Torna la victòria per al Femení (3-0)

Femení A

23.01.2011 18:15

El conjunt de Xavi Llorens ha guanyat per 3-0 el Sant Gabriel gràcies als gols de Montse, Olga i Noe. El Barça és ara tercer a la classificació empatat a punts amb el Rayo.

La setmana passada l’equip femení perdia davant el Rayo Vallecano per 0-1. Però les blaugranes s’han refet de la derrota guanyant davant el Sant Gabriel aquest diumenge a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Primera part de domini blaugrana

El primer temps ha estat controlat per les jugadores blaugrana. El Barça ha gaudit de moltes ocasions, mentre que el rival gairebé no n’ha tingut cap. El primer gol ha arribat en el minut 23 gràcies en una rematada de cap de Montse. Quan s’acostava la mitja part, Olga ha fet la segona diana en el minut 40, la qual cosa ha permès l’equip de Xavi Llorens marxar al descans amb un 2-0 en el marcador.

Segon temps més relaxades

Després del descans, l’equip visitant ha sortit molt fort i ha intentat complicar el partit a les blaugranes. Però el Barça ha tornat a marcar en el minut 49 gràcies al gol de Noe de córner directe. Després del gol, el FC Barcelona ha afluixat el ritme i el Sant Gabriel ha tingut un parell d’ocasions clares. El partit ha finalitzat amb un 3-0 en el marcador.

Pròxim rival, el Saragossa

Les jugadores de Xavi Llorens intentaran emportar-se tres punts al camp del Saragossa. El conjunt aragonès ve d’una victòria davant el Rayo per 1-3 i no posarà les coses fàcils a l’equip barcelonista.