F.Base-Barça Atlètic

25.11.2009 12:49

El filial, un visitant excel·lent

Jaume Marcet

El Barça Atlètic és, juntament amb el Mallorca B i l’Ontinyent, l’equip que més punts suma a domicili. Els de Luis Enrique han guanyat cinc dels set partits que han jugat fora de casa.

El gol de Soriano al minut 91 del partit al camp del Vila Joiosa va allargar la ratxa de victòries del Barça Atlètic. L’equip de Luis Enrique ha guanyat en les últimes quatre sortides.

Quinze punts a domicili

TM241009_x23x.JPGEn aquests últims quatre partits el filial ha marcat sis gols i no n’ha encaixat cap. Si comptabilitzem tots els partits que ha jugat el Barça Atlètic lluny del Mini, el balanç també és molt positiu. Dels 21 punts possibles, el filial n’ha sumat 15. Les úniques derrotes van arribar a Badalona ( 3-0 ) i Sant Andreu ( 3-2 ). Curiosament, el segon equip blaugrana encara no ha empatat a domicili, ja que s’han combinat dues derrotes amb cinc triomfs.

Xifres similars dels dos primers

Del grup tercer de la Segona Divisió B no hi ha cap equip que hagi guanyat tants partits a domicili com els blaugranes, però tant el Mallorca B com l’Ontinyent n’han sumat 15. En aquests casos ho han fet amb quatre triomfs i tres empats. Els dos primers classificats són els únics del grup que no han perdut a domicili.
Crida a l’afició
El president del Barça Atlètic, Jacint Borràs, ha demanat a través de Barça TV i www.fcbarcelona un esforç als aficionats blaugrana per donar suport al Barça Atlètic al Mini: “Per aconseguir tants bons resultats a casa com ho estem fent a fora, necessitem l’ajuda de la nostra afició, ens agradaria molt que la gent vingués més perquè jo els asseguro que s’ho passaran bé”. Els dos propers partits del filial es juguen al Miniestadi i el president del Barça Atlètic confia que “l’afició podrà gaudir d’aquest moment dolç que vivim”. El primer partit per als de Luis Enrique serà aquest dissabte a les 17 hores contra l’Ontinyent, mentre que el següent serà el proper dimecres 2 de desembre, també a les 17 hores, contra l’Alacant (partit ajornat de la jornada anterior). Tots dos partits es podran veure en directe per Barça TV.