Futbol Base

04.10.2009 19:02

El Mini canta victòria (3-0)

Edgar Fornós

Els aficionats del Miniestadi han pogut celebrar la primera victòria del Barça Atlètic a casa aquesta temporada, després d’un clar 3-0 contra el Sabadell. Els de Luis Enrique han plantejat un partit molt seriós que ha obtingut la seva recompensa.

Després de dos empats i una derrota al Miniestadi, a la setena jornada, el Barça Atlètic ha pogut regalar el primer triomf d’aquesta temporada als seus aficionats després d’imposar-se al Sabadell per 3-0. Jonathan Soriano i Muniesa a la primera part i Nolito a la segona han estat els golejadors del partit.

Benvinguts córners

Els de Luis Enrique han utilitzat dos córners a la primera part per situar un marcador més que esperançador de cara la segona part. El primer llançament des de la cantonada l’ha aprofitat Jonathan Soriano per marcar l’1-0, que, després d’un cop de cap de Sergi Roberto, ha rematat a un pam de la porteria del Sabadell. El 2-0 l’aconseguiria el defensa Muniesa, també després de beneficiar-se d’una primera rematada de Bartra. El central català ha afusellat De Navas dins l’àrea petita quan es complia el minut 45.

El bon joc té premi

2009-10-04_FCB_ATLETIC_-_CE_SABADELL_002.JPGLluny de conformar-se amb el 2-0 de la primera part, el filial blaugrana ha sortit decidit a sentenciar el partit. Els de Luis Enrique cada cop es trobaven més còmodes damunt la gespa i el Sabadell amb prou feines creava perill. El gol de Nolito, després de rebre una gran assistència de Bartra, no era més que el resultat d’una gran segona part que ha acabat certificant la victòria local.

Els dos equips acaben amb 10 jugadors

Una expulsió del defensa del Sabadell Pelegrí, després d’una entrada a Jonathan Soriano, i Montoya pel Barça Atlètic, a les acaballes del partit en rebre dues targetes grogues, han deixat amb 10 homes els dos conjunts.

Amb aquesta victòria, el Barça Atlètic ja suma 8 punts i passa per davant del rival d’aquest diumenge al Mini, el Sabadell, que es queda amb 7.