Futbol de qualitat

Futbol formatiu

24.01.2011 18:14

El planter del Barça ha protagonitzat un cap de setmana amb grans triomfs i un gran futbol. La victòria de l’Aleví A contra el Mercantil (17-0) ha estat una de les més destacades.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
Girona, 1 - FCB B, 1
L’equip de Sergi Barjuan va aconseguir un empat a un al camp del Girona. Tot i fer una molt bona primera part, el gol blaugrana es va fer esperar i no va arribar fins al minut 39 gràcies a Moussima. A la segona part, el Barça va continuar fort en atac, però després va afluixar una mica el ritme i va arribar el gol del Girona.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
FCB A, 5 - Sant Andreu, 0
2010-10-02_CADETE_A_02.JPGMarcar el primer gol va ser més clau que mai per al Cadet A, que fins al minut 36 del primer temps no va ser capaç d'obrir la llauna. El joc dels de García Pimienta va anar de menys a més i Godswill, amb un gran cop de cap a la sortida d'un córner, va desencallar el partit. La resistència dels quadribarrats es va acabar aquí, ja que un minut més tard, Jon va fer el 2-0 llançant-se en planxa després d'un perfecte centre amb rosca de Marc Navarro. El segon temps va ser plàcid: Navarro va marcar de seguida (min 4), i el màxim golejador de l’equip, Sandro Ramírez, poc després de sortir de la banqueta, va fer dos gols seguits per rubricar una victòria clara.

LLIGA PREFERENT CADET
Cornellà, 0 - FCB B, 1
El Cornellà no va posar les coses fàcils als blaugranes al seu camp. A la primera part el Barça va tenir diverses ocasions que no va poder finalitzar i va marxar al descans amb un empat a zero. Els porters dels dos equips van estar molt encertats. El Cornellà va sortir molt fort a la segona part i en dos minuts va poder fer dues dianes, però Andrei Onana, porter del Barça, les va aturar. Finalment i gràcies a unes mans del Cornellà al minut 39 del segon temps, el jugador blaugrana, Àlex Corredera, de penal, va marcar el 0-1, que va ser el marcador final.

PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL
FCB A, 3 – Cornellà, 0
El Cornellà va mantenir el resultat inicial durant els dos primers períodes amb un plantejament ple d’ordre i rigor tàctic. Al tercer període, els nois de Fran Sánchez van desequilibrar el matx gràcies a l’entesa entre Alexis i Canós. Sergi Canós va signar els tres gols d’un partit marcat per l’intens fred.

Cornellà, 0 - FCB B, 2
DSC08197a.jpgL’equip de Denis Silva va tenir un partit molt còmode al camp del Cornellà. Els blaugranes van gaudir d’un gol matiner al primer minut de partit gràcies a la diana de Dani Olmo. Tot i tenir el control de la pilota durant tot el partit, el tercer quart va estar molt disputat. Al quart temps, Olmo va tornar a ser el protagonista del gol i va deixar el marcador final amb un 0-2.

PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ
FCB A, 17 – Mercantil, 0
Els nois d’Andrés Carrasco i Sergi Milà van passar com una piconadora per damunt del Mercantil, que no va poder evitar la golejada. Aboubakar Cámara (6), Juan Fernández (4), Oriol Busquets (3), Juli Berenguer (2), Àlex Collado i Guillem Jaime van ser els autors de les dianes de l’Aleví A blaugrana.

FCB B, 4 - Vic Riuprimer Refo A, 0
L'Aleví B va aconseguir una treballada victòria davant del Vic Riuprimer. L'equip barcelonista va gaudir de moltes oportunitats des de l'inici però la bona actuació del porter del Vic Riuprimer, Guillem Fernández, va mantenir l'empat sense gols al final del primer quart. En el segon període, l'entrada de Lluís Mangas va ser decisiva amb dos gols consecutius. Amb el 2-0, l'equip de Xavier Bravo va tenir més la possessió de la pilota fent córrer el seu rival. Al tram final, Pol Muniesa va fer el tercer i en l'últim minut, Jordi Mboula va signar, de penal, el 4-0 definitiu.

SEGONA DIVISIÓ ALEVÍ
FCB C, 8 - Escola F.Gavà A, 3
El conjunt de Jordi Font va fer un gran partit i va mostrar la seva millor cara davant del Gavà, líder. Els blaugranes van sortir forts i van fer un joc ràpid i efectiu. El primer gol va venir de la mà de Sergio al minut 2. El primer quart va finalitzar amb un 4-0. En el segon quart el Barça va continuar dominant el partit i van marxar al descans amb un 5-1 al marcador. Al tercer temps el Gavà va tornar a marcar, però el Barça va reaccionar i va marcar dues dianes més. El darrer temps va estar igualat i tots dos equips van marcar un gol. El partit va finalitzar amb un 8-3. També van marcar Sergio Gómez (5), Mamadou (1), Alejandro (1), més un gol en pròpia porta del rival.

