Futbol Base

05.10.2009 15:00

Més alegries a les categories inferiors

A més de poder sortir a l’Estadi i ser homenatjats pels aficionats blaugrana els nois de les categories inferiors han tornat a dibuixar una jornada plena de grans gols, bon joc i espectaculars victòries.

DIVISIÓ D’HONOR JUVENIL
GIRONA FC 1 – FC BARCELONA A 3

En un terreny de joc en males condicions, els de Garcia Pimienta van treure un gran resultat de Girona. Als blaugranes els va costar entrar en joc i, fins al minut 20, quan el Girona es va avançar al marcador, no van reaccionar. Dos minuts després Cuenca empatava de cap. A partir de l’empat i, sobretot a la segona part, els blaugranes van dominar el joc i mitjançant Etock i Rochina van sentenciar el partit.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FC BARCELONA B 3 – FPE MATARÓ 0

2009-10-03_FCB_JUVENIL_B_-_MATARO_004.JPGVictòria treballada del Juvenil B, que es va trobar amb un gran gol d’Ella a l’inici del partit. A partir d’aquí el Mataró va plantar cara sense permetre que els blaugranes juguessin el seu joc. Mauro va marcar just abans de finalitzar la mitja part, cosa que va permetre sortir més relaxats els de Sergi Barjuan al segon temps. Ella va sentenciar el partit amb el tercer gol al minut 9 de la segona part.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
GIMNÀSTIC TARRAGONA 0 – FC BARCELONA A 4

Una altra victòria per a l’equip de Francesc Sánchez a la Lliga Divisió d’Honor. Els nois del Barça van saber portar la batuta durant tot el matx i van marxar al descans amb el partit força encarrilat gràcies a un gol de Pol Calvet de penal i un de Pol Garcia en una sortida de córner (0-2).
Els nois del Cadet A no es van confiar i al segon temps una diana de Cristian i una altra de Pol Garcia van acabar de sentenciar un partit força entretingut, ja que l’equip tarragoní no es va tancar i va lluitar amb ganes malgrat no gaudir de grans ocasions.

LLIGA PREFERENT CADET
FC BARCELONA B 6 – UE BARRI SANTES CREUS 0

Partit dominat de principi a fi pels de Víctor Sánchez, que van dominar en tot moment el joc i no van deixar opció al seu rival. A la primera part van marcar Sandro i Iu Ranera, mentre que a la segona part van aconseguir sentenciar el partit Roger, Samper, Ivan i Sandro.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
FC BARCELONA A 4 – LLEIDA 0
2009-10-03_FCB_INFANTIL_A_-_UE_LLEIDA_004.JPGEls d’Andrés Carrasco van gaudir de moltes ocasions clares durant els primers minuts, però no van poder materialitzar un gol fins al minut 26, quan Xavier Quintillà va rematar de cap una centrada de Fran. Abans de finalitzar el primer temps, un xut des de fora l’àrea d’Enguene va significar el segon gol dels blaugranes. Els altres dos gols els van marcar Adama i Kaptoum.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
L’HOSPITALET 2 – FC BARCELONA B 4

Davant un rival d’un any superior el Barça va aconseguir un resultat positiu tot i disputar un partit força complicat. Els d’Albert Puig van demostrar que l’edat no és obstacle per dominar un matx i Alexis va obrir el marcador només començar el partit (0-1). Amb un joc basat en els tocs de pilota i una bona xarxa defensiva, els blaugranes no es van donar per vençuts malgrat que van veure com els d’Hospitalet aconseguien igualar marcador cada cop. Un gol d’Adrià Vilanova (1-2), un altre del sempre oportú Alexis (1-3) i una darrera diana de Joel (2-4) van aconseguir un nou triomf de color blaugrana.

DIVISIÓ HONOR ALEVÍ
FC BARCELONA A 1 – UD CORNELLÀ 1

Els de Sergi Mila van deixar escapar dos puntets davant un equip molt incòmode que va pressionar molt durant tot el partit. El primer gol el va marcar Olmo de cap i, poc abans del descans, els blaugranes van tenir ocasions per marcar el segon gol, que no van poder materialitzar. Un cop iniciada la segona part, el Cornellà va aconseguir l’empat definitiu en un partit que va ser dominat pels blaugranes.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
UD CORNELLÀ 0 – FC BARCELONA B 2

El gran joc desplegat pels de Jordi Font es va veure recompensat amb el gol d’Oriol Busquets al primer temps. Ja a la segona part, amb el partit més equilibrat, Lluís Mangas va marcar el segon gol blaugrana. Els de Jordi Font van gaudir de més ocasions per aconseguir un marcador més ampli contra un Cornellà molt lluitador.

LLIGA PREFERENT BENJAMÍ
FC BARCELONA A 0 – FC SANT CUGAT B 1

Mal partit dels de Xavi Ferrando, que no van poder desplegar el seu joc contra un Sant Cugat molt ben col·locat sobre el terreny de joc. Els últims minuts del partit van ser d’anada i tornada i qualsevol dels dos equips hauria pogut guanyar el matx. Va ser finalment Aaron del Sant Cugat qui va donar la victòria al seu equip a l’últim minut del partit.

CE MANRESA A 2 – FC BARCELONA B 0

Bon partit dels nois de Xavier Franquesa, que, tot i tenir ocasions, no van saber materialitzar-les en gols. Davant un Manresa d’una categoria superior i amb un joc molt ben estructurat, el Barça va aguantar bé i va provocar ocasions de perill, però la sort no va acompanyar aquest cop els benjamins.

Resultats dels equips femenins
SUPERLLIGA FEMENINA
FC BARCELONA 1 – UD L’ESTARTIT 0

En un partit molt igualat i amb molt de respecte per part dels dos equips, les noies de Xavi Llorens van aconseguir una victòria molt valuosa davant un rival molt ben situat damunt el terreny de joc. Els últims minuts de la segona part es van convertir en un atac constant de les blaugranes. L’esforç es va veure recompensat amb el gol de Vicky al darrer minut de partit.

LLIGA NACIONAL FEMENINA
FC BARCELONA B 2 – SPORTING AT. CIUTAT DE PALMA 1

Les jugadores blaugrana van aconseguir una gran victòria davant un rival que va sorprendre a l’inici del partit amb un xut des del mig del camp que va acabar entre els tres pals. Les noies de Joaquim Querol no van trigar a reaccionar i mitjançant Olga van empatar el partit. Ja a la segona part, Noemí va marcar el gol del triomf per a les blaugranes.

FEMENÍ INFANTIL-ALEVÍ
FC BARCELONA 15 – UE AIGUAFREDA 0

Partit de pretemporada sense color davant un rival de categoria inferior. Jordi Ventura va aprofitar per fer moltes rotacions davant l’inici de Lliga la setmana vinent.