Són una màquina de fer futbol (7-0)

Juvenil A

05.02.2011 18:46

El Juvenil A ha passat com una piconadora per damunt del Joventut Sallista en una nova jornada de la Divisió d’Honor. Els blaugranes han golejat gràcies a les dianes de Dongou (3), Deulofeu, Balliu, Etock i Pol Calvet.

L’equip d’Òscar Garcia ha vençut el Joventut Sallista (7-0) en un partit on els blaugranes, sobretot en la segona part, han comptat per gols les seves arribades a l’àrea rival. Un triomf que reforça el Juvenil A del Barça com a líder (56 punts) de la Divisió d’Honor i amplia a deu punts el seu avantatge respecte al segon classificat, l’Espanyol, que aquest diumenge s’enfronta a la Damm, tercer.

Domini sense traducció

En una primera part marcada per l’actitud clarament defensiva del conjunt mallorquí, que s’ha plantat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb cinc defenses, quatre migcampistes i només un davanter, el Barça ha dominat, però ha abusat massa de la conducció. Tot i això, Oriol Rosell, Etock i Ernesto han gaudit de bones ocasions per encetar el marcador.

Obren la llauna

No ha estat, però, fins a la represa que els d’Òscar Garcia han començat a carburar a les mil meravelles. I és que, en la segona part, els blaugranes han sortit decidits a buscar el triomf, i quan ha arribat el primer gol, la resta han anat caient.

Dongou ha signat l’1-0 de passada d’Espinosa (min 51). Set minuts després, el mateix protagonista, el camerunès Jean Marie Dongou, ha deixat bocabadats els espectadors amb una espectacular xilena dins l’àrea que ha suposat el 2-0. I no havien passat ni dos minuts que Deulofeu ha batut el porter rival amb un centre xut des de la dreta (3-0).

Dianes finals

La superioritat blaugrana ha estat total, però els quatre gols restants no han arribat fins al tram final del partit. El 4-0 ha anat a càrrec d’Ivan Balliu, que ha rematat de cap una centrada de Dalmau. Balliu ha tornat a veure porteria, un fet que no li succeïa des que juagava al Cadet B. Etock ha estat l’autor del 5-0 després que Dongou li deixés franca una passada de Calvet. I precisament Pol Calvet ha marcat el 6-0, el primer gol després de sortir d’una lesió que l’ha tingut mesos allunyat dels terrenys de joc.

Dongou tanca la golejada

La cirereta del pastís ha arribat en el temps descompte, quan Dongou, amb un xut creuat amb l’esquerra, ha foradat per setena vegada, la tercera en el seu compte particular, la porteria del Joventut Sallista, un equip que lluita per la permanència. A més de la golejada blaugrana, també cal destacar el debut amb el Juvenil A d’Olivier Moussima, migcampista del Juvenil B, que ha reforçat el conjunt d’Òscar Garcia davant les nombroses baixes que tenia per al matx.

Edu Campabadal, campió amb la sub-18

El defensa del Juvenil A Edu Campabadal, que ha disputat durant tota aquesta setmana el XXXVII Torneig Internacional Copa Atlántico amb la selecció espanyola sub-18, s’ha proclamat campió d’aquesta competició. El combinat estatal va guanyar els tres partits del quadrangular contra Suïssa (4-0), les Canàries (4-1) i Mèxic (1-2) i el jugador blaugrana va ser titular en tots els enfrontaments.
LA FITXA
Juvenil A, 7
Joventut Sallista, 0

FCB Juvenil A:
Carlos, Dalmau, S.Gómez, Rosell, Ayala, Palau, Ernesto (Dongou, min 46), Masó (Moussima, min 75), Etock, Espinosa (Balliu, min 65), Deulofeu (Pol Calvet, min 65).

SD Joventut Sallista: Joan Toni (Pedro, min 76), Miqui (Àlex, min 63), Barto (Romero, min 55), Bernat, Javi, Quique, Àlex, Cedar (Martí, min 68), Manu, Juanito, Ivan.

Gols: 1-0, Dongou, min 51; 2-0, Dongou, min 58; 3-0, Deulofeu, min 60; 4-0, Balliu, min 82; 5-0, Etock, min 88; 6-0, Pol Calvet, min 91 i 7-0 Dongou, min 92.

Àrbitre: Francesc Galán.