FCB D, 6 - Cornellà D, 1
L’equip d’Àlex Gómez va obtenir un bon resultat davant del Cornellà. El primer gol el va fer Dani Molina a l’inici de la primera part. El Cornellà estava molt tancat en defensa i el Barça va marxar al descans amb un 1-0 al marcador. Després del descans, el Barça va seguir amb el domini de la pilota i va marcar cinc gols més (Labinot (2), Albert Portas, Zhenia i Àlex ). El Cornellà només va fer un gol i el resultat final va ser de 6-1.

PRIMERA DIVISIÓ BENJAMÍ
FC Martinenc, 0 - FCB A, 12
2010-09-26_BENJAMIN_A_10.JPGEl Benjamí A del Barça va fer un gran partit al camp del Martinenc. Era el primer partit de la segona volta i els blaugranes es van avançar al marcador ja al minut 3 gràcies al gol de Guille. El Barça va tenir el control del partit des del primer minut i el Martinenc no va generar cap perill. Tant és així que el resultat final va ser de 0-12. Van marcar Guille Amor (2), Roger Vegas (2), Marc Tenes, Adrià Altimira (2), Nil Fabregó (2) i Èric Garcia (2).

FCB B, 11 - Rubí A, 0
El Barça va rebre al Rubí, que, tot i ser últim a la classificació, els seus darrers resultats havien estat bons. El primer gol va arribar al minut 11 amb el xut de Dani Morillas. Al descans els blaugranes van marxar amb un 3-0 gràcies als gols de Julian (2). A la segona part, els blaugranes van continuar amb la mateixa intensitat i amb el control del partit. El resultat final va ser de 11-0. També van marcar Juan, Dani Morillas (2), Jose (2), Mika, Antonio i Nil Garrido.

SEGONA DIVISIÓ BENJAMÍ
FC Santboià B, 1 - FCB C, 7
El conjunt de Jordi Puig va fer molt bon partit al camp del Santboià. El primer gol va arribar de la mà de Mamadou al minut 6. El Barça va dominar tot el partit i va marxar al descans amb un 0-2. A la segona part el Barça va seguir jugant molt bé i va marcar cinc gols més. El Santboià també va marcar un gol. Els gols blaugranes van ser gràcies a Mamadou (4), Jordi Escobar, Eric Castillo i Xavi Priego.

TERCERA DIVISIÓ BENJAMÍ
FCB A, 2 - Escola CF Performance A, 3
Els més petits de la casa van sortir molt intensos davant l’Escola CF Performance “A”. El rival però es va avançar al marcador al minut 2. Els blaugranes però van poder marxar al descans amb un empat a un gràcies a un bon gol des de fora de l’àrea d’Arnau. Després del descans, Xavi Pleguezuelo va marcar el segon. Però el rival, que va sortir molt fort al segon temps i no va deixar de pressionar en cap moment, va poder marcar dos gols faltant 5 minuts pel final. Malgrat el resultat final, cal destacar que els blaugranes van tenir molt bona actitud.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player

Futbol femení
LLIGA NACIONAL FEMENINA
FCB B, 2 - Cerdanyola del Vallès, 0
Les jugadores blaugrana van fer un partit molt intens davant del Cerdanyola. La primera part van tenir el control del partit i van generar algunes ocasions. Després del descans, el Barça va sortir encara més fort i al minut 20 va arribar el primer gol blaugrana de la mà de Clàudia Montagut. Les blaugranes van jugar molt bé a la segona part i el gol de Sara Hernández va sentenciar el partit i va deixar el marcador amb un 2-0.

LLIGA FEMENINA JUVENIL-CADET
Santpedor, 1 - FCB C, 6
El conjunt dirigit per Carlos Tregón va fer molt bon partit al camp del Santpedor. A la primera part, el Barça va generar moltes ocasions i va marcar quatre gols de les botes d’Anna Alcocer (2), Pilar Garrote i Laura Tomás. Després del descans, les blaugranes van continuar fent molt bon joc i es van veure dos gols més de Judith Fernández i Laura Tomás. En aquest segon temps, el Santpedor va marcar un gol i el resultat final va ser d’1-6.

LLIGA FEMENINA INFANTIL-ALEVÍ
Sabadell B, 0 - FCB D, 11
Tot i començar amb un ritme fluix, les blaugranes van marcar el primer gol al minut 7 gràcies a Carla Armengol. A partir d’aquest moment, el Barça va tenir el domini del partit i el Sabadell gairebé no va passar de mig camp. El segon quart va ser el millor per al Barça, que va marcar sis gols més per mediació de Laia Castilla (2), Sofia Luque, Anna Artigas (2) i Pilar Garrote. Després del descans, el Barça va seguir amb la mateixa dinàmica i el Sabadell va gaudir d’un parell d’ocasions. Al tercer temps, Marina Gama feia el 8-0. Al darrer quart, el Barça va marcar tres gols més (Carla Armengol, Nerea Valeriano i Judith Mas). El Barça va marxar a casa amb un 0-11 al marcador.