El Juvenil A, imparable (2-0)

Juvenil A

23.01.2011 14:13

El Juvenil A d’Òscar Garcia s’ha imposat per 2-0 al Nàstic de Tarragona i continua com a líder ferm de la Divisió d’Honor. Dongou i Deulofeu, amb gols en la primera part, han resolt el partit.

2011-01-23_FCB_JUVENIL_A_-_GIMNASTIC_DE_TARRAGONA_004.jpgLa victòria ha arribat gràcies a un gran inici del Juvenil A blaugrana. I és que l’equip ha sortit a totes: Deulofeu ha fregat el primer en el minut 2, Dongou ha estavellat una pilota al pal en el minut 4 i, finalment, el mateix Dongou ha obert la llauna en el minut 8. A la tercera no han perdonat els d’Òscar Garcia, molt superiors durant tot el partit.

Deulofeu signa un golàs

El domini blaugrana s’ha incrementat encara més després de l’1-0, quan Ayala ha estavellat una rematada al pal. I encara més quan Deulofeu, des del límit de l’àrea i des d’una posició força escorada, s’ha inventat un golàs impressionant. El seu xut ha tret les teranyines de la xarxa visitant i ha assegurat els tres punts per al FC Barcelona.

Més pals

2011-01-23_FCB_JUVENIL_A_-_GIMNASTIC_DE_TARRAGONA_011.jpgA la represa, la tònica ha estat la mateixa i Dongou ha tornat a topar-se amb el pal. Mala sort, com la que ha patit Ella quan encarava sol el porter del Nàstic i un mal bot de la pilota ha fet que enviés l’esfèrica als núvols. No ha estat greu: la victòria era al sac.