Estan intractables

Futbol formatiu

07.02.2011 20:10

Aida Soriano / Jaume Marcet

El futbol formatiu del Barça està en un gran estat de forma. L’engranatge futbolístic de la base blaugrana funciona a la perfecció i els resultats obtinguts aquest cap de setmana en són una mostra: 14 triomfs i dos empats.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FCB B, 2 – CF Can Vidalet, 0
Dos gols de Jessua Angoy, un de cap (min 42) i el segon després de robar-li la pilota al defensor a la frontal de l’àrea rival (min 50), van fer possible el triomf del conjunt entrenat per Sergi Barjuan i Marc Guitart. En el temps de descompte, el Juvenil B es va quedar amb un jugador menys per l’expulsió de Carlos Julio Martínez.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
FCB A, 7 – Girona FC, 0
2010-10-02_CADETE_A_18.JPGÀmplia victòria dels nois de Javier García Pimienta i Ramon Ros que caminen amb pas ferm a la Divisió d’Honor Cadet. Mamadou Tounkara amb quatre gols va ser el gran protagonista d’un partit que a la mitja part ja estava més que sentenciat (4-0). Jon Toral (2) i Maxi Rolón també van anotar per part blaugrana.

LLIGA PREFERENT CADET
CD Tortosa A, 1 – FCB B, 3
Després d’encaixar un gol matiner en contra a la primera meitat, l’equip de Fran Artiga va remunta al segon temps gràcies als gols de Mamadou Tounkara (2) i David Zalzman. La nota negativa del matx va ser la lesió de Ramón Saavedra, que va haver de ser substituït per Adama Traoré.

PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL
FCB A, 6 – UE Vilassar de Mar B, 0
Alexis Meva va tenir prou amb 18 minuts per marcar un hat-trick i deixar el partit vist per sentència (3-0). En la represa, un quart gol del camerunès i una diana de Sergi Canós i Rafa Mir van arrodonir la golejada dels nois de Fran Sánchez i Xavier Franquesa.

CF Badalona A, 1 – FCB B, 1
DSC08683a.jpgMalgrat començar perdent (0-1), l’equip de Denis Silva i Carlos López va empatar el matx gràcies a la diana de Dani Olmo abans que finalitzés el primer quart. Durant la resta del partit, els blaugranes van gaudir de millors ocasions que el rival per endur-se el triomf, però el gol no va arribar i el repartiment de punts es va fer efectiu al xiulet final de l’àrbitre.

PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ
FCB A, 18 – CE L’Hospitalet B, 0
Triomf incontestable del conjunt entrenat per Andrés Carrasco i Sergi Milà per 18-0. Aboubakar Camara (7) i Oriol Busquets (6) van ser els protagonistes del matx en marcar entre tots dos 13 dels 18 gols blaugranes. Òscar Mingueza (2), Roman Tugarinov de manera magistral i Guillem Jaime (2) van completar el festival anotador de l’Aleví A.

FCB B, 7 – C.Gimnàstic Manresa, 1
2010-09-19_FCB_ALEVIN_B_-_CE_SANT_GABRIEL_023.jpgPol Muniesa, Héctor Fernández, Joel Vallejo, un gol en pròpia porteria del Nàstic de Manresa, Sergi Duarte (2) i Lluís Mangas van ser els autors de les dianes de l’Aleví B contra el conjunt manresà i els que van fer possible amb els seus gols una nova victòria dels nois de Xavier Bravo i Rafa Rodríguez.

SEGONA DIVISIÓ ALEVÍ
AE Prat, 2 – FCB C, 3
En un partit complicat com a conseqüència de la falta d’encert dels jugadors de Jordi Font de cara a porteria, Arnau Comas es va encarregar de marcar el gol del triomf del Barça (2-3) quan passaven tres minuts del temps reglamentari. I és que malgrat que els visitants es van avançar per dues vegades al marcador amb dianes de Labinot Kabashi, jugador de l’Aleví D que va reforçar l’Aleví C, i de Víctor Gómez, el Prat va empatar el matx i els minuts finals van ser decisius per decidir el guanyador, que va acabar sent blaugrana.

CE L’Hospitalet, 2 – FCB D, 13
Contra un Hospitalet molt tancat al darrere, els nois d’Àlex Gómez i Alexis Pintó es van trobar força incòmodes damunt del terreny de joc. Però amb el 0-1, fruit d’una falta llançada per Víctor de Joaquín que precisament celebrava el seu 11è aniversari, els blaugranes van començar a generar espais i els gols van arribar de mica en mica, un darrere de l’altre, fins aconseguir el 2-13 final. Lucas Sanllehí (3), Yevgen Kashchiy ‘Zhenya’ (2), Albert Portas (2), Álex Calatrava (2), Guillem Verdaguer, Dani Molina i Carles Portas van contribuir amb els seus gols a la sensacional victòria del Barça.

PRIMERA DIVISIÓ BENJAMÍ
UD Viladecans A, 0 – FCB A, 8
2010-09-26_BENJAMIN_A_05.JPGEn un bon partit dels nois de Marc Serra i David Sánchez, malgrat que en els dos darrers quarts del matx el joc del Barça va ser lent i els va costar jugar com en els dos primers quarts, on van aconseguir anotar set de les vuit dianes, els blaugranes van golejar el Viladecans. Sergi Rosanas, Roger Vegas (2), Iván Bravo, Guille Amor (2), Èric Garcia i Adrià Altimira van ser els autors dels gols del Barça.

FCB B, 5 – CE Mercantil A, 0
Partit complet dels jugadors de Marcel Sans contra el Mercantil. Després d’uns dos primers quarts on la igualtat al marcador no es va poder trencar, tot i la quantitat d’ocasions blaugranes, el Barça va encetar el marcador als tres minuts de la represa amb un gol de Dani Morillas. A partir d’aquí, els gols ja no es van resistir més i van anar arribant. Nil Garrido (2), José David Álvarez i Julián Mahicas de mitja volea van signar la resta de les dianes del Barça fins arribar al 5-0 final.

SEGONA DIVISIÓ BENJAMÍ
FCB C, 5 – UE Castelldefels B, 4
Triomf treballat de l’equip entrenat per Jordi Puig i Albert Puig davant d’un Castelldefels que mai va abaixar els braços. Els blaugranes van realitzar uns dos bons primers quarts on van tenir controlat el partit malgrat marxar al descans amb un avantatge al marcador curt (3-2). Però en la represa, el joc entre ambdós conjunts va ser d’anada i tornada i la falta d’encert del Barça en els metres finals no va permetre els blaugranes respirar tranquils fins el xiulet final de l’àrbitre. Kays Ruiz, Mamadou Touré Touré, Xavi Garrido, Aitor López i Èric Iglesias van donar el triomf al Barça amb els seus gols.

TERCERA DIVISIÓ BENJAMÍ
CE Canyelles, 1 – FCB, 2
Contra un rival més gran i en un camp de sorra que va dificultar el joc del Barça, els nois de Cristian Catena i Òscar Hernández van obtenir un triomf de mèrit en sobreposar-se a aquestes dificultats i a un marcador en contra. I és que el Canyelles va ser el que va obrir el marcador (1-0). Però abans del descans, Arnau Martínez va signar el gol de l’empat per al Barça i a falta de quatre minuts per al final del matx, Nadir Louah va certificar el triomf blaugrana amb una diana de cap (1-2).
Futbol femení
LLIGA NACIONAL FEMENINA
FCB B, 0 – C. At. Jesús, 0
Empat de les noies de Joaquim Querol que sap a poc contra un rival que no va fer cap xut entre els tres pals en tot el partit. Però la falta d’encert del Barça de cara a porteria va marcar un matx clarament de color blaugrana que va acabar amb repartiment de punts i que en el tram final va estar marcat per la contínua pèrdua de temps de les visitants.

LLIGA FEMENINA JUVENIL-CADET
FCB C, 7 – UE Seva, 0
Contra el penúltim classificat, el Seva, l’equip dirigit per Carlos Tregón, que des de la passada jornada és segon a la classificació després de la derrota del Sant Gabriel contra el Santboià, va tenir el domini absolut i va golejar. A més del triomf, cal destacar el debut de Carla Rivera i Sofía Luque, jugadores de l’Infantil-Aleví Femení. Ana Alcocer (3), Marta Turmo, Joanna Vega, Anna Subirana i Carla Rivera van ser les autores dels gols blaugranes.

LLIGA FEMENINA INFANTIL-ALEVÍ
RCD Espanyol B, 0 – FCB D, 5
El conjunt entrenat per Jordi Ventura es va imposar en el derbi català contra l’Espanyol per un contundent 0-5. Nerea Valeriano, Núria Garrote, Marina Gama, Anna Artigas i Carla Armengol van ser les golejadores del partit.