F.Base-Barça Atlètic

01.11.2009 19:20

Victòria treballada (3-1)

El Barça Atlètic ha aconseguit una victòria de gran valor al derbi contra la Gramenet. L’equip de Luis Enrique, malgrat que tenia moltes baixes, manté la ratxa positiva i ja suma cinc partits consecutius sense perdre.

Els blaugranes han sortit molt concentrats al partit i, tot i que no han gaudit d’ocasions clares, els homes de Luis Enrique han dominat el control de la pilota. La primera oportunitat clara l’ha protagonitzat Jonathan Soriano, que no ha pogut superar un mà a mà amb el porter de la Gramenet Miguel Ramos.

Jugada col·lectiva amb premi

2009-11-01_BARCELONA-GRAMANET_10.JPGEl filial ha aconseguit posar-se per davant al marcador al minut 27 del primer període gràcies a un gol de Rueda. El capità ha rematat una centrada d’Edu Oriol després d’una gran jugada col•lectiva.

Rueda s’ha convertit en el protagonista de la primera part després d’aconseguir també el segon gol al minut 38, gràcies a un xut des de fora de l’àrea que ha sorprès Miguel Ramos.

Els blaugranes han pogut sentenciar el partit al minut 44 de la primera part, però ni Jonathan Dos Santos ni Soriano han pogut superar Miguel Ramos.

Segona part amb suspens

2009-11-01_BARCELONA-GRAMANET_14.JPGEl guió del partit ha canviat radicalment en la segona part. La Grama ha anat guanyant terreny i ha gaudit d’alguna ocasió clara. Els colomencs han fet un joc molt directe, mentre que el Barça Atlètic ha aprofitat per contraatacar.

Una errada defensiva dels blaugranes al minut 11 l’ha aprofitat Aaron, que ha marcat amb la porteria buida.

La jugada polèmica ha arribat al minut 12, quan l’àrbitre ha expulsat amb vermella directa Aaron després d’una agressió a Nolito.

Partit trencat

2009-11-01_BARCELONA-GRAMANET_06.JPGArran de l’expulsió, el partit s’ha trencat totalment i els dos equips han arribat amb un cert perill a la porteria. El Barça Atlètic, però, ha mantingut la concentració en defensa i ha aconseguit la sentència al minut 35 de la segona part, després d’una bona passada de Jonathan Dos Santos que ha rematat sol Soriano.

L’entrenador de la Grama, Toni Rovira, ha donat l’oportunitat a Polaco, jugador cedit pel FC Barcelona a l’equip colomenc, de jugar els darrers instants del partit.
La fitxa
FCB Atlètic, 3
UDA Gramenet, 1

FCB Atlètic: Olazábal, Iván Benítez (Armando, m.75), Espasandín, Oriol Romeu, Fontàs, Rueda, Edu Oriol (Luque, m.70), Ilie, Nolito (Gai, m.65), Jonathan Dos Santos y Jonathan Soriano.

UDA Gramenet: M. Ramos, Rubén (Polaco, m.87), Raül, Jorge, Rezzonico, Toni Lao, Pedro, Expósito, Aaron, Joaquín (Eloi, m.81) y Piti (Alfaro, m.73).

Gols: 1-0, Rueda (m.27); 2-0, 2-0, Rueda (m.38); 2-1, Aaron (m.56); 3-1, Jonathan Soriano (m.80).

Àrbitre: Juan Acosta Lorenzo