Futbol Base

19.10.2009 08:04

Hi tenen la mà trencada

Jaume Marcet

Jornada extraordinaria pel futbol base que aconsegueix tretze victòries i tan sols una derrota. El cap de setmana ha estat marcat per partits replets de gols olímpics i bon joc, que han configurat un seguit de victòries per emmarcar.

DIVISIÓ HONOR JUVENIL
CORNELLÀ - FC BARCELONA A (ajornat)
Partit ajornat a causa de les múltiples baixes que pateix l'equip de García pimienta a causa de les lesions i la marxa dels internacionals sub-17.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
MERCANTIL; 0 - FC BARCELONA B; 2

2009-10-03_FCB_JUVENIL_B_-_MATARO_004.JPGEl Juvenil B va disputar un partit complicat. El Mercantil defensava molt bé la porteria i el Barça no aconseguia trobar espais buits. Malgrat tot, l’equip de Sergi Barjuan controlava la pilota i la insistència dels blaugranes va acabar donant fruits amb el gol de Palau (0-1). A la segona meitat del matx els blaugranes va augmentar el nivell de pressió i va arribar així el gol del central camerunés Bako, que va sentenciar el partit.

DIVISIÓ HONOR CADET
UE SANTES CREUS; 1 - FC BARCELONA A; 8

El matx només va tenir color blaugrana de principi a fi. El Barça es va adaptar molt bé al camp del Santes Creus, on no va poder desenvolupar amb facilitat el seu joc. Al descans els nois de Francesc Sanchez ja tenien el partit força encarrilat (1-3) però l’equip no es va donar descans i va sortir amb ganes de fer més dianes a la segona meitat. Pol Calvet (2),Pol Roigé(2), Mamadou, Dongou, Cristian i Fernando van ser els artífexs de les dianes.

LLIGA PREFERENT CADET
FC BARCELONA B; 3 - PRAT; 0
Típic partit on es va poder veure dos estils ben diferenciats. El Prat va sortir al camp amb un joc molt defensiu mentre que l’equip de Victor Sanchez va anar a per totes des del primer minut. Tot i que el Prat estava molt tancat al darrere, al minut 9 Roger Riera va aconseguir de cap a la sortida d’un córner obrir la llauna(1-0). El Barça va continuar atacant sense descans tot i que li faltava profunditat i per fi, a la segona meitat (min.26) Mamadou va encaixar la pilota entre els tres pals fruit d’una rematada de tisora brutal (2-0). Minuts més tard Mamadou va tornar a fer una aparició estel•lar i va sentenciar el partit (3-0). La insistència dels blaugranes es va traduir en un contundent marcador i una victòria més a la butxaca.

DIVISIÓ HONOR INFANTIL
FC BARCELONA A; 3 - EUROPA; 0

2009-10-03_FCB_INFANTIL_A_-_UE_LLEIDA_001.JPGEls jugadors de l’Infantil A van disputar un matx molt igualat on la clau de la victòria va estar en batallar totes les pilotes fins al final. La primera part el Barça va tenir més complicacions tot i que Ramon Saavedra va marcar tot just començar el partit (1-0) però, a la segona meitat, més pressió sobre l’equip contrari i l’obertura cap a les bandes van facilitar el joc dels blaugranes. Un partit on els de Andrés Carrasco no van deixar que l’Europa finalitzés pràcticament cap jugada i on un parell d’ocasions molt clares del mateix Saavedra i de Traore podien haver ampliat encara més el marcador. Dos gols d’Enguene ben avançada la segona meitat van acabar de perfilar el resultat (3-0).

LLIGA PREFERENT INFANTIL
UE LLEIDA; 1 - FC BARCELONA B; 9

El matx va començar amb un joc molt similar per part dels dos equips i al Barça li costava arribar a la porteria contraria. Al descans el marcador era reflex de com anava el partit (1-1). Els nois d’Albert Puig van trigar en llegir com superar una defensa molt avançada dels lleidetans però quan van trobar la fórmula, s’hi van recrear. L’estrella del partit va ser de nou Alexis, que va marcar quatre gols i va fer l’assistència d’un parell més. El camerunés, amb molts espais, va explotar la seva enorme punta de velocitat. Ayoub (3), Carlos Martinez(1) i Enric Franquesa(1) van estar els artífexs de la golejada. La defensa avançada dels lleidetans va

