01.10.2009 10:11

Debut agredolç de Dos Santos

El migcampista del Barça Atlètic, Jonathan Dos Santos, va debutar amb la selecció absoluta de Mèxic en el partit amistós contra Colòmbia disputat a Dallas. L’alegria no va ser completa, ja que Mèxic va perdre per 2-1.

Jonathan Dos Santos va viure aquest dimecres un dels dies més importants i feliços de la seva curta carrera com a futbolista. El migcampista del Barça Atlètic va debutar amb la selecció absoluta de Mèxic en el partit amistós que la Tricolor va jugar contra Colòmbia al Cotton Bowl de la ciutat nord-americana de Dallas. L’alegria pel debut no va poder ser total, ja que Mèxic va perdre per 2-1 en un partit no gaire inspirat del homes de Javier Aguirre, però en què Dos Santos va ser un dels jugadors més destacats.

Detalls de qualitat

El migcampista blaugrana va sortir en l’onze inicial i va jugar 71 minuts. A Dos Santos no li va venir gran el partit. Prova d’això és que en el primer minut del partit va buscar la porteria contrària amb un potent xut des de fora de l’àrea que va sortir fora per ben poc.

En el segon temps, Jonathan va participar en una altra bona ocasió de gol, però la seva assistència no va poder ser rematada per Javier Hernández. Els bons detalls del migcampista blaugrana no van impedir la derrota de Mèxic. Giovanni Moreno (min 45) i Darwin Quintero (min 80) van ser els golejadors de Colòmbia, mentre que Paúl Aguilar (min 90) va marcar el gol mexicà.
Espanya i Veneçuela es juguen el liderat del Mundial Sub-20
La selecció espanyola sub-20, amb els blaugranes Fontàs i Romeu, es juga aquest dijous el liderat del grup B del Mundial d’Egipte. El combinat de Luis Milla s’enfrontarà a Veneçuela a les 18.45 h. Tots dos equips estan classificats per als vuitens de final, tot i que un empat o una victòria asseguraria el primer lloc a la selecció espanyola que ha guanyat sense problemes els dos partits que ha disputat: 0-8 contra Thaití i 0-2 amb Nigèria.