No poden amb l’Espanyol (1-0)

Femení A

05.02.2011 18:09

Les noies de Xavi Llorens han perdut al camp de l’Espanyol en el derbi català de la Superlliga per la mínima. Les blanc-i-blaves han sabut administrar un gol als set minuts de joc, obra de Vero Boquete, per sumar els tres punts.

El Femení A del Barça ha caigut derrotat en la seva visita a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià davant l’Espanyol (1-0). En un partit molt travat i amb poques arribades a les àrees d’un i altre equip, les blanc-i-blaves s’han avançat ben aviat amb una rematada de cap de Vero Boquete, d'una centrada de Vilanova, que ha superat Ràfols (min 7).

Lluita cos a cos

Amb el marcador en contra, les blaugranes han inquietat tímidament el rival a pilota aturada, però el partit s’ha desenvolupat al mig del camp en una lluita constant per la possessió de la pilota i amb molt de respecte mutu entre ambdós conjunts.

Mari Paz té l’empat

En la segona part, la dinàmica ha estat la mateixa, però el Barça ha gaudit d’una clara ocasió per empatar el matx. Mari Paz ha rematat un córner molt picat i la seva rematada ha marxat lleugerament per sobre del travesser de la porteria de l’Espanyol (min 48). Una acció que, d’haver-se convertit en l’1-1, podria haver canviat el guió del partit.

Sense canvis en el marcador

Però amb l’1-0, l’Espanyol, igualat a 8 punts a la classificació amb el Barça, s’ha dedicat a administrar el seu avantatge, tot i que en el minut 53 Ràfols ha hagut d’intervenir per evitar el 2-0. Malgrat el respecte en tot moment entre ambdós equips, el Barça ha lluitat fins al final per aconseguir el gol de l’empat, però la rematada de cap de Montse l’ha refusat Mariajo (min 81) i, al xiulet final de l’àrbitre, s’ha consumat la derrota de les blaugranes.

S’allunyen les posicions de privilegi

Amb l’ensopegada al camp de l’Espanyol, les noies de Xavi Llorens segueixen quartes a la classificació amb vuit punts, a falta de la disputa de la resta de partits de la jornada de la Superlliga que, depenent dels resultats, podria fer baixar una posició les blaugranes. Això sí, el capdavant de la classificació es podria quedar a set punts.