Futbol Base

23.11.2009 16:30

Estimen el Barça i el futbol

Una jornada més els nois del planter blaugrana van donar una lliçó de futbol, compromís i bon futbol. Un total de 49 gols a favor i només 17 gols en contra són el bagatge d’una excel•lent jornada per als equips juvenil i cadet del club.

Divisió Honor Juvenil A
FC Barcelona A, 3 – Lleida, 1

2009-11-22_JUVENIL_A_05.JPGTot i que inicialment el resultat li era advers, els blaugranes van saber capgirar el marcador i mostrar el seu bon futbol. Al minut 25, Llorenç va marcar amb l’espatlla el primer i últim gol del Lleida. García Pimienta donava instruccions als seus jugadors, que van buscar l’empat durant tota la primera part, amb intervencions de gran qualitat tècnica i amb bones passades d’Isaac Cuenca. A la represa, el Barça va sortir concentrat i disposat a guanyar el partit i, en el minut 52, Edu va ser l’encarregat de marcar el gol de l’empat amb una bona rematada de cap. El mateix Edu, que debutava amb el Juvenil A, seria l’autor del segon gol amb una jugada assajada aprofitant la bona centrada d’Espinosa. A vint minuts del xiulet final, Espinosa sentenciava el partit amb un gran xut de falta.

Lliga Nacional Juvenil
Lleida, 0 – FC Barcelona, 2

Bon partit dels jugadors de Sergi Barjuan davant d’un Lleida que va sortir al terreny de joc disposat a pressionar i dificultar el joc blaugrana. En els primers minuts els locals van dur perill amb dues bones ocasions que va saber resoldre magníficament el porter Toni Casamayor. Els de Sergi Barjuan van reaccionar i Deulofeu va ser l’encarregat d’obrir la llauna. A partir d’aleshores el Juvenil B va dominar el partit i va anul•lar els locals. L’última gran ocasió de la primera part dels blaugranes la va protagonitzar Josu, que va estavellar una pilota al pal. Després del descans, Gio Chanturia va sentenciar el partit marcant un golàs, al minut 55, i així sumaven tres punts que mantenen el Juvenil B al liderat de la taula.

Divisió d’Honor Cadet
FC Barcelona, 8 – Mercantil, 1

2009-09-13_CADETE_A_05.JPGCòmoda golejada dels nois de Fran Sánchez. El Cadet A va dominar el partit al llarg dels vuitanta minuts. Tot just començar el partit, Joan Toral va inaugurar el marcador del Barça i, al minut 17, després d’una gran jugada de Cristian Herrera, Dongou marca el 2-0. El tercer gol dels blaugranes el va marcar novament Dongou. Abans d’arribar al descans Jon, gràcies a una gran passada de Dongou, un dels protagonistes del partit, va fer el quart gol per als blaugranes. A la segona part, els blaugranes no es van conformar amb el resultat i, al minut 49, Jon va completar el hat-trick. El sisè i setè gol els va marcar Pol Roigé i Cristian Herrera, en el minut 72, sentenciava la golejada dels nois de Francesc Sánchez. El gol de l’honor del Mercantil el va marcar Fran amb un gran gol de falta que va entrar per l’escaire.

Lliga Preferent Cadet
Hospitalet, 1 – FC Barcelona, 2

Tot i guanyar per la mínima, els nois de Víctor Sánchez van demostrar voluntat i ofici per remuntar un marcador inicialment advers. Els blaugranes van sortir força desconcentrats i, en el minut 1, l’Hospitalet es va avançar al marcador després d’una errada defensiva. Amb aquest resultat es va arribar al descans, però el Barça va sortir disposat a guanyar el partit i, quan faltaven cinc minuts per al final, Mamadou va marcar el gol de l’empat. Dos minuts més tard, Keita Balde marcava el gol que sentenciava el partit.

Divisió Honor Infantil
Club Gimnàstic, 2 – FC Barcelona, 2

2009-09-05_FCB_INFANTIL_B_-_MANRESA_004.JPGPrimera punxada de la temporada de l’equip que dirigeix Andrés Carrasco. Un inici fluix de l’Infantil A blaugrana el van aprofitar els de Tarragona per avançar-se en el marcador. Toni i Kaptoum van donar la volta a la truita, però una nova errada defensiva va fer que el Nàstic fos el primer equip que no ha perdut contra l’Infantil A blaugrana.

Lliga Preferent Infantil
FC Barcelona, 2 – Atlètic Segre, 3

Al primer minut de partit, l’Atlètic Segre es va avançar en el marcador i els nois d’Albert Puig van lluitar per buscar l’empat, que va arribar poc abans de la mitja part amb diana de Stephane. Després del descans, els blaugranes van aconseguir el segon amb un important gol d’Alexis. Però a vint minuts del final dues bones ocasions del potent Joel Christian van donar la victòria al Segre.

Divisió Honor Aleví
Girona, 0 – FC Barcelona A, 1

Dani Morer va decidir amb un bon gol de cap un duel molt equilibrat. Els nois de Sergi Milà es van merèixer el triomf, tot i que el Girona també va tenir les seves opcions. L’ocasió més clara dels gironins, un penal, la van enviar al pal.

Lliga Preferent Aleví
FC Barcelona, 3 – Tàrrega, 1

L’Aleví B va saber sentenciar un partit que en la primera part guanyava per la mínima amb un gol de Jordi M’Boula al minut 24. A la represa, el Tàrrega va aconseguir l’empat a càrrec de Dídac, però tan sols tres minuts després nois de Jordi Font van capgirar el partit i l’hàbil Pol Muniesa va marcar els dos últims gols que decantaven el partit a favor dels blaugranes.
Imatge del migcampista de Granollers del Benjamí A Mamadou Traoré que celebra un dels gols del seu equip amb un petó a l'escut blaugrana.
La jornada dels benjamins i equips femenins
Lliga Preferent Benjamí
FC Barcelona, 9 – Mercantil, 1

L’equip de Xavi Ferrando va resoldre sense problemes l’enfrontament contra el Mercantil amb una còmoda golejada. D’aquesta manera, els blaugranes sumen la sisena victòria consecutiva i ho fan amb la golejada més clara de la temporada. Miguel, Dani Molina, Mamadou i Carles Porta marcaven abans del descans i deixaven un resultat contundent que mostrava la clara superioritat. A la segona part, el Barça no va afluixar el ritme i Joan Gual va marcar el cinquè i el sisè gol, Samper poc després el setè. El gol de l’honor va arribar a càrrec de Pol. Finalment, Samper va marcar un golàs des de la banda esquerra i Miguel, amb un toc suau de pilota, feia pujar el 9-1 al marcador.

Manresa, 5 – FC Barcelona B, 4

Partit espectacular a la capital del Bages. Tot i marcar quatre gols, els nois de Xavi Franquesa no van poder puntuar al camp del Manresa.

2a Divisió Benjamí
FC Barcelona, 6 – Don Bosco, 2

Els jugadors de Jordi Puig sabien que el partit contra el Don Bosco era molt important, ja que són els segons de la Lliga i calia augmentar distàncies. Era un partit complicat i en l’inici del partit Don Bosco es va avançar en el marcador. Ràpidament, el Barça va reaccionar i va arribar al descans guanyant per la mínima, 2-1. A la segona part, els blaugranes van trobar més espais, combinant i trobant sortides al joc, i Xavi Priego (2), Mamadou, Aitor i Àlex van arrodonir la golejada.

Lliga Juvenil-Cadet Femení
Santboià, 0 – FC Barcelona A, 10

El quart classificat no va fer variar la tònica habitual de l’equip de Carles Tregón. El bon joc de les blaugranes va tornar a anar acompanyat d’una golejada incontestable. Blanca, amb quatre dianes, va ser la jugadora amb més punteria. Claudia (3), Carla (2) i Maria van completar la desena de gols.

Lliga Infantil-Aleví femení
FC Barcelona, 9 – Vilanova i la Geltrú, 0

Resultat contundent per a les blaugranes que en el minut 3 s’avançaven en el marcador per 2-0, gràcies a dos grans gols de Judit Fernández. Més tard, Marina, Joana i Laia eren les encarregades de deixar el 5 a 0 al descans. Les jugadores de Jordi Ventura van demostrar molt encert en les jugades ofensives i en alguns moments es van poder veure bones combinacions i el domini absolut del partit. A la segona part, Judit (2), Diana i Alba sentenciaven la golejada local.