Gran reacció i golejada a Manlleu (1-4)

Futbol formatiu-Juv.A

15.01.2011 18:46

El Juvenil A ha vençut al camp d’un Manlleu que s’havia avançat en el primer minut. Els gols d’Ela, Dongou i Deulofeu (2) han capgirat el marcador.

El Juvenil A d’Òscar García Junyent ha demostrat aquest dissabte a la tarda que té poder de reacció. Sense Rafa Alcántara, convocat amb el Barça B, el conjunt blaugrana s’ha trobat amb un gol matiner en contra que ha hagut de remuntar. La ràpida reacció li ha permès sumar tres punts més que el consoliden en el liderat de la Divisió d’Honor.

Inici amb imprevist

L’ensurt s’ha produït tot just en el minut 1, quan Kevin s’ha apuntat l’1-0 i ha carregat de moral el Manlleu. Tot i això, l’alegria local no ha durat gaire, ja que, poc després, en dos minuts, el Barça ha remuntat. Ela ha estat l’autor de l’empat, en una acció que ha començat amb un llarg desplaçament d’Oriol Rosell cap a Gerard Deulofeu, que ha xutat l'esfèrica, però que el porter Adrià ha rebutjat. Ela, molt atent, ha aprofitat el refús i ha pogut establir l’1-1.

A continuació, Dongou ha donat avantatge als visitants amb un xut excel·lent que ha entrat per l’escaire. Els dos gols han frenat l’embranzida inicial dels osonencs i Deulofeu ha firmat el tercer a la mitja hora, en aprofitar una assistència d’Ela.

Sentència de Deulofeu

La segona part ha engegat com la primera: el Manlleu pressionava i fins i tot gaudia de bones oportunitats, encara que en aquest període no n’ha concretat cap. Seria Gerard Deulofeu, de nou, qui veuria porteria després d’una preciosa jugada individual. L’1-4 ha sentenciat definitivament el duel.
La fitxa
MANLLEU, 1
JUVENIL A, 4

Manlleu:
Adrià, Farré, Roger, Seuna, Aitor, Aleix, Fortuny, Pau, Kevin, Bernat i Matias. També Casas, Didiek, Montanda, Abel i Carles.

Juvenil A: Carlos, Dalmau, Oriol Rosell, Ayala, Valliu, Gustavo, Deulofeu, Masó, Dongou, Espinosa i Ela. També Etock, Palau, Edu i Ernesto.

Gols: 1-0 Kevin, min 1; 1-1 Ela, min 10; 1-2 Dongou, min 12;  Deulofeu, min 31 i Deulofeu, min 75.