Futbol Base

26.10.2009 18:49

Golejades amb estil i caràcter

Magnífic cap de setmana per al futbol base, que no ha acumulat cap derrota aquesta jornada. Deu victòries i dos empats són el fantàstic balanç que han aconseguit les categories inferiors del Barça.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
UE CORNELLÀ; 1 - FC BARCELONA B; 4
2009-10-10_CADETE_A_02.JPGEls nois de Sergi Barjuan van aconseguir endur-se una nova victòria cap a casa gràcies al bon joc que van desenvolupar des del primer minut. El partit va començar molt igualat i el Barça va trobar-se una i altra vegada amb el mur defensiu del Cornellà. A l’últim quart d’hora de la primera meitat, els blaugranes van gaudir de dues grans oportunitats de gol amb les jugades conjuntes d’Etock i d’Edu Campabadal, però el marcador no es va moure. Només començar la segona meitat Rafa, en un xut de falta, va obrir la llauna (0-1), i a partir d’aquí les ocasions blaugranes van ser contínues fins que van arribar dos gols més de Rafa (0-3) i, al minut 40, un d’Ella (0-4). L’única diana per part del Cornellà va ser de Xavi Arruebo, amb un golàs impressionant des de fora l’àrea.

DIVISIÓ HONOR CADET
FC BARCELONA A; 4 - CF DAMM; 1
2009-10-10_CADETE_A_29.JPGL’equip de Fran Sanchez va aconseguir una nova victòria davant un rival que va plantar cara des del primer minut. Amb una davantera eficaç i molt superior, els blaugranes van veure com la Damm s’avançava en el marcador al primer córner del partit (0-1). Tot i així el Barça no va llençar la tovallola i va continuar insistint fins que al final Dongou va aconseguir obrir el marcador (1-1). Una diana d’Ebwelle (2-1) i dos més de Dongou (4-1) van sentenciar un partit on només a la primera meitat, el Barça ja va acumular 20 córners i quatre pals. Unes estadístiques que evidencien la superioritat blaugrana.

LLIGA PREFERENT CADET
CF JUNIOR A; 0 - FC BARCELONA B; 2
Els blaugranes van guanyar un partit en el qual Sergi Samper, amb una rematada de cap, va obrir el marcador (0-1). El Barça va dominar clarament durant tota la primera meitat i abans de la mitja part Mamadou, amb un xut creuat des de la banda dreta, va ampliar l’avantatge (0-2). A la segona part del matx el CF Junior va intentar reduir distàncies amb continues envestides, però l’equip de Victor Sanchez va saber defensar la porteria i tancar el partit amb la porteria a zero.

DIVISIÓ HONOR INFANTIL
UNIÓ FC JABAC I TERRASSA A; 1 – FC BARCELONA A; 5
2009-10-03_FCB_INFANTIL_A_-_UE_LLEIDA_006.JPGEl Barça va aconseguir una altra victòria en un matx que van tenir dominat des del primer minut. Marc Gual, Alex Corredera i Fran van ser els autors dels quatre gols de la primera meitat, els darrers dos de penal (0-4). Amb el partit encarrilat, els blaugranes van sortir amb ganes de més a una segona part que va ser més igualada perquè el Terrassa va incorporar un parell de canvis que van aportar ritme a l’equip (1-4). Malgrat tot, Carlos Blanco va aconseguir una nova diana i va tancar un nou matx d’èxit per l’equip d’Andrés Carrasco.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
FC BARCELONA B; 5 - CE MANRESA; 1
2009-09-05_FCB_INFANTIL_B_-_MANRESA_008.JPGL’Infantil B va disputar un partit on va mostrar la seva qualitat de joc. Davant un Manresa que va apostar sobretot per la defensa, el Barça va tenir un gran nombre d’ocasions de gol, dels quals cinc van entrar dins la porteria. Alexis (1-0), després de deixar tota la defensa enrera, va ser el responsable d’iniciar el marcador en el minut 11. Segons després de començar la segona part, i gràcies a una gran assistència del camerunès, Cano (2-0) va marcar el segon gol blaugrana, una jugada que va motivar als nois d’Albert Puig a fer entrar la pilota dins la porteria. Tot i el gol que va marcar el Manresa en el minut 56, els blaugranes no es van rendir i Carbonell i Cano van deixar el marcador en un clar 5-1.

DIVISIÓ HONOR ALEVÍ
MERCANTIL A; 0 - FC BARCELONA A; 6
El contundent 0 a 6 dels nois de Sergi Mila evidencia la superioritat que l’equip va demostrar en tot moment davant el Mercantil. Tot i que va costar inaugurar el marcador, al minut 20 Javi Puado va aconseguir una diana que va marcar així un punt i a part al partit. A la segona meitat, els blaugrana van crear multitud d’ocasions que es van materialitzar en ni més ni menys que sis gols: tres més de Javi Puado, un de Joel Solà i un d’Ayoub, que normalment milita a l’Infantil B.

