Amb pas ferm, a buscar la Lliga (1-4)

Juvenil A

30.01.2011 18:39

El Juvenil A del Barça s’ha imposat al Poblense a domicili amb gols d’Espinosa (2), Etock i Deulofeu, i, a falta de nou jornades per al final de la competició regular a la Divisió d’Honor, avantatge en set punts l’Espanyol, segon classificat.

L’equip entrenat per Òscar Garcia ha sumat un nou partit sense conèixer la derrota a la Divisió d’Honor Juvenil, i ja en van 21. Davant el Poblense mallorquí i en un camp molt enfangat com a conseqüència de la pluja, al Juvenil A li ha costat fer el seu joc habitual. Però en els darrers vint minuts del primer temps, dos gols d’Espinosa han posat molt de cara el partit.

Espinosa encarrila el matx

El 0-1 ha arribat després d’una centrada des de la dreta de Dalmau que Espinosa ha finalitzat amb una volea des de fora de l’àrea (min 28). No han hagut de passar ni deu minuts que ja ha arribat el 0-2, quan el jugador del Talavera de la Reina ha rematat ben ajustat al pal una passada de la mort des de la banda dreta de l’atac.

El Poblense retalla diferències

En la represa, el Juvenil A ha tingut el 0-3, però el xut blaugrana ha anat al pal. Ha estat llavors quan el Poblense ha aconseguit retallar diferències en pràcticament l’única ocasió de gol que ha tingut. Kiko s’ha encarregat de signar l’1-2 (min 49).

Sentencien sense problemes

Però els blaugranes no s’han deixat intimidar per la diana en contra ni per l’agressivitat balear i en vint minuts han sentenciat el partit. Etock ha controlat amb el pit una centrada de Dalmau i, posteriorment, ha enviat la pilota al fons de la porteria mallorquina aconseguint l’1-3 (min 59). I Gerard Deulofeu, en jugada individual per l’esquerra i definint amb un xut creuat a la sortida del porter, ha marcat l’1-4 (min 65).

Més líders encara

Amb el triomf contra el Poblense, el Barça, líder, ja suma 53 punts en la classificació de la Divisió d’Honor Juvenil i aprofita l’ensopegada de l’Espanyol, que és segon, al camp del Mallorca (2-0), per agafar un avantatge de set punts a falta de nou jornades pel final de la competició.

Edu Campabadal, amb la sub-18

El proper compromís dels blaugranes serà dissabte vinent a casa contra el Juventut Sallista (16 hores), que lluita per la permanència. Un partit en el qual Òscar Garcia no podrà comptar amb el defensa Edu Campabadal, convocat amb la selecció espanyola sub-18 per disputar el XXXVII Torneig Internacional Copa Atlántico, un quadrangular en què el combinat estatal s’enfrontarà a les seleccions de Canàries (l’amfitriona), Suïssa i Mèxic.
Javi Espinosa, l'autor dels dos primers gols blaugranes. Foto: arxiu FCB.
LA FITXA
Poblense, 1
Juvenil A, 4

UD Poblense:
Molondro, Cánovas, Vicenç, Maçià, Santi (Morei, min 73), Pallarès, Dani (Miki, min 68), One (Reinés, min 62), Kiko (Abel, min 70), Ripoll, Morrula.

FCB Juvenil A: Carlos, Dalmau, Rosell, Edu Campabadal, Balliu (Ayala, min 76), Gustavo, Ernesto (Ella, min 59), Masó, Etock, Espinosa (Palau, min 68), Deulofeu.

Gols: 0-1, Espinosa (min 28); 0-2, Espinosa (min 36); 1-2, Kiko (min 49); 1-3, Etock (min 59) i 1-4, Deulofeu (min 65).

Àrbitre: Juan Alberti.