F.Base-Juvenil A

08.12.2009 20:09

Triomf amb patiment abans del derbi (2-3)

Jaume Marcet

El Juvenil A del FC Barcelona ha aconseguit una victòria molt treballada al camp de la Damm. Espinosa, Sergi Roberto i Carmona han estat els golejadors del conjunt de García Pimienta.

El Juvenil A blaugrana no podia fallar al camp de la Damm després del seu inesperat empat a casa contra l’Hospitalet. Els de García Pimienta, a més , volien arribar al derbi de diumenge (12h) de Sant Adrià amb opcions per ser líders. Barça i Espanyol compartiexen ara lideratge amb 31 punts tot i que els periquitos han de jugar encara un partit contra el San Francisco.

Inici complicat

Tot i començar amb el típic joc de possessió i control, els juvenils blaugranes han entrat freds al partit i la Damm ha marcat el primer gol al minut 10. Una volea de Joan Grasa en una acció a pilota aturada ha premiat l’entusiasme dels cervessers. Els nois de García Pimienta no s’han trobat cómodes fins al tram final del primer període. A quatre minuts pel final de la primera part una bona combinación entre Cuenca i Sergi Roberto ha acabat amb un bonic gol de Javi Espinosa (1-1).

Reacció fulminant

2009-12-05_FCB_JUVENIL_A_-_HOSPITALET_008.jpgAls 20 segons de la segona meitat Sergi Roberto ha marcat el gol que li donava la volta al marcador (1-2). El reusenc ha jugat de ‘9’ i després d’un primer temps amb poca activitat ha deixat palès el seu talent amb aquesta acció individual de mérit. Carmona ha pogut marcar de penal al minut 52 però el porter local li ha endevinat la intenció. L’extrem igualadenc, no ha trigat però massa en poder recuperar-se anímicamente ja que tres minuts més tard ha marcat el tercer gol blaugrana a passada de Dalmau.

Patiment final

La Damm mai s’ha conformat amb el marcador i ha pogut escurçar diferències. Tot i que el porter blaugrana ha aturat eun penal en primera instància, Rubén ha marcat tot aprofitant el refús (2-3). Al minut 82 Rubén ha marcat el que hagués significat el gol de l’empat però l’àrbitre va anul.lar la diana per fora de joc del migcampista cervesser. Tot i la insistència local per empatar, els de García Pimienta han pogut fer-se amb tres punts molt necessaris.

Triomf de l’Aleví A

L’Aleví A blaugrana s’ha imposat al Manresa (2-0) en un partita mb poques ocasions de gol. Els nois de Sergi Milà han acusat el cansament d’un cap de setmana intens on van acabar segons d’un torneig a San martín de la Vega (Madrid). Els dos gols contra l’equip manresà els han signat a la primera meitat Ayoub de falta i Javi Puado.
Victòria de l'equip femení (4-1)
L'equip de Xavi Llorens ha guanyat el partit de lliga que ha disputat contra el València aquesta tarda a la Ciutat Esportiva. L'equip valencianista s'ha avançat amb un gol d'Arantxa al minut 15. Després d'un fluix inici de partit el Barça ha reaccionat amb una segona part excel.lent. Marta Cubí ha marcat els dos primers gols blaugranes en dos minuts (65-67). Melani al minut 80 i Riera al 90 han definit la golejada blaugrana. L'equip femení del Barça es manté segon del grup a un punt de l'Espanyol.