F.Base-Barça Atlètic

12.12.2009 21:35

Imbatibles (4-0)

El Barça Atlètic ha aconseguit la vuitena victòria consecutiva i ho ha fet contra el Terrassa. Els de Luis Enrique han encarrilat el partit al minut 9 després d’un autogol de Canet. Soriano, Armando i Thiago han estat els altres golejadors.

El Barça Atlètic ha començat el partit dominant el joc, encara que el Terrassa ha sortit molt ben col•locat al terreny de joc i no ha permès als blaugrana apropar-se amb perill a la porteria rival.

Gol matiner

2009-12-12_PARTIDO_003.JPGEl primer gol, però, ha arribat al minut 9 de la primera part, després d’una centrada de Jonathan Dos Santos des de la dreta que ha rematat en pròpia porta el jugador del Terrassa, Canet. El primer gol ha pujat al marcador sense que el Barça hagi gaudit de cap ocasió de gol.

L’ensurt del partit

El Barça Atlètic, malgrat que no ha jugat el seu millor partit, ha demostrat la seva superioritat tècnica davant d’un Terrassa molt lluitador. Al minut 16, una jugada desgraciada ha provocat que Gai Assulin caigués per les escales que hi ha arran de gespa. Per sort, la caiguda ha quedat en un ensurt i l’israelià només s’ha fet un tall. Malgrat això, Gai ha estat substituït per Edu Oriol. Aquest incident ha deixat tocats els homes de Luis Enrique, que, tot i això, han estat capaços de desplegar el seu estil de joc.

Eficàcia golejadora

2009-12-12_PARTIDO_017.JPGEls homes de Luis Enrique a poc a poc s’han apropat amb més perill a l’àrea del Terrassa, tot i que no han disposat de cap ocasió clara de gol. Al minut 38, després d’un xut des de la frontal de l’àrea, el pitxitxi de l’equip, Jonathan Soriano, ha fet pujar el 2-0 al marcador. Ja a la recta final de la primera part, al minut 47, després d’una centrada de Nolito, Thiago ha tocat la pilota amb el cap i Armando, des de la frontal, ha aconseguit el 3 a 0 per als blaugrana. Amb tan sols tres ocasions clares, el Barça Atlètic ha aconseguit tres gols que han donat una gran tranquil•litat als homes de Luis Enrique.

Sentència

L’equip ha sortit endollat a la segona part, disposat a no deixar-se sorprendre pel Terrassa. Això s’ha demostrat al minut 50, quan Thiago ha aconseguit el quart gol blaugrana amb un gran xut des de la frontal de l’àrea.

2009-12-12_PARTIDO_019.JPGJa amb el partit trencat, els blaugrana han disposat de diverses ocasions clares per ampliar el marcador, però els jugadors de Luis Enrique no les han sabut materialitzar. Malgrat això, han dominat la resta de la segona part i no han donat pràcticament opcions al Terrassa a fer el gol de l’honor.

Amb aquesta victòria el Barça Atlètic se situa líder a la classificació, en espera dels resultats del Sant Andreu i l’Ontinyent.
LA FITXA
BARÇA ATLÈTIC, 4
TERRASSA, 0

Barça Atlètic: Miño, Montoya, Fontàs (min 69, Benítez), Espasandín, Armando, Rueda (min 62, Luque), Dos Santos, Thiago, Nolito, Gai (min 20, Edu Oriol) i Soriano.

Terrassa: Miguel Ángel, Zou, Canet, Heredia, Ramon (min 62, Joshua), David López, Carroza, Ivan Díaz, Florian (min 84, Mario), Ettien i Terencio.

Àrbitre: Pedro Sureda Cuenca.

Gols: 1-0 Canet p.p, min 9; 2-0 Soriano, min 38; 3-0 Armando, min 47 i 4-0 Thiago, min 50.