FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

06.10.2009 15:34

La feina dels caçatalents

Jaume Marcet


La feina dels observadors del FC Barcelona és fonamental per mantenir i augmentar en cada temporada el nivell de les plantilles del futbol base del club. Aquest darrer cap de setmana tots ells van reunir-se a la Ciutat Esportiva en una trobada anual


Descobrir jugadors amb capacitats per després triomfar al Barça és la missió d’aquest grup d’observadors que dirigeix Pep Boada i que aquest cap de setmana s’han reunit a la Ciutat Esportiva.

Reunió clau

2009-10-02_COORDINADORES_FUTBOL_BASE_005.JPGEl cap dels observadors i coordinador de tota la feina de recerca de nous talents, Pep Boada, explica la raó de reunir tots els observadors del club a Barcelona: “Aquest any hem intentat ser aquí tot just començar les Lligues perquè la gent de fora que treballa per al club comprovi el nivell dels nostres jugadors. Aquesta reunió, a part de ser una trobada de grup, també serveix perquè a l'hora d'anar a la captació, sàpiguen per on han de tallar.”

Com descobrir nous cracs

2009-10-02_COORDINADORES_FUTBOL_BASE_006.JPGEn aquestes reunions de treball, Boada marca la línia: “Hem de ser discrets, passar desapercebuts i intentar captar els jugadors quan no sigui massa tard. Primer busquem al mercat català, després a l’espanyol i si surt alguna cosa extraordinària captem jugadors de la resta del món”.
La feina dels caçatalents

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


De la porteria, a observador
Amador Lorenzo va jugar tres temporades al Barça dels anys 80. Coetani d’Artola i Urruti, el porter gallec va arribar a jugar 27 partits oficials amb el primer equip blaugrana.
La seva actual feina continua lligada al futbol, però en lloc de viure sota els pals d’una porteria, Amador és un dels caçatalents del futbol base blaugrana, que es passeja pels camps de Galícia des de fa divuit anys amb l’objectiu de trobar nous talents per al prolífic planter blaugrana..
Per a l’exporter blaugrana el secret per trobar aquestes perles passa per “ veure molts partits, perdre molt de temps en el futbol, controlar tots els nois de la zona des que són alevins i després, i el més complicat, decidir si poden ser aptes per anar al Barça”.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana