FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

15.12.2009 14:53

Renúncia a una impugnació per alineació indeguda

Jaume Marcet


El Barça podria haver impugnat el partit de Lliga de la Divisió d’honor Juvenil que va jugar al camp de l’Espanyol per alineació indeguda de Mozo.


Albert Mozo, jugador del Juvenil A de l’Espanyol, va veure al camp de la Damm a la jornada 12 la cinquena targeta groga de la temporada.
Mozo2.jpgLa jornada següent es va disputar dimarts passat, 8 de desembre, contra la Penya Ciutadella. El Comitè de Competició de la Federació Catalana no es va reunir, però, fins al dijous 10 de desembre, dia en què Mozo va ser sancionat amb un partit.
Albert Mozo, tot i aquesta sanció, va jugar el diumenge 13 de desembre contra l’Espanyol des del minut 91, després de substituir Cristian Tello.
El Barça, tot i considerar que es va produir l’alineació indeguda, ha renunciat a impugnar el partit.

Les raons de la renúncia

L’alineació de Mozo en els últims minuts del partit podria haver provocat la impugnació d’un partit que l’Espanyol havia guanyat al camp (3-1). Tot i valorar aquesta mesura, el club ha decidit renunciar-hi perquè entén que la competició juvenil forma part del futbol base i, en aquestes edats, la formació està per sobre de la competició. Els responsables tècnics i directius del futbol base blaugrana consideren que els partits es guanyen als terrenys de joc i, tot i que estan convençuts que tenen tot el dret a impugnar el partit, no ho faran per prioritzar els valors esportius i formatius per sobre dels competitius.
Renúncia a una impugnació per alineació indeguda
La situació classificatòria
Després de perdre diumenge al camp de l’Espanyol, el Juvenil A de García Pimienta es manté segon del grup tercer de la Divisió d’Honor Juvenil, amb 31 punts, tres menys que l’Espanyol, que en suma 34 i ha disputat un partit menys.


Comparteix a

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana