Futbol Base

07.12.2009 15:17

Els succesors de Messi, en forma

La setmana que , per primera vegada , un noi fet a La Masia rep la Pilota d’Or ha estat bona pel planter. L’empat del Juvenil A a casa és el resultat més inesperat del cap de setmana.

DIVISIÓ D’HONOR JUVENIL
FCBARCELONA JUVENIL A;1- HOSPITALET; 1

L’Hospitalet va començar controlant el partit i trabant el joc blaugrana. D’aquesta manera, les primeres ocasions de gol les va protagonitzar l’equip visitant que venia disposat a dificultar el joc del Barça. Ja en el minut 41 l’àrbitre va xiular un penal en contra dels blaugranes. La bona parada del porter Carlos va refusar magistralment un xut molt ben col•locat i va evitar així el primer gol dels 2009-12-05_FCB_JUVENIL_A_-_HOSPITALET_012.jpgvisitants. Tot i així, un minut després ja a les acaballes de la primera part, el davanter de l’Hospitalet Josele va aprofitar un refús del porter rematant de cap inaugurant el marcador.
El Barça va saber reaccionar i després de la represa va sortir més concentrat i disposat a no perdre el partit. Rafa va ser l’encarregat de marcar pels blaugranes amb un gran gol des de fora de l’àrea engaltant la pilota tal com li va venir. A la segona part l’àrbitre va anul•lar un gol a l’Hospitalet i un altre al Barça per fora de joc.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
VIC RIUPRIMER RFC; 0 - FCBARCELONA B;4

L’equip de Sergi Barjuan va saber resoldre un matx que es presentava complicat davant el quart classificat i en camp alié. Malgrat que el Vic va pressionar molt a dalt i va començar tenint alguna que altra ocasió, només van caler 20 minuts perquè els blaugranes poguessin mostrar el joc al que ens tenen acostumats. Fruit d’aquest domini va arribar el primer gol del Barça al minut 35 per part de Gio (0-1) i a partir d’aquí el Barça es va fer amb el control del partit. Canadell (0-2), Gerard Deulofeu (0-3) i un segon gol de Gio Chanturia(0-4) van deixar sense opcions als osonencs.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
FCBARCELONA A;3 – UD. AT.GRAMANET;0

L’equip que dirigeix Francesc Sanchez va patir a la primera meitat perquè la Grama es va tancar molt enrrera. Malgrat els blaugranes van gaudir d’ocasions va ser impossible acabar les jugades. El descans va servir perquè els cadets blaugranes decidissin jugar a tocs més ràpids i obrir-se a les bandes per poder aconseguir el gol. Dit i fet. Al primer minut de la segona meitat Dongou va obrir el marcador gràcies a una passada lateral de Brian (1-0) i pocs minuts després el camerunès Ebwelle va aconseguir la segona diana blaugrana fruit d’una gran jugada de Mamadou (2-0). A partir d’aquí el Barça va dominar completament i les ocasions van ser constants fins que al minut 25 Pol Garcia, de falta directe, va sentenciar el partit (3-0).

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
SANTBOIÀ;1- FCBARCELONA A;4

El Barça va dominar totalment el partit i el Santboià no va aconseguir pràcticament arribar a la porteria. Als primers 10 minuts el conjunt blaugrana va marcar un gol que l’àrbitre va anular per fora de joc de Gual i va fer un travesser amb un centre enverinat de Tony. Al minut 14 Enguene va obrir el marcador amb un gran xut de falta que el porter va arribar a tocar (0-1). Dos minuts desprès una gran jugada personal de Kaptoum que va anar sortejant rivals fins que va definir amb un potent xut (0-2). A la repressa al minut 38 Ramon Saavedra va establir el 0 a 3 amb un xut col•locat des de dins l’àrea però dos minuts després Quintilla tocava la pilota amb la mà dins l’àrea i l’arbitre va senyalar el punt fatídic. Adri va transformar el penal i va fer el gol de l’honor dels locals (1-3). Al minut 44 del partit Fran va fer una gran internada per la banda esquerre, va centrar la pilota i Ramon va rematar de primeres per tancar el marcador al municipal Joan Baptista Milà (1-4).

LLIGA PREFERENT INFANTIL
FCBARCELONA INFANTIL B;2- GRAMENET; 2

2009-09-05_FCB_INFANTIL_B_-_MANRESA_008.JPGBon partit del Barça que sabia que s’enfrontava a un dels equips més potents de la classificació. La Gramenet gaudia de molta potència física i van venir disposats a pressionar als blaugranes. Els nois d’Albert Puig sabien que calia sortir molt concentrats i ja en el minut 13 Stephane obria la llauna del Barça. Tant sols deu minuts després, Oscar de la Gramenet, va engaltar un xut creuat que suposava l’empat. Els dos equips marxaven al descans després d’una primera part renyida on la Gamenet no perdonava ni una errada. Tot i que els blaugranes van sortir al terreny de joc amb més força i controlant el joc, Roger de penalti posava el marcador en contra. Però els blaugranes no es van fer enrere i Alexis, que va protagonitzar nombroses ocasions, va aconseguir el preuat empat contra un dels equips que està més en forma.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
CD TORTOSA A;1 – FCBARCELONA B;1

Partit complicat el que van disputar els blaugranes dissabte al camp del Tortosa. Els locals van sortir molt endollats al partit i van marcar gol en la primera ocasió que van tenir (1-0). A l’equip de Jordi Font li va costar crear joc i no va ser fins la segona meitat quan van començar a demostrar la seva superioritat. El gol de Carlos Gilbert va donar confiança a l’equip (1-1) i el Barça va començar a gaudir d’oportunitats per ampliar distàncies però no van saber rematar el matx.

TORNEIG F-7 “CIUTAT de DÈNIA” BENJAMÍ “A”
EM FB DÈNIA 0 - FC BARCELONA 5
FC BARCELONA 2 - VALÈNCIA CF 3
SEMIFINALS: VILA-REAL CF 0 – FCB 1
FINAL: FC BARCELONA 3 – HÈRCULES CF 1

L’equip de Xavi Ferrando va imposar el seu talent en un torneig de gran nivell. El Valéncia o el Vila-real no van poder amb l’entusiasme i qualitat del Benjamí A del Barça.

LLIGA PREFERENT BENJAMÍ
UD AT.MILAN GRAMANET; 5 - FCBARCELONA B 4
Nou partit boig amb gols a les dues bandes que acaba amb derrota de l’equip de Xavi Franquesa. El bon joc dels blaugranes es va traslladar amb quatre gols aconseguits per Adrià (2) i Nil Garrido (2-2). En un partit ple d’alternatives, l’acció clau va ser quan el Barça va estar a punt d’empatar (hagués estat el 4-4) però en la mateixa jugada a la contra els colomencs van marcar el 5-3.

2A DIVISIÓ BENJAMÍ
FCBARCELONA A;4 – U AT. HORTA B;1

L’equip de Jordi Puig va entrar amb el peu esquerre al partit i no va saber ficar-se al joc durant la primera meitat. L’Horta va saber aprofitar això i es va avançar en el marcador (0-1). El descans sembla que va servir per espavilar els blaugranes, que els següents 45 minuts van saber desenvolupar el joc al que ens tenen acostumats. Més fluïdesa en el joc i la possessió de la pilota van ser les claus perquè el Barça comencés a gaudir d’oportunitats. Mostra d’aquest gir van ser els quatre gols que va marcar l’equip. Xavi Priego (3) i José Martinez van ser els artífexs de la victòria.
SUPERLLIGA FEMENINA
UE L’ESTARTIT;1 – FCBARCELONA A;2

Les noies dirigides per Xavi Llorens van veure com les de l’Estartit dominaven la primera meitat fruit de la falta d’agressivitat i concentració que patia el conjunt blaugrana. A la segona meitat, amb el marcador en contra, les del Barça es van ficar al partit, van remuntar el resultat i van acabar sent molt superiors en el joc. Ali i Marta Cubí van ser les golejadores del matx.

LLIGA NACIONAL FEMENINA
UD COLLERENSE; 1- FCBARCELONA B; 2

Després d’una primera mitja hora de gran futbol i bones ocasions desaprofitades , l’equip de Joaquim Querol va poder marcar just abans del descans gràcies a l’acció de la juvenil Maria soriano. L’equip local va imposar al segon període el seu futbol de lluita i caràcter i així van empatar el matx. El filial blaugrana va aconseguir els tres punts gràcies a l’encert de Sheila a tres minuts pel final.

LLIGA JUVENIL-CADET FEMENÍ
REUS DEPORTIU CF A;0 – FCBARCELONA;7

Domini total de l’equip de Carlos Tregón davant el Reus. L’equip local ni tan sols va tenir l’oportunitat d’apropar-se a la porteria blaugrana. La superioritat del Barça va romandre durant tot el partit i la pluja d’ocasions va ser constant. Blanca (3), Ana Lizarraga (1), Laura (1), Ana Alcocer (1) i Carla (1) van ser les cracks.

LLIGA INFANTIL-ALEVÍ FEMENÍ
FCB INFANTIL-ALEVÍ;11 – IGUALADA CF;2

L’equip que dirigeix Jordi Ventura va fer un dels partits més complerts que han fet fins ara. De principi a fi les noies del Barça van portar la batuta del partit amb el total control de l’esfèric. A la primera meitat el resultat va ser curt tenint en compte la superioritat de les locals (3-1) que van gaudir de moltes més ocasions. A més, el gol de l’Igualada va ser en pròpia porta. A la represa del partit el joc va continuar pel mateix camí però l’Igualada va perdre intensitat, fet que va provocar que les blaugranes poguessin fer gol encara amb més facilitat. Les golejadores del matx van ser Judit Fernandez (3), Marta Villarejo (2), Alba (2), Nerea (2), Carla (1), Laia (1).