Continuen sumant de tres en tres (0-1)

Juvenil A

13.02.2011 17:53

El Juvenil A del Barça ha guanyat al camp de l’Osca en un partit controlat pels blaugranes que Espinosa ha decidit en signar el gol visitant en un llançament de falta. Els d’Òscar Garcia es mantenen ferms al capdavant de la Lliga.

LA FITXA
Osca, 0
Juvenil A, 1

SD Osca: Diez, Emerson (Bressel, min 82), Vinyao, López, Garcés, Kevin (Adrián, min 73), Ángel (Jona, min 58), Lucas, Zamora, Unai, Estopi (Pablo, min 58).

FCB Juvenil A: Carlos, Edu Campabadal, S. Gómez, Rosell, Balliu, Palau, Deulofeu (Ernesto, min 85), Masó, Dongou (Etock, min 84), Espinosa (Ayala, min 89), Ella (Pol Calvet, min 70).

Gol: 0-1, Espinosa, min 59.

Àrbitre: Antonio Monter.
Setè triomf consecutiu de la temporada del Juvenil A que continua comptant els seus partits per victòries. I és que l’equip blaugrana, en les 23 jornades disputades ara a la Divisió d’Honor, ha sumat 59 dels 69 punts possibles, fruit de 18 triomfs i només 5 empats. La darrera victòria ha arribat aquest diumenge al camp de l’Osca per 0-1.

El porter rival evita el gol

L’equip aragonès ha saltat al terreny de joc amb una actitud molt defensiva i les tres o quatre ocasions clares de les quals ha disposat el Barça, de les botes de Dongou i Ella, han estat aturades pel porter de l’Osca, que ha estat a un gran nivell.

Espinosa decideix

Amb l’empat a zero s’ha arribat al descans. Però en la represa, els d’Òscar Garcia han aconseguit traduir el seu domini en el 0-1 quan Javi Espinosa ha marcat el gol blaugrana amb un llançament de falta (min 59).

Aguanten l’empenta aragonesa

Fins al final, el Barça ha tornat a gaudir de les oportunitats d’Ernesto, Deulofeu i Etock per ampliar la renda en el marcador i sentenciar el matx, però la pilota no ha entrat. I en els darrers minuts del partit, tot i que els blaugranes no han patit pel resultat, sí que han hagut de defensar-se d’un Osca que lluita per la permanència i que ha pressionat i ha penjat pilotes a l’àrea rival per mirar d’empatar.

Bon avantatge a la classificació

Però els blaugranes no s’han deixat sorprendre pel rival i han fet bo el gol d’Espinosa per sumar tres nous punts que els mantindran una setmana més al capdavant de la Divisió d’Honor Juvenil amb 59 punts.

A falta de set jornades per al final del campionat, els d’Òscar Garcia avantatgen en 10 punts el segon classificat, l’Espanyol, en espera del que puguin fer els blanc-i-blaus en el seu partit de la jornada al camp de la Gramenet. Mallorca, tercer, i Damm, quart, ja es troben a 12 i 15 punt respectivament dels blaugranes.

Reben l’Hospitalet

El proper compromís del Juvenil A serà dissabte vinent contra l’Hospitalet, equip en posicions de descens. El partit es disputarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper a partir de les 16 hores, i serà retransmès en directe per Barça TV.