LLIGA PREFRERENT ALEVÍ
FC BARCELONA B; 3 - DUESAIGÜES; 0
Victòria contundent de l’Aleví B per 3 gols a 0. Després d’intentar-ho en el minut 13 en una gran ocasió de gol, Oriol Busquets va marcar l'1-0 davant un Duesaigües que no va aconseguit fer passar la pilota entre els tres pals en tot el partit. Una vegada obert el marcador, l'equip barcelonista no va tenir cap problema en ampliar-lo fins a arribar al 3-0, amb gols d’ Àlex i Juan.
Resultats dels equips benjamins i femenins
DIVISIÓ HONOR BENJAMÍ
FC BARCELONA A; 6 - CD SANT GABRIEL A; 2
Dos grans equips es van enfrontar diumenge a les deu del matí a la Ciutat Esportiva, però només un podia guanyar. El Barça va destacar gràcies a les bones accions col•lectives i es va imposar a un Sant Gabriel que va apretar molt però que va patir la manca d’efectivitat. A la primera part, una falta lateral de Joan Gual va convertir-se en el primer gol (1-0). Minuts després, una jugada col•lectiva va finalitzar amb un gol de Mamadou (2-0). Just abans de finalitzar la primera meitat, Marc Samper va aconseguir la tercera diana (3-0). A la represa el Sant Gabriel va aconseguir reduir distàncies (3-1) però Dani Molina, amb un xut des de fora l’àrea que va entrar per l’esquadra, va aconseguir el quart gol blaugrana. El Sant Gabriel no es va donar per vençut i va continuar lluitant (4-2) però els blaugrana van tornar a augmentar el marcador amb un altre gol de Joan Gual de córner directe (5-2), i el segon de Dani Molina fruit d’un contraatac (6-2).

LLIGA PREFERENT BENJAMÍ
ESPANYOL; 0 - FC BARCELONA B; 0
Partit sense gols però amb nombroses ocasions. Els jugadors de Xavier Franquesa van fer un bon partit creant perill en un camp molt difícil per als blaugrana. D’aquesta manera, l’Espanyol pressionava i aconseguia tallar el joc del Barça. Després del descans, Roger va crear dues bones ocasions que van estar a punt de sorprendre el porter blanc i blau. Al final de la segona part, va ser l’Espanyol qui va protagonitzar més ocasions per obrir la llauna, però la defensa blaugrana i les bones intervencions del porter Joan van mantenir la porteria invicta.

2a DIVISIÓ BENJAMÍ
PREBENJAMÍ; 19 - LA SALUT PERE A; 0
Contundent resultat del Prebenjamí en un partit que, com és evident, només va tenir color blaugrana. Domini absolut del partit per part dels nois de Jordi Puig, que no van patir gens en defensa i que a la primera meitat ja portaven la impressionant distància d’11 gols a 0. Eric (1), José (1), Pere (4), Mamadou (3), Javi Garrido (1), Aitor (4), Javi Priego (2) i Miguel (3) van ser els autors del recital.

LLIGA CADET-JUVENIL FEMENÍ
ESPANYOL; 3 - FC BARCELONA B; 3
El derbi entre l’Espanyol i el Brça prometia bon futbol i espectacle. L'equip barcelonista va sortir molt concentrat i ja al minut 2 Carla avançava el seu conjunt en el marcador després d’una gran jugada d’equip. Només dos minuts després, aprofitant un córner per la banda esquerra, Mar va marcar el segon. Es disputava un derbi molt renyit i l’Espanyol dificultava el joc de creació blaugrana. D’aquesta manera, aprofitant un rebot de la defensa del Barça, l’equip local va marcar al minut 20. Després del descans, Blanca va tornar avançar el marcador blaugrana. Al final del partit, l’Espanyol va aconseguir l’empat amb un gol polèmic. L’àrbitre no va considerar pertinent aturar el joc quan una de les jugadores estava al terra, va deixar continuar el partit i l'Espanyol va poder sentenciar l’empat.

LLIGA INFANTIL-ALEVÍ FEMENÍ
FC BARCELONA ; 6 - CF MOLINS DE REI; 0
Impressionant. Aquesta és la definició que podriem fer del partit que van disputar la plantilla blaugrana diumenge davant el Molins de Rei. Les noies de Jordi Ventura van tenir un gran domini de la pilota durant tot el matx davant un equip que fins llavors no havia perdut cap partit. Marta Villarejo (1), Nerea (2), Judit Fernandez (2), i Laia (1) van ser les golejadores del qualificat com a “millor partit que hem jugat fins aleshores” pel propi Ventura.