DIVISIÓ HONOR ALEVÍ
FC BARCELONA A; 4 - SANT GABRIEL; 0
Partit on l’equip de Sergi Mila va haver de treballar dur per aconseguir la victòria. Al Barça li va costar trobar espais però un cop Carles Aleñà (2 gols) va obrir el marcador al minut 20, l’equip va començar a tenir ocasions i ja no va parar. Tocs de pilota, passades a les bandes i una bona defensa van estar les claus d’un nou triomf que encara podia haver estat més ampli. Olmo i Eric van ser els altres golejadors del partit.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
UE BORDETA DE LLEIDA; 0 - FC BARCELONA B; 1

L’equip que dirigeix Jordi Font va portar la batuta del partit des de bon principi però els gols no acabaven d’arribar. Només començar el partit Oriol Busquets va fer un golàs des de fora l’àrea i des de llavors les ocasions van ser continues però el marcador no es va moure. Tot i això, el joc agressiu del Barça i una defensa infranquejable van impedir que l’equip lleidatà pogués fer gol.

LLIGA NACIONAL FEMENÍ
FC BARCELONA B; 2 - CERDANYOLA FC; 5
2009-10-18_FEMENINO_NACIONAL_04.JPGEl femení B del Barça va començar amb bon peu un partit que es va complicar per moments. Amb un futbol directe, intens i amb una xarxa estructurada al terreny de joc les noies de Joaquin Querol semblava que tenien controlat el partit. Malgrat tot, l’expulsió de Marta va obligar a canviar rols i a desencaixar l’equip, que va començar a perdre intensitat. El Cerdanyola va aprofitar les ocasions de gol i va acabar enduent-se la victòria. Els gols blaugranes van ser d’Aina i d’Olga.

LLIGA JUVENIL-CADET FEMENÍ
FC BARCELONA A; 6 - PUBILLA CASAS CE; 0
El Barça va jugar un partit molt desequilibrat. El Pubilla Casas no va poder respondre en cap moment als atacs dels blaugranes, que van desenvolupar un joc fàcil i relaxat. El domini total de la pilota va propiciar innumerables ocasions que es van traduir en sis gols. Nina, Carla i Anna van marcar a plaer dos gols cadascuna.

LLIGA INFANTIL-ALEVÍ FEMENÍ
AT. VILAFRANCA; 0 - FC BARCELONA ; 12

Si va haver un partit on es van veure gols, aquest va estar el protagonitzat per l’equip que dirigeix Jordi Ventura. Dotze gols repartits gairabé equitativament entre les dues meitats reflexen el grau de superioritat que van demostrar les blaugranes sobre el Vilafranca. Marina, Judit Fernandez, Nerea, Alba i Marta Villa van ser les autores de les dianes.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player

Resultats dels tres equips benjamins

DIVISIÓ HONOR BENJAMÍ
FC BARCELONA A; 8 - VILASSAR; 1
Magnífic. Així va estar el partit que va protagonitzar el Barça de Xavier Ferrando davant un Vilassar que no va trobar la fórmula per poder parar als blaugranes. Un golàs de Dani amb un xut alt (1-0) i una gran jugada d’Albert al minut 7 que va sapiguer convertir en diana(2-0) van deixar palesa la superioritat del Barça. Just abans del descans, Miguel va emmarcar una primera part gloriosa (4-0). Malgrat tot, els blaugranes no es van donar per satisfets i a la segona meitat van sortir amb les mateixes ànsies de gol. Les dianes de Samper, Mamadou i dos golassos de Joan Gual a pilota aturada van completar un gran partit. Als últims minuts David va fet el gol de l’honor pel Vilassar.

LLIGA PREFERENT BENJAMÍ
CF VILANOVA I LA GELTRÚ; 1 - FC BARCELONA B; 1
L’equip dirigit per Xavier Franquesa va disputar un partit força complicat i no va saber trobar la victòria. La primera part va estar dominada pel Vilanova que va aconseguir encaixar un gol en els primer minuts. Després del descans el Barça van trobar el seu lloc però un penal no xiulat i diverses ocasions sense final feliç semblava que portarien a una derrota blaugrana. Un gol de Roger a 3 minuts pel final (1-1) va salvar l’equip amb un empat.

2a DIVISIÓ BENJAMÍ (PREBENJAMÍ)
FC BARCELONA A; 4 - CF LA FLORIDA; 1

Nova victòria pels nois de Jordi Puig tot i que l’equip no va saber desenvolupar el seu estil. Al camp 6 de la Ciutat Esportiva es va veure un partit amb un joc molt espès, on les jugades no acabaven de sortir i on l’equip tenia dificultats per acabar de col•locar-se al camp. Malgrat tot, el Barça va tenir quatre ocasions ben clares que va saber convertir en gol. Les dianes de Caipego,Albert Garrido i Alex Calatrava van permetre una nova victòria pels blaugranes.