F.Base-Barça Atlètic

31.10.2009 11:21

El duel més equilibrat

Jaume Marcet

El Barça Atlètic i la Gramenet arriben al partit d’aquest diumenge amb unes xifres gairebé idèntiques. Tots dos equips han sumat 15 punts i tenen el mateix nombre de victòries, empats i derrotes, així com de diferència de gols.

Sense urgències ni nervis. Barça Atlètic i Grama arriben al derbi d’aquest diumenge (17 h, Barça TV en directe) en una situació de tranquil·litat i comoditat classificatòria.

Xifres idèntiques

2009-09-23_FCB_ATLETIC_-_DENIA_012.JPGEls de Luis Enrique són novens i els colomencs desens, però les seves xifres són gairebé iguals. Quatre victòries, tres empats i tres derrotes és el balanç d’aquests dos conjunts després de deu jornades de campionat.

En l’aspecte realitzador, el filial blaugrana ha marcat 15 gols i n’ha encaixat 13. Els de Toni Rovira també acumulen un avantatge de dos punts quant a la diferència entre els gols marcats i encaixats. L’equip Blau, però, ha marcat 11 gols i n’ha encaixat 9.

Setmana atípica

Luis Enrique no ha disposat, durant tota la setmana, de la totalitat de la plantilla. L’asturià no ha pogut, una vegada més, treballar amb calma amb tots els efectius, però aquesta vegada ha estat per un bon motiu.
La convocatòria per a Lleó i formar part de l’expedició del primer equip a la Copa de Benítez, Soriano, Fontàs, Gai i Jonathan és pel segon entrenador del filial, Joan Barbarà, “una excel·lent notícia, ens hem alegrat molt pels jugadors que han pogut debutar amb el primer equip”. Tot plegat no serà un problema perquè “almenys hem disposat de dos dies per entrenar tots junts i afrontar un partit tan complicat com el de diumenge”.

Rochina, operat

Rubén Rochina va ser operat aquest divendres del seu genoll dret. La intervenció ha consistit en una resecció de la part trencada del menisc. El temps de recuperació pot ser d'uns dos mesos. A més del davanter valencià, continuen sent baixa per lesió Sobregrau, Thiago i Vázquez.

L’actualitat dels internacionals
Marc Muniesa i Sergi Roberto van completar els 90 minuts del segon partit del Mundial sub-17 de l’equip espanyol. Adrià Carmona, davanter del Juvenil A blaugrana, va marcar un dels gols del triomf espanyol contra els Emirats Àrabs (1-3). Aquest diumenge Malawi serà el proper rival als vuitens de final d’aquest campionat.

Els defenses Bartra i Montoya continuen preparant el Preeuropeu sub-19, mentre que els cadets Fernando Quesada i Brian Olivan estan participant en un torneig amistós sub-16. Nando va jugar 61 minuts del triomf contra Itàlia (1-0), mentre que en la derrota contra Holanda (2-1) tant Nando com Brian van jugar els 80 minuts del partit. Dissabte tots dos actuaran contra França.