FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

13.10.2009 16:23

El joc de posició, clau d’un gran Infantil B

Jaume Marcet


L’Infantil B d’Albert Puig ha començat la temporada en un estat de forma impropi per les alçades de temporada en què ens trobem. Els infantils blaugrana de primer any, a més de golejar, han mostrat un nivell futbolístic altíssim.


“Només cal veure com entrenen, amb el joc de posició i la velocitat que tenen amb la pilota, que es trasllada després al camp. Quan comencen a tocar, un toc, dos tocs, és preciós, molt bonic de veure”. Així explicava a Barça TV Albert Puig el meravellós joc de l’Infantil B contra el Cambrils (7-2) d’aquest cap de setmana passat.

Més que una golejada

2009-09-05_FCB_INFANTIL_B_-_MANRESA_009.JPGEls aficionats que segueixen els compromisos dels equips inferiors estan acostumats a resultats a vegades escandalosos que arriben producte de la gran diferència de qualitat entre els equips blaugrana i els seus contrincants. Habitualment, la majoria de gols arriben en els últims minuts del partit més pel cansament del contrari que pel joc encertat del Barça.

2009-09-05_FCB_INFANTIL_B_-_MANRESA_008.JPGAquesta dinàmica no es va complir en el Barça-Cambrils de la Lliga Preferent Infantil d’aquesta última jornada. Des del primer minut, i contra un rival amb recursos tècnics, l’equip d’Albert Puig va posar en pràctica un joc que va assemblar-se molt al del primer equip: “En l’entrenament de dijous passat vam practicar l'últim joc de posició, amb molta velocitat de pilota, amb possessions de 5 o 6 minuts, espectaculars i dubtàvem si avui ho podríem traslladar aquí i ha estat així”. El sorprès tècnic del planter blaugrana va afegir: “ De cara a l'espectador i a qui ho ha vist per televisió ha estat impressionant, almenys nosaltres com a entrenadors ho hem gaudit molt.

El joc de posició, clau d’un gran Infantil B
Es pot tornar a veure a Barça TV
Aquest dimecres 14 d’octubre Barça TV torna a programar l’espectacular triomf de l’Infantil B contra el Cambrils. Aquest gran partit de futbol base s’emetrà a partir de les 4 de la tarda. El resum d’aquest partit i de la resta de grans enfrontaments del planter formen part del programa 'Promeses' que es torna a emetre aquest dimarts (17.30 h) i dimecres (15.30 h)

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana