Futbol base

12.11.2009 20:32

Nigèria elimina Espanya del sub-17 (3-1)

La selecció espanyola sub-17 ha dit adéu al Mundial després de perdre per 3 a 1 contra Nigèria. Cinc jugadors del planter del Barça, Dalmau, Sergi Gómez, Sergi Roberto, Espinosa i Carmona, hi han participat.

Tot i que Espanya ha jugat un millor futbol que els africans, els amfitrions s’han mostrat com una selecció amb més ofici que l’espanyola. El gol inicial de Nigèria ha estat decisiu per a la sort del partit. Espanya ho ha provat tot, però sense sort de cara a la porteria nigeriana. Quan més i millor atacava Espanya, el golejador Sani Emmanuel ha fet el 2-0 per als locals al minut 61. Deu minuts més tard, el mateix jugador ha fet el tercer gol africà.
Espanya ha retallat diferències amb un gol marcat per Borja al minut 83 minut.

Tres del Barça a l’onze inicial

Un jugador del Barça Atlètic, Sergi Roberto, i dos del Juvenil A, el central Sergi Gómez i el lateral Albert Dalmau, han sortit a l’equip inicial espanyol. Al minut 21 de la primera part, ha entrat al rectangle de joc un altre jugador del Juvenil A, Adrià Carmona, per la lesió del basc Muniain. Espinosa, també del juvenil blaugrana, ha entrat instants després del segon gol nigerià substituint Sergi Roberto.

Muniesa, absent

Marc Muniesa no ha pogut participar en aquesta semifinal, ja que va ser expulsat en el partit de quarts de final davant l’Uruguai i, per tant, tenia un partit de suspensió.