S’escapen dos punts (1-1)

Femení A

09.01.2011 15:42

El Femení A del Barça ha empatat contra la Reial Societat un partit que guanyava quan quedaven deu minuts per al final. Però un penal en contra transformat pel rival i una pilota al travesser de Noemí han impedit que les blaugranes guanyessin.

En el segon partit de la segona fase de la Superlliga Femenina, les noies de Xavi Llorens només han pogut sumar un punt en la visita de la Reial Societat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. I és que les blaugranes han fet una bona primera part, sobretot la primera mitja hora, però no han aconseguit finalitzar satisfactòriament les oportunitats en atac.

Reacció basca

En el darrer quart d’hora del primer temps, però, l’equip basc ha estirat les seves línies en el camp i han fet córrer les blaugranes darrere la pilota. Una actitud que l’equip rival ha mantingut durant els primers deu minuts de la segona part i que ben aviat han pogut contrarestar les blaugranes. Unes blaugranes que han dominat tota la segona meitat.

El Barça s’avança

Així, en el minut 65 ha arribat el gol del Femení A del Barça. Ha estat una diana en pròpia porteria de Ramajo, jugadora de la Reial Societat, quan ha volgut evitar que una centrada des de la banda de Rocío la rematés Mari Paz (1-0).

Penal i empat de la Reial

Amb el gol a favor, el Barça ha seguit sent superior a la Reial Societat, però en una acció puntual, en una pèrdua de pilota de les blaugranes quan intentaven construir des del darrere, Meli ha comès penal sobre una de les jugadores rivals i en la mateixa acció s’ha fet mal al genoll. La Reial, per mitjà d'Arraiz, ha transformat la pena màxima en el gol de l’empat (1-1, min 82).

El triomf no arriba

En els minuts finals, el Femení A del Barça ha pogut tornar a avançar-se en el marcador amb una rematada de Noemí, però el xut de la jugadora blaugrana s’ha estavellat al travesser i la Reial ha fet bo el seu posicionament en el terreny de joc i la seva agressivitat per mantenir fins al final l’1-1.

Un liderat de tres

Amb el punt aconseguit contra l’equip basc, el Barça és líder de la classificació amb quatre punts, empatat amb el Rayo Vallecano i l'Espanyol. I la propera jornada, les noies de Xavi Llorens visitaran terres madrilenyes en un duel molt important per als interessos blaugrana per seguir al capdavant de la taula i pel qual és dubte la futbolista del Barça Meli, exjugadora del Rayo Vallecano.