Futbol Base- Barça Atlètic

19.12.2009 21:37

El filial empata a València (1-1)

El Barça Atlètic ha empatat a un gol davant del València Mestalla, que ocupa l’última posició a la classificació. Els de Luis Enrique no han pogut vèncer un equip que ha lluitat molt.

Els blaugrana han gaudit a l’inici del partit d’una elevada possessió de joc, mentre que el València Mestalla s’ha limitat a defensar i a buscar alguna contra. Malgrat el control de la pilota dels homes de Luis Enrique, les ocasions més clares les ha gaudit el València Mestalla.

El Barça Atlètic, poc a poc, s’ha anat apropant amb més perill a l’àrea rival i, al minut 26 una bona centrada de Rueda des de la banda dreta l’ha convertit en un gran xut Fontàs, que ha aconseguit el 0 a 1 pels blaugrana.

Amb el marcador a favor, el Barça Atlètic ha continuat amb el joc de control de pilota i ha gaudit d’alguna altra ocasió per marcar el segon gol.

Segona part disputada

La segona part ha començat de nou amb el control dels blaugranes, però al minut 55 l’equip de Luís Enrique ha vist com Riau xutava per l’escaire i aconseguia l’empat pel València Mestalla.

A partir de l’empat, els valencianistes s’han crescut i han pressionat molt la sortida de pilota del Barça Atlètic. Qualsevol dels dos equips s’ha pogut endur el partit i han tingut ocasions clares per fer-ho. Al minut 77, Jonathan Soriano ha fet una jugada personal i ha gaudit d’un mà a mà davant el porter valencianista, que ha fet una gran aturada. Un minut després la victòria l’ha tingut el València Mestalla, quan Miño ha xutat al pal.

Amb aquest empat l’equip de Luis Enrique que continua a la part alta de la classificació amb 37 punts, està a només un punt del líder, el Sant Andreu, i amplia la seva imbatibilitat a dotze jornades.