0 (min 9). I és que davant un rival que només va inquietar amb xuts des del mig del camp i que va fallar un penal a favor, les blaugranes no van dubtar-ho dues vegades i van anotar tres goles més (Carla Armengol -2- i Alba Franco, novament i sumant un hat-trick). Però al minut 55, el Pallejà va fer el 5-1 i el Barça, que va encaixar el quart gol de la temporada –feia sis jornades que no en rebia cap en contra- va patir un moment d’incertesa. Malgrat tot, les blaugranes es van reposar a la diana encaixada i Sofía Luque de penal va sentenciar el partit (6-1) i va certificar un nou triomf del Femení Infantil-Aleví.