Futbol Base

12.12.2009 21:19

L’Infantil A goleja l’Espanyol (5-2)

Jaume Marcet

L’equip d’Andrés Carrasco s’ha imposat amb autoritat a l’Espanyol en un derbi desigual. El millor joc i les ocasions blaugranes podrien haver provocat una golejada d’auténtica escàndol.

El derbi d’infantils no ha tingut color. El Barça s’ha imposat amb una superioritat que el marcador no reflexa suficientment.

Falta d’efectivitat

Wilfred Kaptoum, el millor jugador del partit, ha marcat el primer gol al minut 16 amb una diana sorprenent. Fran ha servit en curt un córner i el camerunés ha anat directe a porteria i ha sorprés el porter amb un xut sorprenent. Tot i disposar de múltiples ocasions per ampliar el marcador , el Barça no aconseguia el segon gol i els blanquiblaus han pogut empatar en la seva primera arribada. L’argentí Bochi ha centrat des de la dreta i Lauren de cap ha empatat al minut 25.

Segona part blaugrana

Un gol de Mamadou als dos minuts de la represa (2-1) ha estat el primer símptoma de les ganes dels nois d’Andrés carrasco per resoldre el matx. Carlos de cap a la sortida d’un córner ha marcat el 3 a 1. El millor gol del partit l’ha signat Kaptoum. El mig centre camerunés ha conduït un contracop increible durant més de 50 metres i ha definit amb una sang freda excepcional. Un golàs del jugador més destacat del partit que arribava al minut 22 del segon període. Nando escurçava diferències per l’espanyol dos minuts després però Toni amb un gran cop de cap ha marcat el cinqué gol al minut 32.
Empat del Benjamí A (1-1)
El Benjamí A blaugrana ha empatat a un al camp de l’Espanyol. Elsd nois de Xavi Ferrando han estat superiors i han merescut el triomf però s’han hagut de conformar amb la igualada.