FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol base

28.12.2009 14:05

Comença el campus d’hivern

www.fcbarcelona.cat


L’FCBEscola ha començat aquest dilluns un campus d’hivern dedicat a nens i nenes nascuts entre el 1998 i el 2003 i que s’allargarà fins dimecres.


Es tracta d’unes jornades d’activitats lúdiques, culturals i esportives que tindran lloc a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i que tenen com a objectiu que els nens i nenes inscrits facin esport i a la vegada es diverteixin i coneguin millor el Barça.

Els participants tenen entre 6 i 11 anys i estan dividits en grups reduïts per tal que aprofitin i gaudeixin més cada activitat física que facin. Està previst que els nens i nenes inscrits al campus d'hivern tinguin entrenaments específics de futbol, vegin audiovisuals, completen un 'tour' pel Camp Nou, amb una visita inclosa al Museu, o patinin a la Pista de Gel.

Eduard Lomas, coordinador de la FCB Escola, s’ha mostrat satisfet amb les jornades esportives de la FCB Escola. “S'entrena de forma específica i analítica. Els porters treballen el blocatge, la parada lateral, el joc aeri i l’1 contra 1. Els jugadors de camp practiquen el control amb el peu, la definició amb interior, el remat amb el cap i també l’1 contra 1”, ha explicat.

Comença el campus d’hivern

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Dos torns
El campus es divideix en dos torns, el de migdia (entre les 8.30 i les 13.30 h) i el de tot el dia (fins a les 17.30 h).


Comparteix a

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana