Futbol Base

21.12.2009 16:08

Últims gols i alegries del 2009

Jaume Marcet

L’última jornada de l’any per al planter va tornar a ser generosa en gols i victòries. Els triomfs del Juvenil A i dels dos equips infantils i cadets compensen l’ensopegada del Juvenil B.

DIVISIÓ D’HONOR JUVENIL
FC BARCELONA A, 1 - SARAGOSSA, 0

2009-10-11_JUVENIL_A_10.JPGMartí Riverola va desnivellar un partit molt igualat a tres minuts per al final del partit. Amb aquesta victòria i l’empat de l’Espanyol a Cornellà, els de García Pimienta retallen dos punts al líder. El Saragossa va plantejar el partit amb un replegament intensiu i amb incursions aïllades a la contra.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
MANLLEU A, 3 - FC BARCELONA B, 1

Només Pablo va ser capaç de perforar la porteria del Manlleu, en un partit en què els locals van ser superiors al conjunt de Sergi Barjuan. El Manlleu va organitzar les línies molt amunt i van superar un Barça que va millorar el seu joc a la segona part. Al segon temps, l’àrbitre va expulsar un jugador blaugrana.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
FC BARCELONA A, 5 - UD CORNELLÀ, 0

Els primers minuts de joc han estat controlats pels blaugrana, que han gaudit d’ocasions de gol gràcies al joc per les bandes. El primer gol ha arribat al minut 13, després que Cristian rematés una gran passada de Dongou. Amb el marcador a favor, els blaugrana no s’han adormit i han continuat buscant el gol. Dongou i Cristian, al minut 22 i 35, han sentenciat el partit a la primera meitat. A la represa, el Cornellà ha plantat cara però els ha faltat precisió en les rematades. El sempre oportú Dongou ha marcat dos gols més que han tancat un matx d’èxit.

LLIGA PREFERENT CADET
CORNELLÀ, 0 - FC BARCELONA B, 4

Un gol matiner de Keita al minut 4 va encarrilar la victòria dels homes de Víctor Sánchez, que van fer un bon partit. Al minut 15, el Cornellà va despertar i va pressionar més el conjunt blaugrana. A la segona part, els homes de Víctor Sánchez van millorar el seu joc i van tenir el control total del partit. Mamadou, per partida doble, i Sebas van ser els altres golejadors.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
ESCOLA GIRONÈS-SÀBAT, 0 - FC BARCELONA A, 4

2009-10-03_FCB_INFANTIL_A_-_UE_LLEIDA_006.JPGEn un camp molt petit, els nois d’Andrés Carrasco van jugar a un nivell altíssim. Tot i no marcar, el jugador més entonat del partit va ser el lateral esquerre Juanma, que va completar un partit magistral. Kaptoum, amb un globus espectacular, a més de Savedra i Fran (2) van ser els golejadors del matx.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
FC BARCELONA B, 1 - VILANOVA I LA GELTRÚ A, 0

Victòria per la mínima dels homes d’Albert Puig que els permet situar-se líders de la categoria. Els blaugrana es van trobar un equip molt ben plantat en defensa que va plantar cara als jugadors d’Albert Puig. A l’equador de la segona part, Carles Cano va aconseguir trencar la teranyina del Vilanova.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
FC BARCELONA A, 3 - UE VILASSAR MAR, 2

Partit intens contra el quart classificat. Marc Catón va marcar l’únic gol d’una primera part plena d’ocasions blaugrana. Semblava que Olmo i Giorgios havien decidit definitivament el partit, però el Vilassar va poder marcar dos gols al final que van donar emoció al partit.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
BARRI SANTES CREUS A, 2 - FC BARCELONA B, 0

ALEVIN_B_04.JPGEls jugadors de Jordi Font no van poder batre un rival que va pressionar molt la sortida de pilota dels blaugrana. L’Aleví B, que no va jugar el seu millor partit, va millorar el seu joc a la segona part, però no va crear gaire perill a la porteria rival per intentar capgirar el marcador.

DIVISIÓ D’HONOR BENJAMÍ
FC BARCELONA A, 3 - UE MOLLET, 1

Triomf de mèrit contra un potent Mollet que arribava a la Ciutat Esportiva com a tercer classificat. Mamadou va marcar al minut 4 el primer gol blaugrana, però Guillem va equilibrar-lo només un minut després. Dues dianes de Joan Gual a l’inici de la segona meitat van consolidar el triomf merescut dels de Xavi Ferrando.

LLIGA PREFERENT BENJAMÍ
GIMNÀSTIC TARRAGONA A, 2 - FC BARCELONA B, 1

A tres minuts per al final els nois de Xavi Franquesa guanyaven el partit gràcies a un golàs olímpic de Nil Garrido, però en els últims instants del partit el Nàstic va capgirar un partit que havia controlat el Benjamí B blaugrana.

SEGONA DIVISIÓ BENJAMÍ
FC BARCELONA A, 4 - FUNDACIÓ PE EUROPA F, 1

Els jugadors de Jordi Puig van jugar una gran primera part, amb un gran control de pilota. La primera part va acabar amb 2 a 0. L’inici de la segona part va ser molt fred per part dels blaugrana i van permetre a l’Europa dominar el joc i retallar distàncies en el marcador. Però amb dos contraatacs portats a la perfecció pels jugadors de Jordi Puig van sentenciar el partit. Els golejadors van ser Xavi Priego, Aitor, Lucas i Albert.
La jornada del futbol femení
SUPERLLIGA FEMENINA
FC BARCELONA A, 1 - RCD ESPANYOL, 2

L’equip de Xavi Llorens ha acabat segon del grup B de la Superlliga Femenina i s’ha classificat per a la fase final que dóna dret a lluitar per guanyar el campionat. En el derbi jugat a Sant Joan Despí, l’Espanyol va ser més eficaç i va guanyar de manera justa. Lara i Pamela van marcar els dos gols de l’Espanyol, mentre que Marta Cubí va signar l’únic gol de les blaugranes.

LLIGA JUVENIL-CADET FEMENÍ
LA GUARDIA CD A, 0 - FC BARCELONA , 31

Golejada de les noies de Carlos Tregón contra un equip molt inferior. El partit no va tenir història des del primer minut. Laura (8), Blanca (5), Judith (5), Marta (3), Diana (3),Carla (2), Elba (2) i Anna Ramos.

LLIGA INFANTIL-ALEVÍ FEMENÍ
CF PALAUTORDERA, 0 - FC BARCELONA , 10

Partit plàcid per a les jugadores de Jordi Ventura que no van tenir pietat davant un rival molt inferior. Al minut 5, les blaugranes ja s’avançaven al marcador. Del minut 5 al minut 30, quan van marcar el segon, les jugadores blaugrana van fer sis pals. Malgrat les ocasions fallades, el 0 a 3 no va trigar a arribar. Amb el partit sentenciat, les blaugranes es van dedicar a controlar el joc i van aconseguir marcar 7 gols més. Nerea, Pati, Judit Mas, Joana, Alba i Laura van ser les golejadores.