Futbol Base

02.11.2009 18:24

Hipnotitzen la pilota

Jaume Marcet

Els equips del planter blaugrana han tornat a demostrar un control de la pilota i dels partits que els ha facilitat superar amb categoria la majoria de compromisos del cap de setmana.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FC Barcelona B, 5 – Reus Deportiu CF, 0

2009-11-01_FCB_JUVENIL_B_-_REUS_004.JPGSergi Barjuan va viure el partit més plàcid des que és l’entrenador del Juvenil B. Ernesto va marcar el primer gol al minut 5, després que fos objecte de penal. Mauro Icardi va signar la millor diana del matx amb una gran rematada de cap (2-0). Abraham en pròpia porteria i Edu de cap van fer que s’arribés al descans amb un 4-0. El bon joc i les ganes de Cristian Ceballos van ser un dels pocs al•licients d’un segon període sense història. El càntabre va marcar de penal, amb un toc suau, el cinquè i definitiu gol del partit.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
CF Badalona, 0 – FC Barcelona A, 4

L’equip de Fran Sánchez va sentenciar el partit a la primera part amb un 0 a 3. Només començar la segona part, els blaugrana van aconseguir el definitiu 0 a 4, malgrat disposar de moltes ocasions per ampliar el marcador. Els golejadors van ser Ebwelle, per partida doble, Dongou i Pol Roigé.

LLIGA PREFERENT CADET
FC Barcelona B, 5 – UE Bordeta de Lleida, 0

2009-10-31_FCB_CADETE_B_-_UE_BORDETA_003.JPGMamadou, amb tres dianes, va ser el jugador més encertat de l’equip de Fran Sánchez. Sandro i Sebas van arrodonir la golejada dels blaugrana. L’equip no va notar l’absència per lesió de Sergi Samper que, amb una fissura al braç, pot estar apartat dels terrenys de joc unes sis setmanes.

INFANTIL A- TORNEIG BAJO ARAGÓN
AD Bajo Aragón Caspe, 0 – FC Barcelona, 12
Saragossa, 1 FC – Barcelona, 2

Els d’Andrés Carrasco no van tenir pietat i van marcar 12 gols a un rival molt inferior. A la primera part el partit ja va quedar sentenciat amb un 0 a 4 i, a la segona part, l’entrenador dels aragonesos va aprofitar per fer jugar tots els jugadors disponibles, de manera que els blaugrana es van trobar molt còmodes sobre el terreny de joc. A la final, el Saragossa va ser un rival molt més potent, però els nois d’Andrés Carrasco van imposar la seva qualitat per endur-se aquest torneig.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
Unió FC Jàbac i Terrassa B, 1 – FC Barcelona B, 2

En un partit molt travat, els blaugrana van veure com els terrassencs s’avançaven en el marcador a la primera part. Però una molt bona segona part dels d’Albert Puig va permetre que Stephane i Alexis marquessin. Els blaugrana s’adjudicaven una victòria a Terrassa en un partit molt complicat. Albert Puig va haver de superar l’absència de sis jugadors malalts amb grip.

DIVISIÓ HONOR ALEVÍ
FC Barcelona A, 1 – UD At. Gramenet ,1

La Grama va sumar un punt gràcies a un gol de Javi molt afortunat, que va aprofitar una pilota morta a l’àrea blaugrana. El gol inicial de Georgios no va ser prou bagatge ofensiu per premiar el bon joc dels nois de Sergi Milà. La sort no va acompanyar en aquest partit els alevins culers.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
UD Marianao Poblet A, 1 – FC Barcelona B, 1

ALEVIN_B_04.JPGBon partit dels de Jordi Font, que van dominar el matx en tot moment. Els últims cinc minuts de la primera part, però, van ser un atac constant dels de Sant Boi, que van aconseguir l’1 a 0 instants abans d’acabar-se la primera part. A la segona part, els blaugrana van dominar però no van aconseguir l’empat fins als darrers minuts del partit. El golejador va ser Àlex.

DIVISIÓ HONOR BENJAMÍ
CF Badalona, 2 – FC Barcelona, 4

Les primeres ocasions del partit les van tenir els de Badalona, però el gol el va marcar el blaugrana Mamadou després d’un mal refús del porter badaloní. Dos minuts després, Oriol va fer el segon per als blaugrana. Ja a la segona part, el Badalona va aconseguir escurçar diferències, però de nou Oriol va aconseguir dos gols més, un d’aquests de córner directe. El Badalona va aconseguir, a les acaballes, el segon gol de penal.

Lliga Preferent BENJAMÍ
FC Barcelona, 1 – UD Cornellà A, 2

El Cornellà va marcar un dels gols més ràpids de la història del futbol. Es jugava el tercer segon del partit quan Mario va sorprendre amb un xut directe el porter blaugrana Joan. Víctor marcava, de falta, el segon gol pels líders d’aquesta categoria. Els nois de Xavi Franquesa van fer mèrits per remuntar el matx, però només Iván Torreblanca va poder marcar pels blaugrana.

2a DIVISIÓ BENJAMÍ
Fundació PCE Júpiter D, 0 – Prebenjamí FCB, 12

Partit molt plàcid per als de Jordi Puig, que de seguida van dominar el marcador. Ja amb el partit encarrilat, els blaugrana van saber mantenir la pilota i no van donar cap concessió al rival. Els gols els van marcar Alejandro, José, Xavi Priego, Marc Samper (2), Aitor, Albert, Mamadou, Joan (3) i Eric.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player

25 gols en tres partits femenins
LLIGA NACIONAL FEMENINA
CD Sant Gabriel, 5 – FC Barcelona B, 2

Les jugadores de Joaquim Querol no van poder superar el millor equip de la categoria. Malgrat disputar un partit molt entretingut, el Sant Gabriel va disposar de les millors ocasions i de seguida es va fer l’amo del partit. Les golejadores blaugrana van ser Aina Torres i Laura Gutiérrez.

LLIGA JUVENIL-CADET
FC Barcelona, 8 – UD Marianao Poblet, 0

Triomf treballat de les jugadores de Carlos Tregón, que van haver de suar de valent per aconseguir el primer gol. A partir d’aquí, el partit es va trencar i el bon joc de les blaugrana va permetre aconseguir la resta de gols. Blanca (3), Laura, Ana, Claudia i Carla (2) van ser les golejadores.

LLIGA ALEVÍ-INFANTIL
FC Levante Las Planas A, 0 – FC Barcelona, 10

Fins al minut 20 de la primera part les jugadores de Jordi Ventura semblaven adormides, però van saber reaccionar a temps i van aconseguir una victòria incontestable. Les golejadores van ser Marina (4), Judith Mas (2), Joana, Laia, Carla i Nerea.