Futbol Base

12.10.2009 15:41

Recitals per immortalitzar, a l’estil del primer equip

Jaume Marcet

L'entrenador Josep Guardiola va veure en directe alguns dels partits de l'FCBEscola en una jornada del futbol base en què els equips inferiors van mostrar que el model de joc del primer equip els estimula a fer-ho cada dia millor.

DIVISIÓ D’HONOR JUVENIL
FC BARCELONA A 6-PENYA CIUTADELLA 0

2009-09-13_JUVENIL_A06.JPGEls nois de García Pimienta continuen imparables. Contra el cuer, el Juvenil A es va exhibir amb un joc, per moments, celestial. Isaac Cuenca va tornar a ser el jugador més artístic i desequilibrant, i va ser l’encarregat d’obrir el marcador. Els dos gols d’Etock van arribar després de dues grans assistències del mateix Isaac. Al segon temps dues dianes més d’Espinosa i un gol de Jonathan van reflectir la superioritat dels blaugranes.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
TORTOSA 0-FCBARCELONA B 3

Els de Sergi Barjuan van signar la millor actuació de la temporada a Tortosa. Mauro Icardi, amb dues dianes, va ser el jugador més efectiu de cara a porteria. En només un quart d’hora al camp, Armand Ella va marcar un gol i en va donar un altre. Gerard Deulofeu va sortir ovacionat del camp després d’una actuació genial que va ser premiada per l’afició local i pels mateixos jugadors tortosins, que es van rendir al talent del gironí.

DIVISIÓ HONOR CADET
FC BARCELONA A 4-GIRONA 1

2009-10-10_CADETE_A_19.JPGEls de Fran Sánchez van resoldre el matx al segon temps després d’un primer període insuls. Jean Marie Dongou va tornar a ser l’obrellaunes amb dos gols marca de la casa. Dongou també va regalar una assistència a Pol Calvet , autor també de dues grans dianes.

LLIGA PREFERENT CADET
FCBARCELONA B 1- FLORESTA 1

El Barça es va avançar al marcador amb un gol de Pau Otero després d’un potent xut des de fora de l’àrea. Ja a la segona part es va xiular un penal en contra dels blaugranes, que va suposar l’empat del partit. Tot i que els jugadors de Víctor Sánchez no van poder superar l’empat, els blaugranes van oferir un bon joc d’equip.

DIVISIÓ HONOR INFANTIL
MANRESA 0- FCBARCELONA 6

Golejada de l’equip d’Andrés Carrasco amb hat- trick de Ramón a la segona part, dos gols de Marc Gual i un de Kaptoum. En totes les jugades d’atac els blaugranes van estar molt encertats de cara a porteria. L’Infantil A va controlar en tot moment el partit i el rival es va mostrar abatut davant la clara superioritat dels blaugranes.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
FC BARCELONA B 7-CAMBRILS 2

2009-09-05_FCB_INFANTIL_B_-_MANRESA_010.JPGPepín, exjugador del Barça ara al Cambrils, va anotar dos golassos increïbles, especialment una primera diana majestuosa. Però el joc de posició i combinatiu dels nois que entrena Albert Puig va fregar per moments la perfecció. El primer temps va ser de manual, amb un joc ràpid i al primer toc per ensenyar a les escoles de futbol. El gran beneficiat d’aquest futbol va ser Alexis Meva, autor de tres golets. Ayoub, que en va fer dos, i Josi i Carlos van ser els altres golejadors d’un partit memorable.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
FC BARCELONA B 6 - EC LES GARRIGUES 0

L’equip visitant es va mantenir ferm en una primera meitat en què només Oriol Busquets, de falta, va poder obrir la llauna. A la segona part el joc dels nois de Jordi Font va ser espectacular amb una capacitat de desequilibri per les bandes estel·lar. Busquets, un altre cop, Carlos (2), Àvila i Guillem van ser els golejadors del millor matx de l’aleví B blaugrana. Pol Muniesa per la banda esquerra va lluir jugades d’una qualitat envejable.

DIVISIÓ HONOR BENJAMÍ
GRAMENET 4 FC BARCELONA A 4

El benjamí A va deixar escapar dos punts en els últims minuts del matx, moment en què l’equip de Xavi Ferrando i Carles Gil dominava el partit (2-4). Oriol Solina, Miguel i Albert Portas, en dues ocasions, van marcar els quatre gols d’un benjamí A que es va trobar al davant una Grama molt potent i afortunada en els minuts finals.

LLIGA PREFERENT BENJAMÍ
FCBARCELONA B 3- SANT CUGAT 1

ALEVIN_B_01.JPGEls jugadors de Xavier Franquesa en cap moment van patir per assegurar-se el triomf. Ja a l’inici de partit, Nil Fabregó va obrir la llauna amb un gran gol de córner en el minut 2. Poc després novament Fabregó va marcar el segon. Ja a la segona part, Àlex Cerezo va escurçar diferències per al Sant Cugat, però el gol que havia de sentenciar el partit no va tardar i Roger, al minut 18, va marcar el tercer pel benjamí B blaugrana.

2a DIVISIÓ BENJAMÍ
CARMELO 1 PREBENJAMÍ FCB 2

Debut amb victòria dels nois de Jordi Puig. Albert Garrido va ser determinant en transformar en gol dues de les ocasions generades pel prebenjamí blaugrana. El primer gol, amb una rematada d’esperó que sorprèn el porter, va ser d’una plasticitat insuperable.
Fotos interiors: Miguel Ruiz (FCB)
Resultats de futbol femení
LLIGA NACIONAL FEMENINA
L’ESTARTIT 0 - FC BARCELONA B 5

L’equip de Joaquim Querol va dominar durant tot el partit i es va mostrar superior en tot moment. El primer gol el va marcar Sheila i el segon Noemi just abans d’acabar la primera part. Ja al segon temps, Marta amb un gran gol de cap i Aina (2) van culminar un partit espectacular i ple de gols blaugrana.

FEMENÍ JUVENIL CADET
MOLINS DE REI 0- FCBARCELONA 9
Victòria clara i contundent de les jugadores de Carlos Tregon. Clàudia ( 2), Carla Martínez (2) i Blanca Coscolín (2) van iniciar la golejada contra un equip clarament inferior. Les blaugranes han mantingut en tot moment el control del joc, anul·lant qualsevol opció de perill de l’equip rival. Laura Tomàs, Nina Riera i Anna Alcover van marcar un gol cadascuna sentenciant la festa culer.

INFANTIL-ALEVÍ FEMENÍ
FCBARCELONA 6- ESPARREGUERA 1

Aquest era el primer partit de la temporada per a les jugadores de Jordi Ventura. Això va provocar que l’inici del partit fos especialment travat i que l’Esparreguera marqués en el minut 14 de la primera part. El gol de les rivals va marcar un punt d’inflexió i ràpidament un minut després, les blaugranes van reaccionar amb un gran gol de Judit Fernàndez que va inaugurar la golejada. Al minut 30 el gol de Nerea i poc després el de Marina van demostrar el domini total de les blaugranes, que amb el seu joc van eclipsar l’equip rival. Marta Villarejo i novament Judit Fernàndez van reflectir la clara superioritat del Barça. Judit, amb l’últim gol del partit, va oferir un partit espectacular i sens dubte va ser la jugadora més destacada i desequilibrant.