Golejada de líder (5-0)

Juvenil A

09.01.2011 14:04

Jaume Marcet / Aida Soriano

El conjunt entrenat per Òscar Garcia s’ha imposat de manera contundent a la Gramenet en el primer partit del 2011 i comença l’any com va acabar el 2010: al capdavant de la Divisió d’Honor. Deulofeu ha estat el protagonista, ja que signat tres gols.

Només començar el partit contra la Gramenet, el primer enfrontament del nou any del Juvenil A del Barça, els blaugranes s’han avançat en el marcador per mitjà de Gerard Deulofeu, que ha aprofitat una errada defensiva dels visitants per marcar l’1-0.

Controlen, però no inquieten

Els d’Òscar Garcia han tingut el control del matx en tot moment, però durant la primera part i amb el marcador a favor els ha costat generar ocasions de perill, i només Etock ha protagonitzat alguna jugada en atac destacable.

El 2-0, abans del descans

Quan el primer temps tocava gairebé a la seva fi, moment en el qual els blaugranes s’han acostat amb més insistència i perill real a l’àrea rival, ha arribat el 2-0, fruit d’una jugada força rocambolesca que Palau ha aconseguit enviar al fons de la xarxa.

Deulofeu completa un hat-trick

En la represa, la dinàmica del partit ha estat la mateixa i el Barça ha seguit dominant a plaer contra una Gramenet que no ha tingut cap ocasió de gol durant els 90 minuts de joc. Així, a la mitja hora de la segona part, Deulofeu ha marcat dos gols més, signant un hat-trick, i ha ampliat l’avantatge blaugrana (4-0).

Gustavo posa la cirereta al pastís

Però quan semblava que ja no hi havia temps per a més, en els darrers minuts del partit, Gustavo ha convertit la cinquena diana del Barça amb un xut que ha entrat per tot l’escaire, tancant així la golejada blaugrana.

Amb pas ferm a la Lliga

A més del triomf, contra la Gramenet, cal destacar el retorn als terrenys de joc del blaugrana Pol Calvet, que, lesionat, encara no havia pogut debutar aquest curs. Amb aquesta victòria, l’equip d’Òscar Garcia seguirà una setmana més com a líder de la Divisió d’Honor Juvenil, perseguit per Espanyol i la Damm, ja a dos i tres punts després d’empatar i de perdre aquesta jornada contra l’Osca i L'Hospitalet, respectivament.
Gerard Deulofeu, autor de tres gols contra la Gramenet. Foto: arxiu FCB.
LA FITXA
Juvenil A, 5
Gramenet, 0

FCB Juvenil A:
Carlos, Dalmau (Ella, min 76), Oriol Rosell (Edu Campabadal, min 77), Ayala, Balliu, Gustavo, Ernesto, Palau (Masó, min 76), Etock (Pol Calvet, min 77), Espinosa, Deulofeu.

UD At. Gramenet: Víctor, Molina, Guille, Estelles, Josep, Òscar (Nito, min 69), Mur (Geri, min 76), Quiles, Martí (Pedrola, min 62), Xavi, Àlex (Àngel, min 46).

Gols: 1-0 Deulofeu, min 1; 2-0 Palau, min 44; 3-0 Deulofeu, min 70; 4-0 Deulofeu, min 75 i 5-0 Gustavo, min 89.

Àrbitre: Sauleda Torrent.