El Femení s’estrena amb victòria (0-1)

Femení A

06.01.2011 15:44

Les noies de Xavi Llorens han pogut emportar-se de Madrid un bon regal de Reis en forma de tres punts davant de l’Atlètic. La victòria per 0-1 és la millor manera de començar una nova aventura a la Superlliga.

En dia de Reis ha començat la segona fase de la Superlliga femenina i el FC Barcelona ja ha sumat el primer triomf de la competició. En aquest cas un solitari gol d’Olga, a les acaballes del partit, ha servit a les blaugrana per derrotar l’Atlètic de Madrid.

Moltes ocasions, poc encert

A la primera part el Barça ha gaudit de nombroses ocasions per encetar el marcador però la falta d’encert en el darrer control i la manca de sort ha impedit a les jugadores culers veure porteria. Les locals quasi no han inquietat a la portera Ràfols durant els primers 45 minuts.

Tres punts merescuts

El gol d’Olga quan just s’encarava la recta final del partit ha fet justícia a un partit en què el Barça ha buscat el gol amb insistència i ha controlat el joc en tot moment. Al minut 85 és precisament quan ha arribat la recompensa del gol per a les visitants.

Ara mateix el FC Barcelona comparteix el primer lloc de la taula juntament amb l’Athletic Club de Bilbao que ha golejat l’Alcaine aragonès per 6 a 0.